Surfing Senegal

Surfing Senegal

Surfrejse i Senegal er et sandt bølgeparadis. Der er bare ikke så mange der er klar over det endnu. Det kommer til din og min fordel i og med, at der ikke er særlig mange turister – endnu.

Udover god surfing, garanterer vi dig en unik mulighed for at få kulturen helt ind under huden, på surfrejse i Senegal.

 

Lær at surfe på surfrejse i Senegal

Har du aldrig prøvet at surfe, er Senegal et rigtig godt sted at starte. Der er både mulighed for at finde spots med lidt mindre bølger, til nybegyndere. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at tage ud til spots med lidt større bølger. Dette gør også Senegal det ideelle sted, hvis du selv er en dygtig surfer. Samtidig et perfekt sted at have din ven/veninde eller kæreste med, for at prøve surfing for første gang.

 

Surfcampen

Du kommer til at bo et stenkast fra vandet  i Senegal. Surf Campen er placeret på en lille ø, uden for byen Dakar. Det er hovedbyen du ankommer til, med fly. Surf Campen er ejet af en dansker, og standarderne er rigtig gode. Der er mulighed for at bestille private værelser, hvis du rejser alene. Ligeledes er der mulighed for at bestille dobbeltværelse hvis du rejser med en kæreste, eller twinbeds, hvis du rejser med en ven/veninde.

Der er rig mulighed for at lære de andre surfere at kende, både ved surfcampens egen pool, i surfundervisningen eller over de mange lækre måltider. Der er morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen og man spiser hver dag sammen på campen.

Hvis du er interesseret i at læse mere om vores surfcamp i Senegal, eller du er klar til at booke, kan du klikke her: Surfrejse i Senegal

Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.