Ny roadtrip i Japan

Ny roadtrip i Japan

Roadtrip i Japan

Vi gentager sidste års succes med en roadtrip i Japan. Nu kan du komme 10 dage til Japan, på roadtrip til to af Central Japans bedste skisportssteder og det hele er endda blevet kr. 4.000,- billigere end sidste år!

Japan Roadtrip - De Brede Planker

Ny roadtrip i Japan

Vi har fået rigtig gode anmeldelser og feedback fra sidste års gæster, der har været helt forelsket i de japanske offpiste skiforhold. Og vi kan godt forstå hvorfor! Japan er kendt for at være ét af de lande i verden, som får absolut mest sne. De får op mod 18 meter sne per sæson. Til sammenligning får de mest snesikre steder i Alperne “kun” omkring 8 meter på en sæson.

I år går turen til central Japan, som har nogle af Japans højeste bjerge. Vi kommer primært til at være i områderne Hakuba og Myoko. Turen er bygget op som en roadtrip. I har jeg egne private van, der hver dag fragter jer fra sted til sted. I kommer til at opleve rigtig mange forskellige skisports områder, samt prøvet både lokale og vestlige hoteller og resorts undervejs. Derfor er 2 ture aldrig ens.

Japan Roadtrip - De Brede Planker

De lokale bjergguider, som rejser med jer, sørger hver eneste dag for at tage jer ud, hvor sneen er bedst. Vi har ikke booket noget overnatning på forhånd, så når I er af sted, har de lokale bjergguider frihed til at tage jer med til det område med den bedste sne. Når lokationen for dagen er fastlagt sørger de for, at booke et hotel til jer i det pågældende område.

Så på denne tur, kan vi godt prale med, at det 100% er den bedste sne, frem for alt!

Japan Roadtrip - De Brede Planker

Tokyo

Ved at have flyttet vores roadtrip til central Japan, flyver man typisk til og fra Tokyo. Det giver en unik mulighed for vores gæster, at kombinere deres roadtrip i Japan, med et besøg til verdens største by, Tokyo. Man kan enten forlænge sin rejse eller tage tage af sted tidligere og møde resten af gruppen derude.

Begrænsende pladser

Lyder det som en rejse for dig? Så vent ikke for længe med at booke, da pladserne er begrænsede!

Læs mere og book her: Roadtrip Powdertur – Japan 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.