Sol, surf og teambuilding

Surfing og teambuilding i de perfekte omgivelser, skaber gode minder og tættere relationer imellem dig og dine kollegaer. Surfing er en sjov sport, hvor alle kan være med uanset om man har prøvet det før eller ej.

Lad bølgerne skabe resultater

På vores surfing og teambuilding rejser, skaber vi rammerne for at jeres team lærer at samarbejde og kommunikere igennem gode oplevelser og anderledes udfordringer. Giv dine kollegaer en mulighed for at styrke deres sammenhold og arbejdsglæde.

IMG_9405
Marokko-kamel1080x1080
surf_training

IDEER TIL JERES NÆSTE FIRMAREJSE:

Forlænget weekend - torsdag til søndag

På vores forlænget weekend, rejser torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvor der vil stå lidt snacks og kaffe klar, efter i har pakket ud.

Fredag morgen mødes vi til morgenmad på hotellet, hvorefter surfing starter. Vi surfer fredag, lørdag og søndag. Vi er på vandet så mange timer i ønsker, typisk er det mellem 3 og 4 timer hver dag med en frokostpause efter, eller imellem surftimerne. Efter surf, har i fri til at slappe lidt af, inden en tiltrængt aftensmad står klar.

Fredag og lørdag aften er der mulighed for andre aktiviteter, såsom Yoga, madlavning, hiking, trailrun m.m, alt efter hvad i ønsker. I kan også blot slappe af og hygge jer med at se billeder og film fra dagens surfing.

Vi anbefaler: Portugal, Marokko eller Klitmøller

toa-heftiba-723223-unsplash
niklas-hamann-423227-unsplash

Hverdagsuge - mandag til fredag

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel og der vil være lidt forfriskninger.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk surfer 3-4 timer, hver dag. Frokosten bliver enten nydt på stranden eller tilbage på hotellet i mellem surftimerne. På denne tur er der rig mulighed, for en masse teambuilding øvelser hver aften og mange har også taget én eller to eftermiddage ud af surf programmet for at tage på ekskursioner i nærområdet.

Vi anbefaler: Marokko, Portugal og Klitmøller.

Hel uge - Kitesurfing og SUP

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst til hotellet vil i blive indlogeret og herefter budt velkommen med lidt forfriskninger.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk Kitesurfer i 3-4 timer om formiddagen. Frokosten bliver enten nydt på stranden eller tilbage på hotellet. Eftermiddagene består af SUP-undervisning og teambuilding. Aftensmaden spises på hotellet eller hyggelige restauranter i nærområdet.

På en hel uge, har i god tid til at blive gode til Kitesurfing og SUP og der vil også være plads til at i kan tage et par eftermiddage eller en hel dag, hvor vi arrangerer teambuilding øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet.

Vi anbefaler: Portugal, Fuerteventura eller Klitmøller.

postcard_surf01
EzqbyfuQ

Kombinationsrejse - Surf, Kitesurf, SUP

Hvis i ønsker at  kombinere flere af vores aktiviteter på jeres firmarejse, så er det også muligt. Mange af vores destinationer tilbyder både surfing, SUP, Kitesurfing og yoga. Dog er nogle destinationer bedre egnet til blandt andet Kitesurfing end andre, men vi skal nok vejlede jer, hvis i ønsker flere aktiviteter på jeres firmarejse.

Vi anbefaler: Marokko, Portugal, Kroatien, Fuerteventura eller Klitmøller.

VI GLÆDER OS TIL AT SENDE JER AFSTED, SKRIV TIL OS: