SURF FERIE I MAROKKO

Rejs med os på surf ferie i Marokko.

Vores Surf Camp ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout. Tamraght ligger lige ud til Atlanterhavet og gør det til en optimal lokation for surfing. Området kan bryste sig med hele 17 tilgængelige surfspots. Der er både begynder og intermediate spots, der ligger i gåafstand fra hotellet.

På trods af at Tamraght er en lille by, ligger det mest nødvendige stadig i gåafstand. Byen har både supermarked, caféer og restauranter.

Når man er afsted går dagene med surf og diverse aktiviteter på en af de mange fantastiske strande. Om aftenen hygger man sig på hotellets tagterrasse sammen med de andre gæster. Ønsker man at komme lidt væk fra havet, så er der ikke mere end en times kørsel til eksempelvis Agadir, Banana Village eller Paradise Valley. Agadir er en noget større by med et større udvalg af restauranter, butikker, cafeer og barer. Banana Village er en lokal by med traditionelt Marokkansk marked. Paradise Valley ligger i de smukke Berbere bjerge, hvor man kan hoppe fra klipper og nyde den fantastiske natur.

Marrakech ligger kun nogle timer væk og er perfekt til en to dages tur. I Marrakesh kan man opleve det fantastiske marked (Souk), se slangetæmmere og nyde den spændende marokkanske kultur.

Surfsæsonen i Marokko er opdelt i to; en sommer- og en vintersæson. Om sommeren, fra april til september, er der som udgangspunkt mindre og færre bølger. Dog passer det stadig fint til nybegyndere og typisk også intermediate. I vintersæsonen, oktober til marts, kommer bølgerne hyppigere. De er desuden større og mere kraftfulde. Dette er perfekt for de mere rutinerede surfere. Vintersæsonen passer dog også rigtigt godt til nybegyndere, da der findes mange surfspots, som er mere isolerede og altid har mindre og begyndervenlige bølger.

Efterårsferie | familie surf get-away I Portugal

Tag med familien på efterårsferie til hyggelige Ericeira i Portugal på en lille surf get-away sammen med en af Danmarks
pr. person
10/10/20 – 17/10/20
Portugal
Begynder – ekspert

Efterårs surf get-away til Portugal

Tag med på en get-away til det hyggelige område ved Ericeira i Portugal sammen med en af Danmarks bedste surfer,
pr. person
18/10 – 25/10
Portugal
Begynder – ekspert

Jagten på den bedste sne | Freeriding i Innsbruck området

Freeriding i Innsbruck området med De Brede Planker – tag med på jagten efter den bedste sne.
pr. person
21-24/1-21 + 18-21/2-21 + 11-14/3-21
Italien, Østrig, Schweiz
Begynder – Øvet

E-Mountainbike | Makedonien

E-Mountainbike i Makedonien er for dig, der er vild med naturskønne oplevelser og gerne vil have bjerget for dig selv.
pr. person
14-18/10 + 20-25/10 2020
Makedonien
Begynder – ekspert