Om os

Vi, De Brede Planker (DBP), er et dedikeret rejsebureau, der har specialiseret os i at planlægge aktive rejser og har siden 2010 sendt vores gæster på en aktiv oplevelse for livet. De første to år arrangerede vi kun OFFPISTE ski/board ture til Makedonien, men fik hurtigt udvidet til flere OFF THE GRID lokationer rundt om i verden, hvor vi kan få bjerget helt for os selv.  I dag arrangerer vi alt fra ski, surf og adventurerejser. Indenfor vintersport er vores fokus på OFFPISTE skiløb. Vores skirejser er noget udover det sædvanlige, vi tilbyder catski, heliski og randonee, hvor lifterne er droppet til fordel for andre transportformer. Om sommeren udnytter vi bjerget på Mountainbikes.

Vi har også en stor kærlighed til vandet og derfor gik der ikke længe før vi fik fundet de bedste surf lokationer. I dag har vi 13 Surf Camps rundt omkring i verden. Du har også mulighed for at padle rundt i Kroatiens smukke øhav i havkajak eller på SUP og/eller tage på en af vores efterhånden mange Kitesurf Camps. Målet med alle vores rejser er, at du både kan udvikle dig på det sportslige plan og få dig en uforglemmelig rejse der er lidt udover det sædvanlige.

Vi er selv vilde med steder som er uberørte og helt sin egen og som er med til at skabe den helt specielle oplevelse. Vi synes de aktive rejser er de allerbedste, derfor har vi samlet alle vores yndlings dicipliner på de helt perfekte lokationer. Tag fat på os og find ud af hvad din næste oplevelse skal være.

Lær os bedre at kende

Historien bag

I flere år brugte jeg vinterhalvåret på forskellige skisportssteder rundt om i verden. Formålet var altid at finde uberørt OFFPISTE, hvor jeg for alvor kunne nyde nedfarten og de enestående naturoplevelser, der er at finde iOFFPISTEN. Det var dog en konstant kilde til irritation, at OFFPISTEN som regel hurtigt var opkørt og crowded. For at løse problemet gik jeg i gang med at undersøge, hvor og hvordan man kunne øge mulighederne for gode OFFPISTE forhold. Det gik hurtigt op for mig, at man skulle steder hen, hvor alle ikke havde adgang. Det resulterede i, at vores første destination blev Makedonien. Den kæmpe bjergkæde var nemlig en relativt uberørt legeplads, hvor der skulle et bæltekøretøj til at forcere bjergsiderne. Det viste sig at være perfekte forhold til os, der elsker OFFPISTE! Det var kærlighed ved første blik. Allerede på vores første tur gik det op for os, at det her var den helt rigtige måde at stå på ski for os.

Siden da har vi fortsat vores søgen efter unikke rejsemål, hvor man kan kombinere en aktiv ferieform med oplevelser i særklasse.

Christoffer Backman Sørensen, stifter af De Brede Planker og fungerende rejseleder.

Aktive rejser med DBP

Hvorfor rejse med os

De Brede Planker på Ski Touring i den norske ødemark.

Fordelen ved at rejse med os er, at prisen generelt vil være den samme, uanset om du bestiller igennem os eller selv planlægger din tur. Dette har vi muliggjort ved at lave specifikke aftaler med en lang række samarbejdspartnere, der giver os lov til at bruge deres faciliteter. Vi står for alt bøvlet og planlægger alt det, du ikke selv har tid til. Om det er surf, ski eller vores adventure rejser, så kan du være sikker på, at det hele er i orden, da alle vores medarbejdere er blevet udvalgt, fordi de er entusiaster indenfor et af disse områder. Det vil altså sige, at vi selv har været med til at kvalitetssikre hver og en af vores destinationer. Sidst men ikke mindst er DBP medlem af rejsegarantifonden, hvilket vil sige, at din rejse er sikret uanset, hvad der måtte ske med arrangøren.

Lad os sammen passe godt på vores legeplads

Vi støtter passionerede iværksættere

For alle os der elsker bjergene og vandet og ser det som vores legeplads, bliver det tydligere og tydligere at se klimaændringerne. Vi ved ikke hvor længe vi har go sne i Europa og havene flyder allerede med plastik og revene dør. Vi tror på at hvis alle gør en lille smule hver især, så kan det hjælpe på det store billede. Det er ikke altid nemt at være 100% bæredygtig i alt hvad man gør og slet ikke når vores legeplads ligger minimum et par timers flyvning fra Danmark.

Derfor vil De Brede Planker gerne støtte op om alle de fantastiske initiativer som passionerede iværksættere har gang i på det danske marked.

Læs mere her.