Fly til Makedonien

Fly til Makedonien
fly til Makedonien

Fly til Makedonien

Når man flyver til Makedonien, er det mest oplagte at flyve til hovedstade Skopje, og der er efterhånden rimelig mange selskaber som flyver derned.

I nedenstående blogindlæg forsøger vi at beskriver nogle af de mest brugte afgange fra Danmark og ned til Skopje Makedonien.

Austrian Airlines

Austrian Airlines har afgange til Makedonien hver dag. Fra Danmark er der ikke nogle direkte flyvninger, men transfer flyene passer rigtigt godt sammen og oftest har man kun 45 – 60 minutter i transfer lufthavnen. Den mest oplagte rute er at flyve over Wien og derfra videre til Skopje. Hele turen tager ca. 4 ½ time, så det er ikke fordi det tager lang tid at komme derned.

Modsat mange andre flyselskaber, tager Austrian Airlines sig ikke betaling for at man medbringer sine ski eller snowboard. Det er dog vigtigt at man ringer eller skriver til Austrian Airlines og får det bekræftet, da de ikke har plads til at alle i flyveren kan tage ski / snowboard med.

Austrian Airlines har følgende hjemmeside:

Hvis du gerne vil medbringe dine egne ski/snowboard, så kontakt Austrian efter bestilling.

Der kan gøres via Austrians kontakt form elller tlf: +45 70 11 30 00

fly til Makedonien

Wizz Air

Wizz er er et Ungarnsk lavprisselskab, som de sidste par år har udvidet gevaldigt og efterhånden fået mange destinationer på programmet.

Wizz Air flyver direkte til Skopje både fra København, Malmø og Hamborg.

Fra København flyver de 2 – 3 gange om ugen, hele vinteren igennem.

Fra Malmø flyver de 5 ud af 7 dage også hele vinteren igennem.

Fra Hamborg har de to flyvninger om ugen direkte til Skopje.

Wizz Air er super billigt og man kan ofte finde billetter for under 1.000 dkk for en retur billet. Vær dog opmærksom på at de tager sig betaling for bagage og for at medbringe ski/snowbaord.

For at medbringe ski/snowboard tager Wizz Air 450 dkk. pr. vej.

Priser og booking kan ses på deres hjemmeside.

fly til Makedonien

Vi håber I fik noget ud af blogindlæget, så det i fremtiden er lettere når der skal bestilles fly til Makedonien. Er der bare de mindste spørgsmål. Så kontakt os endelig på rejsmed@debredeplanker.dk

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.