Skiferie i offpisten

Skiferie i offpisten

De Brede Planker arrangerer skiture til forskellige destinationer verden over. Fælles for alle vores skiture er, at de foregår i offpisten. En skiferie i offpisten adskiller sig meget fra en traditionel skiferie. Du befinder dig typisk i områder, hvor du aldrig eller kun sjældent ser lifter og andre skiløbere. Udenfor pisterne opleves naturen på en helt anden måde. Det er kun dig og bjerget i alt sin pragt, der ses intet skrald eller andre menneskelige efterladenskaber. På De Brede plankers ture transporteres du til toppen af bjerget på alternative måder sammenlignet med klassisk skiløb. Vi har en randonee tur, hvor du selv står for transporten til toppen. Vi har en Catski tur, hvor en Cat, et bæltekøretøj, transporterer dig op af bjerget. Vi har desuden også en tur, hvor du flyves til toppen af en helikopter! Fælles for disse ture er, at du ikke er afhængig af lifter. En skiferie i offpisten byder desuden på de bedst tænkelige forhold til leg, her er hele bjerget er din legeplads.

Sikker skiferie i offpisten med DBP

På vores skiture går vi meget op i sikkerhed. Et af vores fokusområder hos De Brede Planker er din sikkerhed udenfor pisterne. På alle vores skirejse sørger vi for alt det nødvendige udstyr til, at du kan føle dig tryg. På vores offpiste rejse til Makedonien sørger vi eksempelvis for, at du har lavinebibber, lavinerygsæk, skovl og meget mere til rådighed. Disse sikkerhedsforanstaltninger er med til at sikre, at du kan fokusere på dit offpiste skiløb. På alle vores ture har vi erfarne bjergguider med, de sørger for, at man altid tager en fornuftig vej ned af bjerget. Det betyder også, at du ikke pludselig havner i et 30 meter drop. Du kan læse meget mere om sikkerheden i offpisten her.

Du kan desuden læse mere om vores offpiste ture her. Vi har lige nu tre forskellige offpiste ture: Randonee, Heliski og Catski.

Vi håber at se dig på en vores offpiste ferier i fremtiden. Nedenfor ses der billeder fra en af vores Randonee ture.

Skiferie i offpisten - Norge viser sig fra sin hårde side
Norge byder på smukke forhold til Randonee

 

Skiferie i offpisten - en gæst giver den gas i svært terræn.
En gæst giver den gas i offpisten udfordrene terræn

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.