Har du fundet din offpiste partner?

Har du fundet din offpiste partner?
Singlerejse - Offpiste - Makedonien - Catskiing

Rejs solo på skiferie og find din offpiste partner

Elsker du sne klædte bjerge, powder runs, udfordringer, en følelse af fællesskab og er du generelt bare vild med alt det, en offpiste skiferie kan? Men mangler du nogen i dit netværk at rejse offpiste med?

Det kan være udfordrende, hvis man som os elsker at rejse offpiste på skiferie, men af den ene eller anden årsag ikke er den heldige vinder af et netværk, som deler samme kærlighed for “first track” og knæhøj powder.

At stå på ski i offpisten er ikke uden risiko og man bør derfor aldrig køre offpiste alene. Med udgangspunkt i dette, har vi valgt at arrangere offpiste skiferier, hvor vi samler en flok, der sammen tager afsted, hvilket giver dig rig mulighed for at finde din fremtidige offpiste partner. Læs med om vores ture her.

singlerejse - offpiste - makedonien - fællesskab - skiløber

Udviklingsuger i Makedoniens offpiste

I 2020 arrangerer vi i alt 4 udviklingsuger i Makedoniens offpiste. Det unikke ved disse uger er kombinationen af catskiing, first track og fællesskab, samt teori- og video træning med vores højt uddannede ski instruktører. Ugerne er fordelt således at to af dem er fulde uger og de resterende to er halveuger. For at sikre en gruppetur med de mest optimale forhold for både socialisering  og udvikling har vi sat en maks grænse på 16 deltager pr. uge. En ideel mulighed for dig, der ønsker en unik oplevelse i offpisten med mulighed for at udvikle dine offpiste kundstskaber og forhåbentlig finde nye offpiste venskaber. Læs meget mere om vores forskellige udviklingsuger ved at følgende nedenstående links. Vælg de datoer der passer dig bedst.

Udviklingsuge 18 januar – 25 januar

Udviklingsuge 25 februar – 1 marts

Udviklingsuge 10 marts – 15 marts

Udviklingsuge 14 marts – 21 marts

Offpiste Road Trip i Canada

På vores road trip i Canada besøger vi 4 offpiste områder som alle er placeret på Canadas såkaldte “Powder Highway”. I 2020 kan du vælge imellem 2 ture af 11 dage. Ruten er den samme men datoerne forskellige. Første tur løber fra 11 til 21 januar. Dagen efter starter så den anden tur som så går fra 22 januar til 1 februar. Den helt perfekt tur til dig der rejser solo på skiferie, elsker offpiste og søger en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er nogle intense dage, hvor man ikke kan undgå at danne tætte relationer med både medrejsende og insturktør og hvem ved, måske finde sin nye offpiste partner. Læs meget mere om vores road trip ture til Canada på nedenstående links.

Road Trip Canada 11 januar – 21 januar

Road Trip Canada 22 januar – 1 februar

Powder skiferie i Japan

Er du til powder og mangler du en at tage under armen på din næste skiferie i offpisten? Så er vores Powder ture til Japan det perfekte match. Vi har arrangeret to ture til Japan Central samt en tur til Japan Nord. Du skal kunne rejse på følgende datoer:

Japan Central 1 februar – 10 februar

Japan Central Light 23 januar – 1 februar

Japan Nord 23 februar – 3 marts

Følg ovenstående links og bliv klogere på vores 3 powder ture. En skiferie hvor du med garanti får mulighed for at opleve japansk kultur og verdensklasse powder sammen med andre powder hungrende skiløbere.

Ski Touring i offpisten på din næste solo skiferie?

Hvis dit skiløb må være hårdt og tidskrævende kombineret med smukke omgivelser på din næste skiferie, er vores ski touring uger et oplagt valg. Vores første tur i 2020 går fra den 14 til 21 marts og foregår i Sogndal i Norge. 

Sogndal er et af Norges bedste og mest alsidige bjergområder og så er det i en overskuelig afstand fra Danmark. Vi anbefaler at man har prøvet ski touring før for at deltage på denne tur.

Vores anden tur i 2020 foregår i Makedonien og løber fra den 28 marts til 2 april. Dette er turen for dig, der ikke har prøvet ski touring før eller er indstillet på at tage det i et stille og roligt tempo. På begge ture medfølger en god og erfaring ski instruktør.

Vil du vide mere om Ski Touring, har vi i samarbejde med skisport.dk udarbejdet en  detaljeret artikel. Du finder artiklen her.

Vi håber ovenstående har givet dig inspiration til din næste solo skiferie og husk du altid er velkommen til at kontakte os på rejsemed@debredeplanker.dk eller på telefon 31 60 04 07. Det gælder både ved generelle spørgsmål eller hvis du ønsker hjælp til at finde eller booke din næste offpiste skiferie.

singlerejse - offpiste - makedonien - catskiing - skiløb

Skal det være unikt, kan du lide at udfordre dig selv og mangler du nogen at køre offpiste med? Rejs solo på skiferie med os – sammen med andre og find din offpiste partner. En offpiste skiferie du aldrig glemmer!

singlerejse - offpiste - makedonien - fællesskab - uforglemmelige oplevelser

Livet er bare sjovere på De Brede Planker!

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.