Prøv catski og heliski i offpisten

Prøv catski og heliski i offpisten
Heliskiing på Island

Vi hos De Brede Planker har en passion for at stå på ski i offpisten og vi brænder for at give dig en unik skioplevelse, der med garanti skiller sig ud fra dine tidligere skiferier.

Hvad er catski?

Har du ikke hørt om catski før, giver det god mening, da det er kun få steder i Europa at konceptet findes.

Catskiing begyndte for over 30 år siden i British Columbia, Canada. Catski er kort for Caterpillar Skiing. Dette er et transportmiddel på larvefødder, hvor op til 16 personer bliver fragtet op af bjerget. Den erstatter dermed skilifter, som den gængse skiløber ellers kender fra Norden og resten af Europa.

Catski bruges kun til offpisten, hvor lokale bjergguider sørger for at tage dig ud, hvor sneen er bedst den pågældende dag. De Brede Planker garanterer dig altså langt bedre og mere professionelle forhold på vores Catski skiture, end hvis man rejser på egen hånd.

Catski i offpistenBillede af Catski, som bruges i Makedonien

Hvad er heliski?

..den ultimative drøm for en offpiste skiløber! Heliski er kort for Helikopter Skiing og som navnet antyder bliver du hentet og fragtet op på bjergryggen i helikopter.

Hos De Brede Planker giver vi dig ikke blot muligheden for et godt og uberørt offpiste terræn med heliski. Vi giver dig også muligheden for opleve det smukke Island fra luften. Ganske enkelt, en oplevelse for livet!

Heliskiing på IslandBillede fra toppen af Island, hvor Helikopteren lige har sat skiløberne af

Prøv catski og heliski i offpisten

Hos os er det ikke et krav at du har stået offpiste før. Hvis du er en habil skiløber kan du sagtens klare dig i offpisten. På alle vores skiture, har vi lokale bjergguider der sørger for sikkerheden på de forskellige lokationer.

Kunne du tænke dig at prøve offpiste, så har vi i Makedonien oprettet nogle udviklingsuger, hvor man med fordel kan tilmelde sig, hvis man aldrig har prøvet kræfter med offpiste før. På disse ture rejser en dansk skiinstruktør med, der undervejs vil give dig den råd og vejledning du har brug for.

Skiinstruktør i MakedonienSkiinstruktør i Makedonien gør sin gruppe klar, mens catten kører ned i baggrunden

Bestil din næste skitur igennem De Brede Planker

..hvis du vil have en fuldstændig unik skioplevelse. Vi har rejst verden rundt for at finde de unikke lokationer med de bedste offpiste forhold og vi brænder for at give dette videre til dig. Prøv catski og heliski i offpisten, hvis du ønsker at komme helt derud, hvor sneen er perfekt og hvor du får følelsen af, at ingen andre har kørt før dig.

Her under forklarer Christoffer, nærmere om hans passion inden for offpiste ski og de muligheder De Brede Planker skaber for dig.

Skulle du have yderligere spørgsmål til nogle af vores skiture, kan du altid skrive en mail til: rejsmed@debredeplanker.dk

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.