Havkajak

Havkajak

Vores Havkajak ture er for dig, der godt kan lide at være aktiv på ferien, og nyder at sejle rundt i smukke omgivelser. Det er en ferieform, hvor alle fra de helt unge til de ældre kan have en oplevelsesrig og aktiv ferie og komme helt tæt på naturen.

Vi har fundet et fantastisk sted i Kroatien, som har alt det som vi godt kan li ved en tur på vandet. Naturskønne områder, historiske oplevelser, tyrkisfarvet vand og ikke mindst den lokale stemning og maden vi får serveret. Øen hedder Molat og ligger tæt på byen Zadar.

Der er mulighed for havkajak ture samt EPP kurser ( level 1 og 2) med vores dygtige certificerede guides, der har stor erfaring med havkajak såvel som andre “outdoor aktiviteter”.

Vores guides er uddannet i Irland, hvor man finder nogle af de vanskeligste forhold, hvorfor vores guides er ekstremt dygtige. De er certificeret igennem “Canoing Ireland Kayaking School.

Læs mere om Kroatien og følg med, vi kigger efter flere lignende lokationer.

1 Rejse
KITESURF

KITESURF

Kitesurf from De Brede Planker on Vimeo.

Kitesurfing kombinerer de bedste elementer af surfing, wakeboarding og windsurfing på en og samme tid. Kitesurfing er for dig der godt kan li adrenalin og aktion og kan roligt siges at være den nye ekstremsport.

Vi har fundet de perfekte spots med de bedst tænkelige forhold. Fladt vand, lange sandstrande kombineret med pålandsvind giver dig de bedste forudsætninger for at lære eller blive bedre til at Kitesurfe.

Vi har teamet op med dygtige og kvalificerede instruktører, der kan give den den bedste introduktion til at lære Kitesurf eller blive endu bedre.

Derudover giver dig også de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger som Kitesurf kræver.

4 Rejser
Mountainbike

Mountainbike

De Brede Planker / Mountainbike from De Brede Planker on Vimeo.

MOUNTAINBIKE

Vi er ret vilde med bjergene, også om sommeren. Hvis du kan li et godt sus og høj adrenalin, samtidigt med at du nyder den skønne bjergnatur, så er en mountainbike (MTB) tur måske noget for dig.

Vi har fundet de helt perfekt lokationer i Frankrig hvor der er mountainbike ruter både for øvede og begyndere og vi leder stadig videre efter flere lokationer til vores mountainbike ture, så hold øje med denne side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

2 Rejser
OFFPISTE ski / snowboard

OFFPISTE ski / snowboard

Vi er vilde med OFFPISTE og steder som er uberørte og med til at skabe den helt specielle oplevelse. Vi har været rundt i verden og udvalgt, for os, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig OFFPISTE ski / snowboard.

Vi startede i det uberørte Makedonien med catskiiing og heliski og har i marts 2019 vores første ski touring tur. Udover Makedonien, har vi også rejser til Japan, La Grave & Canada som har det helt perfekte puddersne.

Vi er stadig på udkig efter flere helt perfekte lokationer til flere fantastiske OFFPISTE oplevelser.

CATSKIINGEn cat er en pistemaskine, som er blevet modificeret og sat en kasse op bagpå som kan transportere op til 16 pers. op ad bjerget. På den måde slipper man for kø ved liften, overfyldte pister og mulighed for at udforske bjerget.

SKITOURING / RANDONEE:
Skitouring er en anderledes form for OFF PISTE skiløb, hvor turen op ad bjerget foregår på gå-ben med specielle støvler og udstyr. I Makedoniens bjerge er forholdene alsidig, så de fleste kan være med i puddersneen.

17 Rejser