Surfcamp på Bali

Surfcamp på Bali
Vores luksuøse surfcamp på Bali

Leder du efter en surfcamp på Bali, der er lidt udover det sædvanlige? Så skal du måske læse med her. Vores surfcamp på Bali er nemlig ikke som surfcamps er flest. Det er en camp, hvor intimitet, omgivelser, god service og lækker mad altid er i fokus.

 

Vores luksuøse surfcamp på Bali
Vores luksuøse surfcamp på Bali.

 

regencies-tourist-areas

Vi vender lige straks tilbage til campen, først er det tid til lidt facts om Bali. Bali er en af seks hovedøer i Indonesien. Faktisk er Indonesien verdens største ørige. Landet består af mere end 13.000 øer, hvoraf 3.000 er beboet. Bali er en tropisk ø, der både byder på flot natur, en spændende kultur og fantastiske bølger. Hovedreligionen i Indonesien er Islam, men lige på Bali er det Hinduisme, der er den dominerende religion. Bali er relativt tætbefolket ø, der bor ca 3,8 mio. Hovedbyen på øen hedder Denpasar, hvor lufthavnen også ligger. 

Igennem mange år har Bali været kendt blandt surfere som et sandt bølgeparadis. Mange mener, at øen er en af verdens bedste surfdestinationer. Med sine smukke sandstrande og alsidige surfspots er det da også indiskutabelt, at man som surfer ikke kan drømme om meget mere. Alle fra begynderen til eksperten kan finde forhold, der passer perfekt til niveauet. Alt fra bølgerne til maden til klimaet er fuldstændig uovertruffet.

Uovertrufne bølger er bare lidt af det Bali byder på
Det er svært at trumfe surfforholdene på Bali.

Nu tilbage til vores surfcamp på Bali. Som tidligere nævnt, er vores lidt anderledes end den almindelige surfcamp. Den er for dig, der gerne vil bo i lækre omgivelser og omgive dig med folk, der brænder for at gøre din tur unik. Det er ikke en camp, hvor det hele handler om fest og farver, der selvfølgelig stadig tid til det, men vores fokus er på surf.

 

Efter en lang dag hygger gæsterne ved/i poolen

Vi har særligt lagt vægt på, at der skal være plads til alle. Om du er ekspert eller begynder, om du rejser alene, som par eller i gruppe, uanset hvad, så er der plads til dig på vores surfcamp på Bali. For at danne de bedste rammer for din ferie, sørger vi for alt det praktiske. Lige fra maden til hvor vi skal surfe – skulle du have specifikke ønsker, så lægger vi selvfølgelig en ære i at prøve at efterleve dem.

Vi er faktisk ret stolte af vores køkken. Vi har taget det bedste fra det asiatiske køkken, udvalgt en række vestlige retter og så kombineret det, således at der er noget for alle.  Til morgenmad tilbyder vi alt fra friske lokale frugter til æg til mysli og meget mere. Til aftensmad variere vi det, så der både kommer klassiske balinesiske retter såvel som vestlige favoritter – alt fra burgere til hummer.

 

 

Nedenfor kan du se en række billeder fra vores surfcamp på Bali. 

Bedroom #4
Bathroom #1
Livingroom
Pooldeck
Lyder vores surfcamp på Bali som noget for dig? Så læs mere her.

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.