Vinterferie

Vinterferie
Famile offpiste tur

Hvordan bruger du din vinterferie? Foretrækker du at rejse til syden, tager du skiferie eller gør du noget helt andet? Der er rigtig mange gode måder, at bruge en vinterferie på.

Særligt uge 7 er blevet et synonym med vinterferie for danskerne. Dette er nok i høj grad på grund af skolernes skema. Igennem de senere er år er det blevet særligt populært at bruge vinterferien på ski.   Ifølge en undersøgelse foretaget af FDM travel tager op mod 500.000 danskere på ski hvert år! Faktisk siger den samme undersøgelse, at næsten hver tredje danskere foretrækker skiferien frem for sommerferien. Hos De Brede Planker foretrækker vi også at bruge vores vinterferie aktivt. Faktisk er vi ikke kun til ski, vi er også vilde med at bruge den vinterferien på en strand med et surfboard under armen.

Vinterferie med DBP

Hvert år glædervi os helt vildt til skisæsonen, det gør vi bestemt også i år! Når vi rammer uge 1, så står den endnu en gang på ski i offpisten. I år har vi planlagt de fedeste skiferier til Makedonien. Som noget helt nyt har vi år lavet en familietur for dem, der kan vil prøver kræfter med offpisten sammen med familien. Denne tur kan du læse meget mere om her.

I år har vi arbejdet videre med vores såkaldte udviklingsuge, hvor vi har hyret nogle af de bedste danske skiinstruktører til at hjælpe vores gæster videre med deres offpiste skiløb. Vi afholder udviklingsugerne i uge 3 og 11. I uge 11 er der to forskellige muligheder, både en lang og en kort uge. Hvis du gerne vil videre med dit offpiste skiløb, så er dette en af de absolut bedste måde at gøre det på. Du kan læse meget mere om udviklingsugerne her.

Vinterferie med DBP
Vinterferie i Makedoniens offpiste

Vi planlægger desuden også de fedeste surfferier denne vinter! Hvis du er mere til sol, strand og surf, så er denne ferietype måske mere din stil. I år planlægger vi desuden en surftur for studerende i uge 5, deres vinterferie. Denne kan du følge med i på facebook eller her på vores hjemmeside.

Vi håber på at se dig på en af vores mange ture denne vinter!

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.