LAD OS SAMMEN PASSE GODT PÅ VORES LEGEPLADS

For alle os der elsker BJERGENE OG VANDET og ser det som vores legeplads, bliver det tydligere og tydligere at se klimaændringerne. Vi ved ikke hvor længe vi har god sne i Europa og havene flyder allerede med plastik og revene dør overalt.

Vi tror på at hvis alle gør en lille smule hver især, så kan det hjælpe på det store billede. Det er ikke altid nemt at være 100% bæredygtig i alt hvad man gør og slet ikke når vores legeplads ligger minimum et par timers flyvning fra Danmark. 

Derfor vil De Brede Planker gerne støtte op om alle de fantastiske initiativer som passionerede iværksætter har gang i på det danske marked. 

Følg med i vores nyhedsbrev og vores facebook side og bliv inspireret af de mange dygtige iværksættere og vind præmier.

 

Bark SP producerer en fantastisk solcreme uden kemikalier og andet dårligt for vores natur og som både beskytter vores legeplads og mennesker;)

Læs mere her

 
 

Copenhagen Cartel er et bæredygtigt brand der har fokus på det massive problem med plastik i havene… Det hele startede da en af ejerne Katrine boede på Bali og så med egne øjne hvordan fiskenet og plastik generelt er med til at ødelægge havene og øko systemet. Hun startede derfor ud med at designe badetøj, der er produceret af 100% genanvendt nylon fra de mange fiskenet, de såkaldte ghost nets, der flyder rundt i havene, og tager alt med på deres vej.

Læs mere om dem her

 
 

Pleasant, et dansk design brand som har fokus på bæredygtighed og samtidig gør ventetiden en smule mere Pleasant for os legebørn… Vi er ret vilde med deres kollektioner både til kvinder og mænd, men ikke mindst at de har fokus på at udnytte alt det overskydende plastik og bruge det i deres produktion…

Læs mere om dem her