Offpiste skiferie i Makedonien – En deltager fortæller

Offpiste skiferie i Makedonien – En deltager fortæller
Offpise skiferie i akedonien

Mød Camilla

Camilla har været med De Brede Planker i Makedonien i uge 6. Vi har fået lov at spørge lidt ind til hendes tur, så vi kan få et bedre indblik i, hvordan det er at rejse med De Brede Planker i Makedonien på offpiste skiferie. Hun har også lavet en video til os (se nederst) og sendt os alle disse fantastiske billeder. Det er slet ikke så dårligt, at have en freelance fotograf med på vores offpiste skiferie!

Navn
Camilla Hylleberg

Alder
42 år

Beskæftigelse
Freelance Fotograf

Hvad er din baggrund på ski?

Jeg har stået på ski i over 25 år. Prøvede alpinski med familien som barn, og var hooket med det samme, også selvom første tur alene (uden forældre) endte med et tab af ski fra liften og en 1000 meters nedfart på én ski 🙂
Jeg har gået på Oures skilinie i 90’erne og været på sæson derefter. Modtaget en masse undervisning i forbundet og på klubture. Troede dengang jeg skulle være instruktør, men EU gjorde forholdende svære, og jeg endte i fast job.

Offpiste skiferie catskiing

Hvad synes du om turen til Makedonien?

Det var fedt at prøve en anden type skitur, og hele Catskiing konceptet holder MAX. Guiderne var super seje til at finde god sne, selvom forholdene ikke var helt powder-optimale.
Der blev hygget godt og grundigt med de andre gæster og dannet nye venskaber på kryds og tværs af nationaliteter.

Offpist i Makedonien

Har du udviklet dig på turen?

Jeg stod på sprit nye ski, som passer lige til min skistil, og jeg fik virkelig nogle “wauh”-runs med hjem i rygsækken. Jeg synes især de midterste dage var rigtig fede. Også de dage med bedst sne, sol og ski og ben der bare var i hopla.

Offpiste skiferie Makedonien

Kan du anbefale De Brede Planker til andre?

Jeg kan helt klart anbefale DBP, og har allerede gjort det til andre, som vil have lidt extra oplevelser på offpiste skiferie, uden selv at skulle arrangere det hele selv. Det er ikke min sidste tur med DBP.

Kan du se dig selv på offpiste skiferie med De Brede Planker?

LÆS MERE HER  

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.