Surfferie i efteråret

Surfferie i efteråret
Surfferie i efteråret

Surfferie i efteråret

I forgårs startede vores lille surf eventyr, en surfferie i efteråret. Klokken 5:00 ringede vækkeuret. Kort derefter gik turen til Frederiksberg station. Her mødtes jeg med min rejsemakker, Christoffer, hvorfra vi sammen tog metroen til lufthavnen. Fra Københavns lufthavn gik turen til til Marrakesh, der ligger i Marokko. Netop Marokko skulle danne ramme for vores surftur. En tur vi begge længe havde set frem til. Et afbræk i en ellers kold og regnfuld november.

Blot fem timer efter vores fly lettede fra Københavns lufthavn landede vi i Marrakesh. Herfra gik turen videre i bus til en mindre strandby, Tamreht, der ligger lidt nord for Agadir. Vi ankom trætte til surfcampen. Resten af dagen stod på afslapning i campens lækre omgivelser.

I går morges stod vi tidligt op, da vi skulle ud og finde et godt surfspot. Udsigten så ikke lovende ud, hvorfor vores forventninger var meget begrænsede. Vores erfarne guide kørte os op og ned af kysten. Sandt at sige svandt vores forhåbninger yderligere i løbet af den første halve time. Guiden fortsatte dog optimistisk sin jagt. Det viste sig at være den rigtige beslutning. Vi endte med at lede i knapt en time, hvorefter vi fandt en lille strand med fine bølger.

DSC_0793

Forholdende var meget passende til vores niveau. Der var ca. 1-2 meters bølger, hvilket kunne udfordre både begynderen og den mere erfarne. Efter et par timers surf var det tid til en frokostpause. Vi blev mødt med et noget eksotisk syn, da vi kom ind på stranden. I det fjerne kunne der spottes en stor flok kameler, som havde kurs direkte mod os. Det er ikke et syn man ser hver dag.

DSC_0744

DSC_0768
Med kamelerne i baggrunden spiste vi frokost, hvorefter vi tog os endnu en surfsession. Efter to lange sessioner ville selv den garvede surfer være træt, hvorfor sådan et par amatører som os var meget brugte. Det resulterede i, at vi ramte køjerne meget tidligt i går. Vi nåede dog lige at spise med campens øvrige deltagere. Det var en særdeles hyggelig oplevelse. Gæsterne har generelt en meget postiv indstilling og de fleste vil utrolig gerne socialiserer. Mange rejser alene, hvilket også er med til at få folk til åbne op. Campens personale ligger desuden en dyd i, at alle skal have det godt, hvorfor man meget nemt kommer til at føle sig som blommen i et æg.

Da Christoffer og jeg kom tidligt i seng i går, betød det til gengæld, at vi vågnede tidligt i morges. Vi var meget veludhvilede, da vi vågnedede. Det passede rigtigt godt, da vi havde skrevet os på en morgentur, hvor vi allerede tog afsted før 8. Bølgerne var helt anderledes i dag, de var en anelse større, de var renere og der var mere kraft i dem.

Nedenfor kan der ses lidt billeder fra de sidste dage.

DSC_0796

DSC_0795

DSC_0881

DSC_0935

DSC_0947

DSC_0958

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.