Ny lokation på Bali luksus surftur

Ny lokation på Bali luksus surftur
Bali luksus surftur Canggu

Fra Seminyak til Canggu

Efter mange gode år i Seminyak, på vores Bali luksus surftur, har vi valgt at flytte lidt længere nordpå, da vi synes der er blevet for turistet i Seminyak til vores smag! Når vi skal ud i verden og arrangerer surfrejser, er det selvfølgelig surffaciliteterne vi kigger efter i første omgang, men omgivelserne betyder mindst lige så meget. Derfor er det vigtigt for os, at vores Bali luksus surftur, ligger i et område, som afspejler surfkulturen på lige fod med den balinesiske kultur og, selvfølgelig, er mega lækker!

Så, hvor finder man lige fantastisk surfing, færre turister, luksus og nære kulturoplevelser?

Vi har fundet det det hele i en lille by nord for Seminyak. Vi er glade for at præsentere, at den nye Bali luksus surftur ligger i den lille hipster by, Canggu.

Canggu – Èn af de mest trendy surf destinationer på Bali

…sådan beskriver de i hvert fald sig selv, men der er også noget om snakken. Canggu er stadig i skrivende stund, en lille upcoming by, med meget potentiale. Den er rigtig hyggelig og har et charmerende hipster-agtig vibe. Mange anbefaler, at man skal opleve byen nu, inden den bliver overrendt af turister. Canggu er heller ikke særlig stor og derfor har du alt tæt på hotellet.

Vi er faldet pladask for Canggu og vi håber i gør det samme. Byen har den perfekte blanding af lokalt, surf og yoga vibe, hvilket også afspejles i de rejsende man møder i byen. I gadebilledet er alt fra lokale til nye og eksperimenterende restauranter, barer og cafeer. Her kan man prøve alt fra moderne og nyt, til traditionel madlavning. Tager du på en gå- eller cykeltur ud fra campen, skal du ikke ret langt før du står midt i et frodigt grønt landskab af Bali’s smukke rismarker.

Surfcamp Bali Canggu - De Brede Planker

Mange flere oplevelser samlet ét sted

Det har været vigtigt for os, at finde en ny lokation til vores Bali luksus surftur, som lever op til standarderne fra det gamle hotel. Denne smukke perle i Canggu har det hele – og der har endda også været plads til forbedringer.

Det nye hotel, ligger blot en kort gå tur fra stranden. Når man kommer hjem fra surftimerne, kan man slappe af på hotellets tagterrasse, hvor der er en stor pool med tilhørende sky-beach. (ja, hvor har man lige hørt om det før?) Bestil en drink i rooftop-baren og nyd den i det tilhørende loungeområde, eller ved poolen.

Hver morgen spiser man morgenmad på hotellets restaurant, inden man følges til stranden for at surfe.

Bali luksus surftur Canggu

Generelt har vi forsøgt at kredse lidt ekstra om faciliteterne. Hotellet er lidt større og der er gode muligheder for, at mingle med de andre surfers, hvis man har lyst efter surftimerne. Ellers kan man blot slappe af i lounge området med et spil eller trække sig tilbage til sit værelse med en god bog.

Udover de lækre faciliteter der venter på vores nye Bali luksus surftur, så er den nye lokation i Canggu med til at fuldende din oplevelse. De mange små hyggelige gader med restauranter og caféer, stranden og de andre faciliteter byen tilbyder. Alt medvirker til, at du kommer hjem, med en meget bedre fornemmelse af landet og kulturen.

 

Vil du opleve vores nye Bali luksus surftur?

LÆS MERE OM LUKSUSTUREN HER

Surfcamp Bali Canggu - De Brede Planker

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.