Tag med på surftur til Bali

Tag med på surftur til Bali

I uge 41 og 42 arrangerer De Brede Planker en surftur til fantastiske Bali. Surfturen er både for nybegynderen såvel som den mere erfarne surfer. Vi bliver indlodgeret på luksushotel i Seminyak, som er perfekt placeret i et af de mest eftertragtede områder på Bali. Om morgenen bliver vi hentet af Rip Curls surfskole, som tager os hen til det mest optimale surfspot afhængig af forholdene.  Der vil vi blive undervist på flere forskellige niveauer, så alle får mest muligt ud af undervisningen. Surfskolen vil selvfølgelig også stå for boards og alt andet udstyr man har brug for på vandet.

Når vi ikke surfer, så ligger vi på stranden, snorkler, hygger i hotelpoolen eller udforsker noget af Bali’s fantastiske natur og kultur.

Hvis du gerne vil med på en uforglemmelig surftur til en af verdens allerbedste surfdestinationer, så skynd dig at book en af pladserne med det samme.

Læs mere om surfturen:

lær at surfeSurfingAnders i dybt vand: luksus surfturLær at surfesurftur bali: Tobias var med på BaliKombiner surf, kultur og smuk natur på BalisufskoleLær at surfe på BaliLær at surfe på BaliLuksus surftur Bali

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.