Sol, surf og teambuilding

Surfing og teambuilding i de perfekte omgivelser, skaber gode minder og tættere relationer imellem dig og dine kollegaer. Surfing er en sjov sport, hvor alle kan være med uanset om man har prøvet det før eller ej.

Lad bølgerne skabe resultater

På vores surfing og teambuilding rejser, skaber vi rammerne for at jeres team lærer at samarbejde og kommunikere igennem gode oplevelser og anderledes udfordringer. Giv dine kollegaer en mulighed for at styrke deres sammenhold og arbejdsglæde, der i sidste ende vil skabe resultater.

2
3
1
2

Aktive firmarejser

Vi har siden 2010, arrangeret aktive rejser for både private og virksomheder. Vi er specialister indenfor rejsebranchen og har med årene opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som vi er meget stolte af. Vi er vant til at sætte os ind i vores kunders ønsker og vi gør meget ud af, at sammensætte en unik rejse der matcher jeres specifikke ønsker og behov.

Vi finder sammen den rette kombination af aktiviteter, oplevelser og teambuilding, som passer til jer. Derfor er to ture aldrig ens. Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan jeres firmarejse evt. kunne se ud.

Forlænget weekend - torsdag til søndag

På vores forlænget weekend, rejser i torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvor der vil stå lidt snacks og kaffe klar, efter i har pakket ud.

Fredag morgen mødes vi til morgenmad på hotellet, hvorefter surfing starter. Vi surfer fredag, lørdag og søndag. Vi er på vandet så mange timer i ønsker, typisk er det mellem 3 og 4 timer, hver dag med en frokostpause efter, eller i mellem surftimerne. Efter surf, har i fri til at slappe lidt af, inden en tiltrængt aftensmad er klar.

Fredag og lørdag aften laver vi en række teambuildings øvelser, efter jeres ønsker. I kan også blot slappe af og hygge jer med at se billeder og film fra dagens surfing.

Vi anbefaler: Portugal og Klitmøller

IMG_1079

Hverdagsuge - mandag til fredag

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel og der vil være lidt forfriskninger.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk surfer 3-4 timer, hver dag. Frokosten bliver enten nydt på stranden eller tilbage på hotellet i mellem surftimerne. På denne tur er der rig mulighed, for en masse teambuildings øvelser hver aften og mange har også taget én eller to eftermiddage ud af surf programmet for, at tage på ekskursioner i nærområdet.

Vi anbefaler: Marokko, Portugal og Klitmøller.

Hel uge - Kitesurfing og SUP

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst til hotellet vil i blive indlogeret og herefter budt velkommen med lidt forfriskninger.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk kitesurfer i 3-4 timer om formiddagen. Frokosten bliver enten nydt på stranden eller tilbage på hotellet. Eftermiddagene består af SUP-undervisning og teambuilding. Aftensmaden spises på hotellet eller hyggelige restauranter i nærområdet.

På en hel uge, har i god tid til at blive gode til kitesurfing og SUP, så i kan med fordel tage et par eftermiddage eller en hel dag, hvor vi arrangerer teambuildings øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet.

Vi anbefaler: Portugal, Fuerteventura og Klitmøller.

Kombinationsrejse - Surf, Kitesurf, SUP

I kan med fordel kombinere flere af vores aktiviteter på jeres firmarejse. Mange af vores destinationer tilbyder både surfing, SUP, kitesurfing og yoga. Dog er nogle destinationer bedre egnet til blandt andet kitesurfing end andre, men vi skal nok vejlede jer, hvis i ønsker flere aktiviteter på jeres firmarejse.

Vi anbefaler: Marokko, Portugal, Fuerteventura og Klitmøller.

Kontakt

Vi ved hvordan vi kan gøre en forskel for jer og sammen skræddersyr vi jeres tur, ud fra vores professionelle rådgivning og jeres ønsker.

Vi er vant til at håndtere både små og store grupper, så vi tager os af alt det praktiske før, under og efter jeres rejse.

Kontakt os med dine tanker og ønsker, så tager vi en snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for jeres virksomhed.