*Antal personer
*Vælg undervisning efter dit niveau. Læs under kalenderen og find det niveau du er på! OBS. rejser I i en gruppe og ønsker differentieret undervisning, så angiv det venligst i kommentarfeltet.

NB

  • Vælg fra mandag til mandag
  • Vælg 7, 14 eller 21 dage fra mandag til mandag (såfremt dette ikke vælges, så vil bestillingen IKKE gå igennem)
  • Dobbeltværelse kan tilkøbes for 470,- pr. person pr. uge, angiv det venligst i kommentarfeltet, hvis det ønskes.

[dopbsp id=”46″ lang=”da”]

N1

N1 er for dig, der gerne vil fange din første bølge. Dette er pakken for dig, der kun har begrænset erfaring med surfing eller slet ingen. Her kan alle være med! Undervisningen på dette niveau fokuserer på de helt grundlæggende teknikker og vi sørger for, at du kommer ordentligt fra start her.

N2

N2 er for dig, der gerne vil lære at surfe den såkaldte grønne bølge. Den grønne bølge er det man kalder en bølge før den knækker. Så det vil sige, at du nu ikke længere skal fange de såkaldte white water bølger, men det er nu tid til de “rigtige” bølger. Det er her surfing for alvor bliver sjovt!

N3

N3 er for dig, der allerede har fanget din første grønne bølge og har styr på de grundlæggende færdigheder. Det er nu tid til, at du skal bevæge dig videre med sporten og prøve kræfter med nogle af de mange mulige manøvre. Det er også på dette niveau, hvor du kan prøve kræfter med de store bølger!