Kajakferie med De Brede Planker

Kajakferie med De Brede Planker
Kajaktur i Kroatien

Igennem de seneste år er havkajak blevet en meget udbredt sport Danmark. Der er mulighed for at dyrke sporten hele året rundt i Danmark, dog er det i visse perioder ganske koldt at sejle i de danske farvande. Hos De Brede Planker er vi trætte af at fryse, når vi sejler. Derfor har vi nu oprettet en ny destination, hvor hovedaktiviteten er havkajaksejlads. Vi har sammensat en kajakferie, der kan udfordre alle, men der er samtidigt plads til alle niveauer. Vores Kajakferie foregår i Kroatien, hvor man sejler fra ø til ø. De daglige sejladser er sammensat sådan, at de meget dygtige sejlere kan sejle omveje, hvorfor de så får flere kilometer dagligt. Hver aften vender man tilbage til Molat, hvor man overnatter på et hyggeligt familiedrevet hotel.

Andet end sejllads på vores kajakferie

De Brede Planker elsker aktive ferier og derfor har vi sørget for et væld af andre aktiviteter i løbet af ugen. På vores Kajakferie sejler man, som tidligere nævnt, fra ø til ø. På de enkelte øer har vi udvalgt en række spændende aktiviteter. Disse indeholder blandt andet mountainbike, trekking og spearfishing. Typisk bruger vi en enkelt dag på at sejle ud til et vrag, hvor man som kan dykke ned og se dette. Det klare vand giver desuden mulighed for at se på flotte fisk og vandplanter. I løbet af ugen prøver vi desuden spearfishing og vores guide kan tilberede en eventuel fangst over bål. Dette er kun et uddrag af de mange ting du kan opleve.

Kajakferie er for alle

Selv den helt uerfarne sejler kan tage med på vores kajakferie. Tidligere i år havde vi faktisk en gæst med, der aldrig før havde prøvet havkajak. Hans udvikling var imponerende. I slutningen af ugen kunne han følge med guiden uden at hive efter vejret. De sejlere, der ønsker længere eller hurtigere sejllads skal blot informere guiden, så vil han sammensætte en tur, hvor selv den meget rutinerede sejler vil kunne blive udfordret. Der er desuden mulighed for at man kan sejle to i hver havkajak, hvilket kan være med til at gøre sejladsen mere overskuelig.

 

Her har vi fortøjet kajakken til masten på et skibsvrag. Her er der mulighed for snorkling.
Her har vi bundet kajakken fast til masten fra et sunket skib mens vi snorkler.

Du kan læse mere om vores kajakferie til Kroatien her.
Hos De Brede Planker går vi meget op i sikkerhed og anbefaler derfor, at du læser mere herom via følgende link: http://havkajakroerne.dk/sikkerhed/

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.