Nyt fra DeBredePlanker

Nyt fra DeBredePlanker
DeBredePlanker

Der sker en hel masse hos DeBredePlanker, og I kan tilmelde jer nyhedsbrevet for hele tiden at kunne følge med. Der er en masse at glæde sig til indenfor ski-, surf- og ekspedition så book og sæt kryds i kalenderen hvis I vil med..

Catski

Bestillingerne til næste års catski rejser, er allerede gået i gang, og især udviklingsturene, hvor man får instruktion af en af Danmarks bedste skiløbere er populære.

nyhedsbrev

 

 

 

 

 

 

 

Surf

Surfrejserne til Marokko startede i oktober, og er blevet mere og mere populære. Grunden er dels de gode bølger, behagelige mennesker og den spændende kultur, men også at Norwegian og Royal Air Marokko flyver billigt til båd Agadir og Marrakesh, som ligger tæt på surfcampen.

Nyhedsbrev

 

 

 

 

 

 

I uge 41 og uge 42 er der er surftur til Bali hvor vi bliver indlogeret på et luksushotel i Seminyak, og undervist af Rip Curl Surfskole, som har nogle af de bedste instruktører, så du er i gode hænder. Der er kun begrænsede pladser, så skynd dig at book en plads, så du sikrer dig at komme med på en uforglemmelig rejse.

nyhedsbrev

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekspedition

DBP har lige fået 3 ekspeditionsture på plads, som kommer til at foregår i hhv. uge 35, 7 og 9. Læs mere om turene under afsnittet Ekspedtionstur Norge på hjemmesiden.

tilmeld dig nyhedsbrevet

 

 

 

 

 

 

Vil du gerne få mere info omkring kommende ture, tilbud og nyheder, så tilmeld dig DeBredePlankers Nyhedsbrev som bliver sendt til din mail nogle gange om året.

Rigtig god sommer.

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Claus Nissen
10. december 2014
Tilmelde nyhedsbrev - mvh claus
10. december 2014
Hej Claus Nyhedsbrevet kommer et par gange om året. Det næste kommer inden jul. Er der nogle spørgsmål, så ring eller skriv endelig. tlf: 26170520 e-mail: rejsmed@debredeplanker.dk Rigtig god dag

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.