Havkajak

Havkajak

Havkajakrejser er for dig, der godt kan lide at være aktiv på ferien, og nyder at sejle rundt i smukke omgivelser. Det er ferieform, hvor alle fra de helt unge til de ældre kan have en oplevelsesrig og aktiv ferie! Se vores havkajakrejser her.

1 Rejse
Kitesurf

Kitesurf

Vores kitesurfrejser er for dig, der godt kan lide adrenalin og aktion! Kitesurfing er den nye ekstremsport, hvor alle kan være med. Så tag med os til varmen, og lær denne sport i de bedst tænkelige forhold.

3 Rejser
MTB

MTB

Mountainbikerejser er for dig som gerne vil opleve suset og adrenalinen, samtidigt med at du nyder den skønne bjergnatur. Vores mountainbikerejser er både for øvede og begyndere.

1 Rejse
Ski & Snowboard

Ski & Snowboard

Fælles for vores skirejser er det, at de alle foregår i offpisten. Hvis du brænder for at prøve catski, heliski eller bare er på udkig efter nye spor, så skal du overveje at tage med os på en rejse i offpisten!

12 Rejser
Surf

Surf

Bølgesurf anses af mange som den ældste gren af surfing, hvor det kun handler om dig, boardet og bølgen. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med surfing, så se alle vores surfrejser her.

16 Rejser