Surf rejse Marokko – En deltager fortæller

Surf rejse Marokko – En deltager fortæller

 Mød Kristina

Surf rejse Marokko

 

Hun har rejst i Marokko i vinteren 2017. De Brede Planker har fået lov at spørge ind til hendes tur, så vi kan blive klogere på Marokko, hendes surf rejse, og hvordan det egentlig er at rejse med De Brede Planker.

Navn
Kristina Præstbro

Alder
34 år

Beskæftigelse
Manager

Hvad er din surfbaggrund?

Jeg er ’begynder’ på et surfbræt. Jeg har kun surfet en enkelt dag for mange år siden i Autralien.

Marokko har nogle fantastiske brede strande med fint sand og slet ingen sten. Men en også en masse bølger til både nybegyndere og ’prof’ surfere. I områderne vi befandt os, var turismen og strandhotellerne begrænset til centrum af Agadir. De øvrige strande var primært befolket af ivrige surfere og de medfølgende the-sælgere.

Jeg kan godt lide sport hvor man kommer tæt på naturen, og som uøvet surfer kommer man i den grad i nærkontakt med havet og dets bølger.

Surf rejse Marokko

Privatfoto – her er alle surferne i gang med at hjælpe surfinstruktørerne med at aflæsse bilen for gear og boards

Hvad var det bedste ved din surf rejse?

Det bedste ved turen var at komme i vandet og surfe. Der var altid mange instruktører med til at instruere os nybegyndere. De er super dygtige, tålmodige og hjælpsomme og sikrer at alle får den bedste start og gode muligheder for hurtigt at komme op at stå på surfboardet. Og så er de enormt engagerede!

Instruktørerne på vores surf rejse, var som regel med i vandet, men hvis de var at finde på land, kunne du være sikker på at have dem som fast heppekor på stranden. Også selvom du kun formåede at stå på dit board i få sek 😀

Derudover boede vi rigtig godt. De to bygninger, med lejligheder og værelser, smeltede sammen på øverste etage i en stor og hyggelig spisestue/dagligstue med tagtesse. Et dejligt sted at mødes til måltiderne og bare bruge tid med de andre gæster og lære dem at kende.

Surf Star FoodI Marokko får du rig mulighed for at smage alle de kulturelle madoplevelser på vores surf rejser

Hvorfor rejste du med De Brede Planker?

Jeg har fået De Brede Planker anbefalet af en god kollega, som var begejstret for de skønne mennesker hun mødte på sin surf rejse – en vigtig ting for mig, da jeg rejste alene. Og jeg kan kun give hende ret. Fantastiske mennesker i alle aldre, med et fælles ønske om at få nogle fantastike dage i Marokko, bruge en masse energi i bølgerne og forhåbentlig blive bedre surfere.

Deruodver er fleksibiliteten i rejserne helt genial. Du bestemmer selv hvornår du ankommer og rejser igen. Og servicen er i top med afhentning i lufthaven, og selvom jeg først ankom til surfcampen kl. 22 havde de gemt en tallerken med aftensmad til mig! God stil!

 

Hvad er det bedste du tager med hjem fra din tur?

Udover at jeg er blevet en bedre surfer, tager jeg er masse god energi med mig hjem. Det var en nem måde at rejse på, for der var sørget for alt! Hver dag havde vi et veltilrettelagt program, alle måltider var forberedte og masser af tid til bare at slappe af – en dejlig modsætning til en hektisk hverdag herhjemme.

Surfing
Privatfoto – Den lille surfby’s gader. Der er ingen tvivl om, at alle der bor her lever for at surfe.

Er du blevet hooked på en surf rejse til Marokko?

Læs Mere Om Marokko Her

De Brede Planker

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.