Skiferie

Skiferie
Bæltekøretøjet der bringer skiløberne til tops

Skiferie er igennem de seneste 25 år blevet meget populært blandt danskerne. Det er egentlig lidt pudsigt, vi har hverken bjerge eller andet, der kan bruges til skiløb. Ikke desto mindre er vi et af de lande i verden, der ift. antal, tager oftes på skiferie. Der er mange måder at dyrke skiløb på – det kan være alt fra slalom til langrand eller freestyle til offpiste. Hos De Brede Planker synes vi generelt, at en ferie skal være lidt af et eventyr, noget du sent vil glemme. Dette gælder i særdeleshed en skiferie! Vi planlægger derfor en række aktive skirejser, der foregår udenfor pisterne. Vi elsker følelsen af nyfalden sne, den smukke natur og de få begrænsninger, det er det vi elsker ved offpisten.

Skiferie med DBP

Vi tilbyder flere forskellige former for skiferier. Til fælles for dem alle, at det er offpiste ski, der er i fokus. Vi tilbyder Heliski, Catski og Randonee ski. Nedenfor kan der læses mere om de forskellige skirejser vi planlægger.

Heliski er kendt blandt mange, her flyves man til toppen af bjerget i en helikopter, hvorefter man står ned af siden på bjerget. Her kommer man virkelig til at opleve den flotte natur og den uberørte sne.

Catski er lidt mindre kendt i Danmark, men det minder utrolig meget om heliski. I stedet for en helikopter bruges der et larve køretøj, der bringer en gruppe til toppen af bjerget. Fordelen ved catski ift. heliski er, at det er noget billigere og så kan maskinen køre i næsten alt slags vejr. Problemet med heliski ligger i, at vejrforholdende skal være helt rigtige før man kan tage ud. Vores erfaring er faktisk, at catski er fuldstændig ligeså godt som heliski. Larvekøretøjet er rent faktisk næsten ligeså effektivt som en helikopter til forcere terræn. Læs mere om vores ture her.

Bæltekøretøjet bruges på vores skiferie til Makedonien. Køretøjet er ekstremt effektivt til at forcere terræn!
Vores Randoneetur er en lidt anderledes end de to foregående. På denne type skiferie bevæger man sig selv fra bunden til toppen. Her spænder man skind under skiene, dette sørger for, at man ikke glider baglæns i jagten på toppen. Det er en helt fantastisk natur oplevelse. Her er man fuldstændig uafhængig af alt transport. Man smider skiene på og så hiker man derudaf. Det desuden rigtig god motion! Du kan læse mere om Randonee ski på følgende link.

Du kan læse mere om vores forskellige skirejser her: Heliski, Catski, Randonee ski.
Vi håber at se dig på en vores kommende skiferier!

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.