Nye Kitesurf Camps i Tyrkiet & Sicilien..

Nye Kitesurf Camps i Tyrkiet & Sicilien..

Nye Kitesurf Camps i Tyrkiet & Sicilien..

Vi har fundet de to helt perfekte lokationer i henholdsvis Tyrkiet og Italien med de bedst tænkelige forhold. Fladt vand, lange sandstrande kombineret med pålandsvind. Dette giver dig de bedste forudsætninger for at lære eller blive bedre til at Kitesurfe.

Vi har teamet op med dygtige og kvalificerede instruktører som udover at give dig den bedste introduktion til at lære Kitesurf eller blive endnu bedre, så får du også de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger som Kitesurf kræver.

Kitesurfing kombinerer de bedste elementer af surfing, wakeboarding og windsurfing på en og samme tid. Kitesurfing er for dig der godt kan li adrenalin og aktion.
SKAL DU MED?

 

KITESURF CAMP TYRKIET

Vores Kitesurf Camp i Tyrkiet ligger på stranden helt ned til en lagune. Lagunen har helt fladt vand, som gør den ideel til både begynder Kitesurfere og til de rutinerede som gerne vil øve diverse freestyle tricks. Den stabile vind og det dejligt varme klima gør lokationen til et mecca indenfor Kitesurfing. Derfor har Kitesurf Campen også haft besøg af nogle af sportens aller største navne som Ruben Lenten og Aaaron Hadlow.

Ud over den fantastiske lagune byder området også på en slider park til de rutinerede Kitesurfere og vores såkaldte “secret spot” hvor vandet er helt turkis blåt.

Al undervisning bliver foretaget af certificerede instruktører i forhold til internationale standarder og vi sørger for at alle sikkerheds foranstaltninger bliver taget.

Læs mere her: Kitesurf Camp Tyrkiet

 

KITESURF CAMP SICILIEN

Vores Kitesurf Camp på Sicilien ligger ved det uspolerede naturreservat Lo Stagnone, der med  sit helt flade lavvande og masser af plads, er den perfekte kombination til at lære og nyde Kite Surfing.

Samtidig gør den stabile vind og det dejlig varme klima at lokationen er et mecca indenfor Kitesurfing.

Vi har teamet op med den Italienske PRO rider Alby Rondina og hans Kiteskole for den allerbedste undervisning.

Al undervisning bliver foretaget af certificerede instruktører i forhold til internationale standarder og vi sørger for at alle sikkerheds foranstaltninger er taget.

Hvis vinden udebliver en enkelt dag, er der en Cable Park i nærheden. Der vil også være mulighed for at prøve SUP surfing, tage på hiking ture i Siciliens naturskønne områder, tage på en bådtur i det turkisfarvet vand eller besøg Marsala eller Trapani for restaurant og natteliv.

Læs mere her: Kitesurf Camp Sicilien

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.