Lad firmarejsen styrke arbejdsglæden

Vi har været rundt i verden og udvalgt, for os, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig OFFPISTE ski / snowboard og en aktiv rejse. Tag dine kollegaer med på en ski og teambuilding rejse og udfordre jer selv. OFFPISTE kan være mange ting, både det helt ekstreme kørsel ned af bjerget, men også Ski Touring (som nærmest er hiking på ski) hvor man oplever den fantastiske natur helt oppefra og generelt at opleve helt fin nysne på toppen af et bjerg.

Udfordre jer selv og tag med i bjergene.

Puddersne og sammenhold

På en aktiv firmarejse med ski og teambuilding er rammerne sat for nogle unikke oplevelser med dine kollegaer. I lærer at samarbejde og kommunikere i nogle andre situationer og omgivelser end i plejer, hvilket kan være med til at forbedre sammenholdet i teamet.

Jh1e3t5s
holly-mandarich-286361-unsplash
Ski Touring
_optimeret_mael-balland-1389914-unsplash

FREERIDE / HELISKI  /  SKI TOURING  / CATSKIING  / OFFPISTE… alt er muligt, se her nogle af vores foreslag til en aktiv firmarejse og/eller få mere info om vores lokationer her:

Forlænget weekend - torsdag til søndag

På vores forlænget weekend, rejser i f.eks. torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter i har resten af aftenen til at slappe af i hyttens hyggelige omgivelser. Alt efter hvilket tidspunkt i vælger at ankomme, kan vi arrangere aftensmad.

Fredag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter vi tager ud og står på ski/snowboard. Vores lokale guider og den danske skiinstruktør giver instruktion i hvordan man bliver bedre på ski/snowboard. De erfarne skiløbere bliver taget med ud  i den dybe sne hvor OFFPISTE teknikken bliver indøvet og de mindre øvede bliver guidet i ski teknikken. Det er også muligt at kombinere både øvede og begyndere, så i alle kan være sammen. I står på ski hele fredag og lørdag, samt evt. søndag.

Det er muligt at tilføje flere aktiviteter såsom teambuilding øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet, overnatninger ude i naturen eller nat skiløb., frokost på bjerget eller andet som vil gøre jeres tur helt perfekt for jer.

Lad os tage en snak om hvad i kunne tænke jer, så vi kan få sendt hele firmaet afsted på en oplevelse i naturen.

Vi anbefaler: Østrig, Frankrig, Norge, Sverige.

robson-hatsukami-morgan-406785-unsplash

Hverdagsuge - mandag til fredag

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter der vil være frokost. Vi tager ud på ski (eller/ og alternativt snowboard) om eftermiddagen og er tilbage på hotellet i tide til aftensmad.

Resten af ugen er der ski hver eneste dag. Vores lokale guider og den danske skiinstruktør sørger for, at finde de bedste nedfarter.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk er på ski i 6-8 timer – de lokale guider har altid snacks med på turen. Alle dage spiser man aftensmad på hotellet eller på nogle af de mange lækre restauranter i området.

Vi anbefaler: Østrig, Makedonien, Frankrig, Norge.

Hel uge - lørdag til lørdag

I rejser lørdag morgen/formiddag og ved ankomst til hotellet vil i blive indlogeret, og herefter budt velkommen med en frokost. Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk er ude på ski (alternativt også snowboard) i 6-8 timer – de lokale guider har altid snacks med. Alle dage spiser man aftensmad på hotellet eller på restauranter i nærområdet.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med, at vi tager nogle lidt kortere dage på ski og i stedet arrangerer teambuilding øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet, såsom overnatninger ude i naturen eller nat skiløb.

Vi anbefaler: Østrig, Makedonien, Frankrig, Italien, Norge.

TAG KONTAKT TIL OS OG LAD OS SAMMENSÆTTE JERES NÆSTE FIRMAREJSE:

Igennem årene har vi opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som gør at vi kan sende jer trygt afsted på en adventure oplevelse, hvor i kan være sammen som firma, styrke jeres sammenhold, motivere, inspirere og finde fornyet energi. Vi gør meget ud af at sammensætte en unik firmarejse med vores brede palette af aktiviteter og oplevelser, så vi sammen får arrangeret præcis den tur i ønsker og sørger for at tage os godt af jer både før, under og efter rejsen.

Tag kontakt til os med jeres tanker og ønsker, så tager vi en snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for jeres virksomhed.