Surfcamp Bali

Surfcamp Bali

Bali er en mindre indonesisk ø, der er en del af øgruppen sundaøerne. Øen har igennem mange år været kendt som et spændende rejsemål. Kulturen på Bali er noget helt særligt, den er blandt andet berømt for sine mange kunstformer. Øen er også meget kendt for dens madkultur. Maden er meget eksotisk og tiltaler de fleste! Særligt deres delikate juicer, der er presset af frisk frugt smager himmelsk.

De sidste tre år har vi, De Brede Planker, arrangeret en to ugers surfcamp på Bali, det har været en stor succes. På turen har vores fokus særligt været rejsende, der har haft et ønske om at kombinere surf med en spændende kultur og møde nye mennesker. Vi har lagt stor vægt på, at kvaliteten af såvel surfundervisning som mad  og hotel skulle være i top. På denne camp har vi desuden vægtet samværet højt, hvilket vil sige, at der for dem, som måtte lyste det har været mulighed for fællesspisning næsten hver aften. Vi synes nemlig surf og ferie er sjovere, hvis man deler oplevelserne med ligesindede! I var ingen undtagelse, gæsterne er netop vendt hjem fra vores surfcamp på Bali og tilbagemeldingerne har været meget positive.

Vores surfcamp på Bali har altså været lidt anderledes end mange af vores resterende rejser. I løbet af campen har der som tidligere nævnt været mange tilbud til vores gæster om

 

Turen har ikke været så fleksibel som mange af vores andre ture.

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.