Hundeslædetur

Hundeslædetur
Hundeslædetur i Norge

Hundeslædetur igennem den norske ødemark

Trænger du til en ny udfordring? Hvis du har du mod på at prøve kræfter med en ny og spændende ferieform, så har vi udfordringen til dig! Vi har nemlig arrangeret en anderledes og udfordrende rejse, hvor du med sikkerhed vil komme hjem med oplevelser for livet. Turen går til det nordlige Norge, hvor vi har planlagt en masse spændende aktiviteter! Rejsen er bygget op omkring en hundeslædetur, hvor du trækkes igennem den norske ødemark af en flok stærke hunde. Foruden hundeslædeløb vil du også komme til at prøve en lang række andre aktiviteter, heriblandt fjeldski og rapeling.

Hundeslædeturen går igennem den flotte norske natur, hvor du guides af meget kompetente guides. Vi har faktisk allieret os med nogle af de dygtigste danske soldater, der vil hjælpe dig igennem den norske ødemark på bedst tænkelig vis. Vores guides er tidligere patruljefører fra SIRIUS-patruljen. De har gennemgået en af de hårdeste militære uddannelser i verden, hvilket tydeligt afspejles i, hvordan de færdes i naturen. Du finder ikke dygtigere guides end disse, de brænder for at give dig den bedst tænkelige oplevelse!  Deres passion skinner tydeligt igennem og det kommer dig til gavn.

 

Hundeslædetur i Norge
Et tiltrængt hvil efter en hård dag i den norske ødemark. 

 

På rejsen får du lov at opleve de smukkeste dele af Norge. Du kommer igennem dele af den norske natur, der synes fuldstændig urørt af menneskehænder – det er en oplevelse du sent vil glemme! Fra i forlader hotellet vil der være stor sandsynlighed for, at i overhovedet ikke kommer til at støde på andre mennesker end medlemmer fra jeres egen lille “patrulje”. På turen vil de fleste nætter foregå i telt, hvor de dygtige guides står for madlavningen. Det ses og smages virkelig på madlavningen, hvor dygtige de er til at få mest muligt ud af de sparsomme forudsætninger.
På turen får du også omfattende kendskab til, hvordan man navigerer efter kompas – en glemt kunstart. Denne del af turen bliver værdsat af utrolig mange, da man lærer, at det ikke altid er must at gøre brug af en GPS for at finde vej. På turen vil i faktisk være stort set uafhængige af elektronik og den moderne teknologi. Det sætter i den grad tingene i perspektiv. Det er lærerigt at se, hvor få ting man i virkeligheden kan klare sig med.

En flot solnedgang i den norske natur.
Norges uspolerede natur viser sig fra sin flotteste side.

På denne hundeslædetur bliver du ikke udelukkende trukket af hundene, du får også selv lov at blive udfordret af de norske sletter. Mange af de længere stræk foregår på fjeldski. Særligt her vil du få forbedret dine dine ski evner. Nedenfor ses det, hvordan vi sidste år måtte kæmpe os op af en stejl gletcher for at fortsætte vores færd.

 

Bestigningen af en norsk gletcher er en oplevelse for livet!
En lille bestigning er i gang! 

En hundeslædetur er en oplevelse for livet. Det er en fuldstændig unik tur, hvor du får mulighed for at få prøvet dig selv af, både fysisk og psykisk. Det er desuden en enestående mulighed for at se, hvordan nogle af landets dygtigste soldater arbejder. Du kommer til at opleve det tætte bånd, der er imellem hundene og føreren, det er en helt særlig oplevelse!

Hvis du har mod på ferie du aldrig vil glemme, så er vores hundeslædetur lige noget for dig! Læs mere om vores spændende tur her.

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.