FIRMAREJSE MED PUDDERSNE, OPLEVELSER OG SAMMENHOLD

Vi har været rundt i verden og udvalgt, for os, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig OFFPISTE ski / snowboard og en aktiv rejse. Tag dine kollegaer med på bjerget og udfordre jer selv på en firmarejse.

I bestemmer selv om jeres tur skal indeholde mest ski, andre aktiviteter på bjerget, mest seminar/kursus, mest afslapning – eller lidt af det hele. 

OFFPISTE kan være mange ting, både det helt ekstreme kørsel ned af bjerget, men også det  lidt mere tilgængelige OFFPISTE hvor alle kan være med – vi kan tilbyde lige fra Catskiiing, heliskiing og almindelige lifter i nogle af de bedste ski områder. En mulighed er også Ski Touring (som nærmest er hiking på ski) hvor man oplever helt fin nysne på toppen af et bjerg.

I bestemmer selv om der skal være andre aktiviteter, som teambuilding øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet, overnatninger ude i naturen eller nat skiløb, frokost på bjerget eller andet. I ved bedst hvordan i får den helt perfekte tur:)

UDFORDRE JER SELV OG TAG MED I BJERGENE

 

Jh1e3t5s
holly-mandarich-286361-unsplash
Ski Touring
_optimeret_mael-balland-1389914-unsplash

CATSKIING I MAKEDONIEN / 4 DAGE

Tag kollegaerne med til Makedonien og prøv Catskiing. Her kan i prøve OFFPISTE og nyde at i har hele bjerget for jer selv. Forholdene i Makedonien er meget alsidige, det betyder at alle kan være med uanset niveau.

Vi har skiinstruktører  der tager jer med ud  i den dybe sne hvor OFFPISTE teknikken bliver indøvet og de mindre øvede bliver guidet i ski teknikken samtidig med at alle bliver introduceret for sikkerheden i OFFPISTE.

Tag med på en oplevelse på en meget anderledes ski destination, hvor i vil have næsten det hele for jer selv. Der er adgang til udendørs spa og sauna  fra hotellet. Turen kan kombineres med andre aktiviteter, seminar mv. Det er jer der bestemmer, hvordan jeres firmarejse skal sammensættes.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, drikkevarer mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Adgang til udendørs spa og sauna
– Helpension
– 3 dages Catskiing
– 3 dage med skiinstruktør / guide
– Sikkerhedsudstyr
– Lavinerygsæk

 

Fra 5.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

holly-mandarich-286361-unsplash

ENGELBERG, SCHWEIZ / 4 DAGE

Mange mener at Engelberg har alpernes bedste OFFPISTE – det synes vi ihvertfald. En ting er sikkert og det er at Engelberg har garanteret snedække og så er det dejligt tæt på og let at komme dertil, kun en time fra Zürich´s lufthavn.

I Engelberg er der skiløb for alle niveauer, både fantastisk OFFPISTE men også almindelige pister til den mindre rutinerede skiløber. Det er muligt at leje en instruktør imens i er afsted, så alle kan forbedre sig.

Byen Engelberg tilbyder udover det gode skiløb, også på hyggelig afterski, en masse gastronomiske oplevelser og mulighed for en masse adventure oplevelser udover OFFPISTEN, i form af hiking med snesko, besøg i gletsjer og aktiviteter i sneen.  I bestemmer selv om der skal være mest fagligt, mest ski eller flest aktiviteter på jeres firmarejse.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, instruktør, måltider mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Morgenmad
– 3 dages liftkort

Fra 4.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

SKILØB I KITZBÜHEL / 4 DAGE

Tag kollegaerne med til naturskønne Østrig, hvor alle kan være med på løjperne, både begyndere og øvede og hvor afterskiing har sine kronede dage.

Kitzbühel er et af Alpernes mest berømte skiområder. Her gennemføres hvert år i januar, det berømte styrtløb; Hahnenkamm Rennen. Kitzbühel er en mondæn og hyggelig by med en gammel historisk bykerne, og bilfri gågade.

Vi har skiinstruktører tilknyttet sammen med en masse aktiviteter uden brædder på fødderne. Bl.a. gletsjervandring, hiking, madlavning udendørs, kælketure mv.

Turen kan kombineres med andre aktiviteter, seminar mv. Det er jer der bestemmer, hvordan jeres firmarejse skal sammensættes.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, instruktør, måltider mv.:-
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Halvpension
– 3 dages liftkort

 

Fra 5.795 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

holly-mandarich-496584-unsplash

SKI TOURING, SOGNDAL / 4 DAGE

Sogndal er et af Norges bedste og mest alsidige bjergområder for OFFPISTE skiløb og Ski Touring. Her er fladere fjelde med godt adspredte træer, høje alpine toppe og fastland europas største gletscher, Jostedalsbreen, ligger lige i baghaven. Sogndal er et Norges mest snesikre områder og ”Norges frikjøringshovedstad”. Med andre ord har det alt, hvad man som skiløber kan ønske sig. Og så kan du godt glemme alt om alpernes stress og jag. I de norske fjelde er der rigeligt med plads.

Her er mulighed for at afprøve Ski Touring, som er hiking på ski. På fjeldet er der mulighed for teambuilding øvelser og der er plads til seminar mv. på hotellet i byen.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges aktiviteter, instruktør, måltider mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Morgenmad
– 3 dages liftkort

Fra 4.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

KOM AFSTED MED KOLLEGAERNE:

Igennem årene har vi opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som gør at vi kan sende jer trygt afsted på en adventure oplevelse, hvor i kan være sammen som firma, styrke jeres sammenhold, motivere, inspirere og finde fornyet energi. Vi gør meget ud af at sammensætte en unik firmarejse med vores brede palette af aktiviteter og oplevelser, så vi sammen får arrangeret præcis den tur i ønsker og sørger for at tage os godt af jer både før, under og efter rejsen.

Udover vores destinationer tæt på, så har vi også heliskiing på Island, en roadtrip langs Canadas Powder Highway og ikke mindst OFFPISTE til både det centrale og nordlige Japan.

Tag kontakt til os med jeres tanker og ønsker, så sammensætter vi en rejse til jer.