Det skal du opleve i Canggu

Det skal du opleve i Canggu
DeBredePlanker - Canggu

Til oktober arrangerer De Brede Planker, for fjerde gang en luksus surftur til Bali. Turen har lige fra starten af været et hit hvor surf, sol god mad og masser af hygge går op i en højere enhed. I de tre foregående år har vi altid boet på hotel i den kendte og super hyggelige Seminyak. Seminyak som ligger i forlængelse af Kuta og Legian, er kendt for sine mange super lækre cafeer og restauranter. På trods af at vi altid har været glade for at bo i Seminyak, har vi for første gang valgt at flytte lokation lidt nord for Seminyak, hvor der er fuld fokus på hygge og surfing Canggu.

Surfing Canggu - De Brede Planker

Hvorfor flytte lokation

Ja, man kan spørge sig selv hvorfor man vælger at flytte, nu når vi har været så glade for at være i Seminyak de foregående tre år. Grunden til vores beslutning skyldes flere ting. Dels er der de seneste par år sket super meget i Canggu, som gør at de har mindst lige så mange gode restauranter og cafeer som Seminyak har. Desuden har vi fået mulighed for at booke os ind på et hotel som ligger i gå afstand til Berawa beach. Nedenfor et hurtigt overblik over, hvad Canggu har at byde på samt lidt om det hotel som vi skal bo på.

Surfing Canggu:

Canggu ligger helt ud til vandet og stranden bliver opdelt i tre forskellige strande/surfspots. Berawa, Old mans og Echo Beach.

Surfing Canggu - De Brede Planker

Surfing Canggu – Berawa Beach

Berawa beach var indtil for et par år siden kendt som, den “hemmelige” strand i Canggu området, som kun de lokale kendte til. Det har ændret sig lidt i dag og der er kommet et par cafeer og en strandbarer. Det er dog på ingen måde negativt, da det giver liv og en dejlig stemning, hver gang man er nede på stranden. Berawa er halvt rev og halvt sandstrand, bølgerne brækker forholdsvist blødt og er mindre kraftfulde end f.eks. dem på Ecco beach. Berawa er den strand der ligger tættest på vores hotel, som betyder vi kan tage morning sessions i solopgang på Berawa beach.

Tag med på luksussurftur med De Brede Planker.

Surfing Canggu – Old Mans

Old Mans også kaldet, Batu Balong, er den største af de tre strande i Canggu området. Der kan til tider være en del personer ude i bølgerne, men da der er mange steder man kan ligge, gør det egentlig ikke så meget. På stranden er der et lille tempel, hvor der til tider bliver afholdt lokale ceremonier. Old Mans er det mest begyndervenlige af de 3 strande i Canggu området.

Old mans bali med De Brede Planker

Surfing Canggu – Echo Beach

Echo beach er klart det sværeste spot i Canggu. Bølgerne er hurtige og mere kraftfulde end de to andre steder. Surferne er som udgangspunkt dygtige og det kan ikke anbefales, at surfe Echo som begynder. Echo beach er verdenskendt for sine bølger og afholder hvert år konkurrencer hvor nogle af de bedste surfer stiller op.

Der er en masse hyggelige restauranter og cafeer på Echo beach. Det kan klart anbefales at nyde en drink eller lidt mad på Echo beach, mens man ser nogle af de mange super dygtiger surfere der surfer lige ude foran.

Cafeer / Restauranter

Canggu er over de sidste par år blevet meget hipt og populært, og der er efterhånden ikke det sundheds koncept der ikke findes i Canggu. Nedenfor en liste over nogle af de mange super lækre cafeer og restauranter.

Beatel Nut Måske en af de første super lækre restauranter i Canggu. Kendt for sine raps, kager og gode smooties.

Ruko er et af de nyere steder som er kommet til Canggu. Det ligger lige ved vores hotel. Kendt for sin morgenmad. Snyd ikke dig selv for deres Ruko bowl 🙂

 

Milk & Madu Bloggernes favorit sted i hvert fald i 2016 🙂 Da der er så mange gode steder i området, ved man aldrig hvad det nye er i 2017. Kendt for sin kaffe og gode morgenmad.

La Laguna En kort køretur fra vores hotel. Kendt for sin gode mad, vilde indretning og fantastisk udsigt ud over havet.

Monsieur Spoon En fransk inspireret cafe. Nyd verdensklasse kaffe og bagværk mens du lytter til deres rolige lounge musik.

Bar / Disco

Barerne i Canggu er ikke så koloenorme som de er i Kuta. Tværtimod lader det til man har været mere kreativ og lavet nogle lidt anderledes koncepter end man er vant til at se.

Pretty Poisen Måske den mest anderledes og hippe bar for tiden. Forestil dig en skateboard bowl, professionelle skatere, en bar med billig øl, en tatovør og noget rocket musik. Svært at beskrive det nærmere – det skal opleves!

Pretty poisen - canggu

Deus er en koncept butik som efterhånden er kendt for en masse ting, som håndlavede motorcykler, surfboards, tøj og ikke mindst deres sunday sessions inspireret fra Australien.

Old Mans Old Mans ligger sjovt nok på stranden Old Mans. Det er en bar/restaurant hvor folk samles til solnedgang, lytter til lækker musik og drikker øl. Ofte et sted med rigtig god stemning som går over i fest til sent ud på natten.

Finns Finns er den nyeste strandbar i Canggu. Den ligger på Berawa stranden lige ved det hotel, hvor vi skal bo. Finns er bygget i bambus, og med sin infenity pool er det et fantastisk sted, hvis man gerne vil have en afslapende dag med udsigt ud over havet.

The Lawn: Som navnet antyder er The Lawn en grasplæne helt ned til vandet midt mellem Berawa og Old Mans. Deres simple placering og perfekte lokation har gjort det til et meget populært sted det sidste års tid.

 

Vil du opleve Canggu på vores luksus surftur, så læs mere og book her: Bali Luksus – Få Pladser

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.