Video fra en fed offpistetur

Video fra en fed offpistetur
Sol i Makedonien.

Videoer fra sidste offpistetur.

Nedenfor er der tre stemningsvideoer fra De Brede Plankers sidste offpistetur. På turen var der 13 deltagere og en skilærer.

På destinationen i Makedonien bruger man ikke skilifter som man traditionelt gør når man er på skiferie. Derimod anvender man en ombygget pistemaskine som kaldes en “cat”. Catten er meget terraingående og kan komme ud til alle afkroge af offpisten. Catten kan tilbagelægge 900 højdemeter på 15 min. Derfor kan man virkelig når at få mange ture i løbet af en dag. På grund af destinationen, og selvfølgelig catten er alle foregår alle turene i uberørt sne, omgivet af enestående natur, uden nogen form for civilisation. Hele konceptet med den ombyggede pistemaskine kaldes for catskiing.

Den sidste tur foregik i uge 12 i bjergkæden Popova Sapka i Makedonien. Med på turen er der en højt uddannet skilærer, fra den danske skiskole til at give tips og tricks til hvordan man bliver bedre til at stå i offpisten. Det at man konstant står sammen med en skilærer, gør at man udvikler sig utroligt hurtigt. Efter den sidste dag havde alle 13 deltagere udviklet sig meget og var blevet markant bedre til at stå i offpisten.

Nyd de lækre stemningsvideoer nedenfor, og så håber jeg vi ses til næste år 🙂

 

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.