Offpiste med De Brede Planker

Offpiste med De Brede Planker

Hvorfor vælge offpiste?

Der er ikke noget værre, end isede, brugte pister, hvor der er sort af mennesker. Vi kender det alle – vi søger ud til siderne, for at opsøge urørt puddersne, hvor ingen mennesker er. Offpist er suset fra adrenalinen, der kommer af udfordringen om, at man ikke ved hvad der venter i et uberørte landskab.
Kom med De Brede Planer på en aktiv rejse i offpiste, med sne til knæene, kombineret med fremmed kultur.

 

Hvor går turen hen? 

De Brede Planker har nøje udvalgt kun de bedste offpiste steder til dig. Det er muligt for alle niveauer, at starte i offpist, eller udvikle sig.
Japan Roadtrip Powdertur finder den lokale guide specifikt hver dag, hvor det bedste sne er, for dig og de rejsende. I Japan falder der op til 18 meters sne på en sæson, så derfor er der garanteret powder i japansk kultur, som du aldrig vil glemme. Få et glimt af oplevelsen i Japan, i videoen.

Vores nyeste ski-destination, Canada Offpiste Roadtrip, er netop blevet afholdt. Én gang om året inviterer vi dig med til Canada, hvor roadtrip’en indebærer fire destinationer. Det er Canadas absolutte bedste offpiste skiområder, hvor sneen bliver kaldt “Champagne Powder”. Dette kommer af, at sneen er den fineste kvalitet, som gør skiløbet nemmere.

 

Canada offpiste

 

En ny og anderledes form for offpiste skiløb, er catski.
På den populære destination, Makedonien, bliver I kørt op med cat, som fungerer som en “bus” på pisten. En cat er en gammel pistemaskine, som er blevet modificeret, og derved kan indeholde op til 16 mennesker. På den måde slipper man for kø ved liften, overfyldte pister og samme nedfart gentagende gange.

Vi har på samme destination, flere “udviklingsuger”, hvor der er fokus på dig, og din udvikling. Vi tilbyder dig en uge i Makedonien, med nogle af Danmarks dygtigste instruktører. De giver dig undervisning, tips og tricks til, hvordan du kan blive bedre til offpiste skiing. Vælg hvilken af ugerne der passer dig, her. Den nedenstående video er fra Makedonien, med catski og lækkert terræn.

 

Der er et uanede antal muligheder for offpiste-steder, og derfor har De Brede Planker flere destinationer, også i centraleuropa.
Fælles for at rejse offpiste med De Brede Planker er, at sikkerheden og udstyret er i top. Vi gør i høj grad brug af guider, så vi altid er på den sikre side, men samtidig får mest ud af forholdene. Men har du brug for gode råd, så se videoerne om udstyr og påklædning her.

Mere end blot “skiferie”

Utroligt nok, så er det ikke muligt at stå på ski i alle døgnets timer, og derfor er der også fokus på fritiden efter at have været på ski. Ved at være en del af disse ferier, opstår der nye venskaber, på kryds og tværs. En deltager fortæller om sin oplevelse af offpiste i Makedonien, hvor hun både fik nye venskaber, men også udviklede sig på ski. Læs hendes oplevelse, og hvad hun syntes om offpiste med De Brede Planker. Der er undervejs på alle skiferierne, gjort noget ud af hyggen og sammenholdet, så dagene i sneen kun bliver bedre, og en ferie du aldrig vil glemme.

Hvis du søger anderledes ferie, udfordringer, sammenhold, puddersne og meget mere – så prøv offpiste med De Brede Planker!

De Brede Planker i Japan

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.