Skiferie i Norge

Skiferie i Norge
Skiferie i Norge

Ser du også frem til kommende skisæson med længsel? Det kan gør jeg i hvert fald. De krystalklare dage, hvor luften er bidende kold, solen skinner og iskrystallerne der ligger tungt i luften. Og selvfølgelig suset du oplever, når du drøner ned af bjerget en klar eftermiddag. Det er blot nogle af de ting, der gør skiferien til årets højdepunkt for mig.

I år går turen igen til norge, hvilket er blevet en af mine favorit destinationer. I løbet af de seneste år har jeg virkelig fået øjnene op for Norge. En skiferie i Norge er noget helt særligt for mig. Det giver mig muligheden for at kombinere de ting jeg holder aller mest af – familiehygge, nordisk kultur og gode skiforhold. Hvert år hører man mange, der kritisere skandinavien for de korte pister, den kolde sæson og de korte dage, hvilket jeg mener er meget forkert. Personligt synes jeg faktisk, at de skandinaviske forhold udgør et fantastisk fundament for en skiferie. Specielt den norske kultur sætter jeg stor pris på, når jeg tager på skiferie i Norge. Den landlige norske stil, der typisk præger de norske småbyer, finder jeg meget tiltalende.

Jeg forbinder en skiferie i Norge med min tidligste barndom og glæden, der var ved at komme ud på pisten klokken 9:00. Den dag i dag, står jeg fortsat som den første og venter i spænding på at komme ud i terrænet. Desuden sætter jeg også utrolig stor pris den tidlige vintermorgen, hvor rejseselskabet endnu sover. De kolde vintermorgener er helt unikke, når solen knitrer i sneen og de få tilbageværende fugle kvidrer. Derfor går jeg typisk en morgentur, hver morgen, når jeg er på skiferie.
Nedenfor ses en række billeder fra sidste års randonee skiferie, det var en fantastisk måde at bruge vinterferien på. Det var dog ikke en familietur, men en drengetur, der i den grad trak kegler!

DCIM100GOPRO

FB-4.

7

8

9

12

14

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Hvis en skiferie i Norge lyder som noget for dig, så arrangerer vi en spændende Randoneetur dertil. Randonee er en fed skiform, der for alvor giver dig mulighed for at kombinere ski, vandring og langrend. Læs meget mere om vores Randoneetur til Norge her.

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.