Om os

Vi, De Brede Planker (DBP), er et rejsebureau, der har specialiseret os i at planlægge aktive rejser. Vores rejser kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Siden 2010 har vi arbejdet hårdt på at sende vores gæster på uforglemmelige ferier. De første to år arrangerede vi kun skiferier. På grund af vores store kærlighed til vandsport besluttede vi dog hurtigt, at få surf på programmet. I dag arrangerer vi alt fra skiferier til surf- og adventurerejser. Indenfor vintersport er vores fokus på offpiste skiløb. Vores skirejser er noget udover det sædvanlige. Vi tilbyder catski, heliski og randonee, hvor lifterne er droppet til fordel for andre transportformer. Indenfor vandsport arrangerer vi rejser, hvor du kan surfe og kitesurfe. På vores havkajakrejse, sejler du i Kroatiens smukke øhav. Kroatiens øhav giver anledning til et væld af aktiviteter. Der er blandt andet mulighed for MTB og klatring. Målet med disse rejser er, at du både skal udvikle dig på det sportslige plan og få dig en uforglemmelig ferie.

Vi har valgt at fokusere på aktive rejser, fordi vi selv igennem mange år har erfaret, at en ferie er lidt sjovere, hvis der også er mulighed for aktivitet. Vores mål er at dele glæden ved denne ferieform med dig. Vi garanterer, at vi vil gøre vores absolut yderste for, at din næste rejse med os bliver noget helt udover det sædvanlige.

Lær os bedre at kende

Historien bag

I flere år brugte jeg vinterhalvåret på forskellige skisportssteder rundt om i verden. Formålet var altid at finde uberørt offpiste, hvor jeg for alvor kunne nyde nedfarten og de enestående naturoplevelser, der er at finde i offpisten. Det var dog en konstant kilde til irritation, at offpisten som regel hurtigt var opkørt og crowdet. For at løse problemet gik jeg i gang med at undersøge, hvor og hvordan man kunne øge mulighederne for gode offpiste forhold. Det gik hurtigt op for mig, at man skulle steder hen, hvor alle ikke havde adgang. Det resulterede i, at vores første destination blev Makedonien. Den kæmpe bjergkæde var nemlig en relativt uberørt legeplads, hvor der skulle et bæltekøretøj til at forcere bjergsiderne. Det viste sig at være perfekte forhold til os, der elsker offpiste! Det var kærlighed ved første blik. Allerede på vores første tur gik det op for os, at det her var den helt rigtige måde at stå på ski for os.

Siden da har vi fortsat vores søgen efter unikke rejsemål, hvor man kan kombinere en aktiv ferieform med oplevelser i særklasse.

Hvem vi er?

Ansigtet bag

DCIM100GOPROG0122983.
Christoffer Backman Sørensen, stifter af De Brede Planker og fungerende rejseleder.
Aktive rejser med DBP

Holdet bag

Randonee norge
De Brede Planker på tur i den norske ødemark.
Aktive rejser med DBP

Hvorfor os?

Fordelen ved at rejse med os er, at prisen generelt vil være den samme, uanset om du bestiller igennem os eller selv planlægger din tur. Dette har vi muliggjort ved at lave specifikke aftaler med en lang række samarbejdspartnere, der giver os lov til at bruge deres faciliteter. Vi står for alt bøvlet og planlægger alt det, du ikke selv har tid til. Om det er surf, ski eller vores adventure rejser, så kan du være sikker på, at det hele er i orden, da alle vores medarbejdere er blevet udvalgt, fordi de er entusiaster indenfor et af disse områder. Det vil altså sige, at vi selv har været med til at kvalitetssikre hver og en af vores destinationer – vi ved, hvad du vil have!

Derfor kan vi stå inde for alle vores destinationer. Sidst men ikke mindst er DBP medlem af rejsegarantifonden, hvilket vil sige, at din rejse er sikret uanset, hvad der måtte ske med arrangøren.

Du er velkommen til at kontakte os vedrørende et uforpligtende tilbud, hvor vi sammen kan skræddersy din næste aktive rejse.

Vi håber på at se dig på en af vores aktive rejser i fremtiden!