Surfing på Bali – En deltager fortæller

Surfing på Bali – En deltager fortæller
De Brede Planker på Bali

Mød Bjørn

Bjørn har kickstartet en længere surfrejse, med at tage på vores surfcamp på Bali. Han har været så venlig, at fortælle os lidt om hans tur indtil videre, som vi gerne vil dele med dig. Så kan du kan få et indblik i, hvad der venter på surfcamp med De Brede Planker på Bali. 

Navn:
Bjørn

Alder:
24 år

Beskæftigelse:
Tømrer 

Hvad er din surf baggrund?

Jeg har kitesurfet en del tidligere, men efter en tur til Marokko var jeg solgt til bølgesurfing. Siden da har jeg lagt kitesurfing på hylden og er helt solgt i bølgesurfing. Efter det har jeg prøvet at surfe så mange steder som muligt! Herunder: Marokko, Tenerife, Thailand, Bali og New Zealand. 

Hvad var det bedste på Bali?

Det fedeste ved Bali var helt klart den afslappede stemning, der hersker. Når man er på Bali er det ligemeget om det er fredag eller tirsdag, det er bare “Balitime”. Så længe man husker en god solcreme, kan man klarer hele dagen!

Hvorfor rejste du med DBP?

Jeg valgte at rejse med De Brede Planker grundet deres gode rygte og den fede surfcamp de har på Bali! Jeg havde selv fået DBP anbefalet af en kammerat og det levede op til alle forventninger. Og så får man en masse gode ting med i den i forvejen billige pris. F.eks. en gang massage, transfer til og fra lufthavnen, og transfer til og fra stranden hver dag. Så der var ingen uforudsete udgifter. 

Hvad er det bedste du tager med hjem fra turen?

For mig var det helt klart den personlige forbedring. Bali var mit første stop på en længere surfrejse og de kompetente og seriøse instruktører var med til at forbedre mit surfniveau! 

Kan du anbefale De Brede Planker til andre?

Man skal rejse med DBP hvis man gerne vil have et personligt rejseselskab, der hjælper en godt på vej, og altid er hurtig at til svare på ens spørgsmål. Hvis man gerne vil forbedre sin surfing skal man helt klart overveje at rejse til Bali. Grundet de mange forskellige spots kan man altid finde de forhold, som passer til dagsformen. Hvad end man har lyst til store bølger, eller lange longboard bølger, kan Bali tilbyde det! 

Jeg har desværre ikke nogen billeder, som er særlig gode!  – Så er det godt vi har masser! Tak for de finde ord, Bjørn, og fortsat god surfrejse! 

Se flere billeder her: Billeder Bali

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.