FIRMAREJSE MED PUDDERSNE, OPLEVELSER OG SAMMENHOLD

Vi har været rundt i verden og udvalgt, for os, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig OFFPISTE ski / snowboard og en aktiv rejse.
Tag dine kollegaer med på bjerget og udfordre jer selv på en firmarejse.

I bestemmer selv om jeres tur skal indeholde mest ski, aktiviteter, som teambuilding øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet, 
mest seminar/kursus, mest afslapning – eller lidt af det hele. 

Vi kan godt lide at have bjerget for os selv, derfor tilbyder vi Catskiiing i Makedonien og Georgien, heliski, Ski Touring (hiking på ski, hvor man oplever helt fin nysne på toppen af et bjerg) og destinationer der ikke er overfyldte med fokus på offpiste skiløb.

SE FORESLAG NEDENSTÅENDE TIL JERES NÆSTE FIRMAREJSE.
UDFORDRE JER SELV OG TAG MED I BJERGENE

 

Jh1e3t5s
holly-mandarich-286361-unsplash
Ski Touring
_optimeret_mael-balland-1389914-unsplash

CATSKIING I MAKEDONIEN / 4 DAGE

Tag kollegaerne med til Makedonien og prøv Catskiing. Her kan i prøve OFFPISTE og nyde at i har hele bjerget for jer selv. Forholdene i Makedonien er meget alsidige, det betyder at alle kan være med uanset niveau.

Vi har skiinstruktører  der tager jer med ud  i den dybe sne hvor OFFPISTE teknikken bliver indøvet og de mindre øvede bliver guidet i ski teknikken samtidig med at alle bliver introduceret for sikkerheden i OFFPISTEN.

Tag med på en oplevelse på en meget anderledes ski destination, hvor i vil have næsten det hele for jer selv. Der er adgang til udendørs spa og sauna fra hotellet. Turen kan kombineres med andre aktiviteter, seminar mv. Det er jer der bestemmer, hvordan jeres firmarejse skal sammensættes.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, flere dage med instruktør, drikkevarer mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Adgang til udendørs spa og sauna
– Helpension
– 3 dages Catskiing
– 3 dage med skiinstruktør / guide
– Sikkerhedsudstyr
– Lavinerygsæk

 

Fra 5.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

holly-mandarich-286361-unsplash

ENGELBERG, SCHWEIZ / 4 DAGE

Mange mener at Engelberg har alpernes bedste OFFPISTE – det synes vi ihvertfald. En ting er sikkert og det er at Engelberg har garanteret snedække og så er det dejligt tæt på og let at komme dertil, kun en time fra Zürich´s lufthavn.

I Engelberg er der skiløb for alle niveauer, både fantastisk OFFPISTE men også almindelige pister til den mindre rutinerede skiløber. Det er muligt at leje en instruktør imens i er afsted, så alle kan forbedre sig.

Byen Engelberg tilbyder udover det gode skiløb, også på hyggelig afterski, en masse gastronomiske oplevelser og mulighed for en masse adventure oplevelser udover OFFPISTEN, i form af hiking med snesko, besøg i gletsjer og aktiviteter i sneen.  I bestemmer selv om der skal være mest fagligt, mest ski eller flest aktiviteter på jeres firmarejse.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, instruktør, måltider mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Morgenmad
– 3 dages liftkort

Fra 4.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

HELISKI PÅ ISLAND / 4 DAGE

Tag kollegaerne med til Island og stå på ski / snowboard helt fra bjergtop til havet. Det er en oplevelse de færreste kan prale af at have prøvet!

Heliski er den ultimative form for OFFPISTE skiløb. Man er fuldstændig uafhængig af lifter, da man flyves til bjergtoppen af en helikopter. Turen er for den kræsne skiløber, der er på jagt efter skiløb i absolut verdensklasse.

Turen kan kombineres med andre aktiviteter såsom adventure oplevelser i den islandske natur, besøge den blå lagune, seminar, teambuilding i den vilde natur mv. Det er jer der bestemmer, hvordan jeres firmarejse skal sammensættes.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges flere aktiviteter, instruktør, måltider mv.:-
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Halvpension
– 3 dages liftkort

 

Fra 55.595 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

holly-mandarich-496584-unsplash

SKI TOURING, SOGNDAL / 4 DAGE

Sogndal er et af Norges bedste og mest alsidige bjergområder for OFFPISTE skiløb og Ski Touring. Her er fladere fjelde med godt adspredte træer, høje alpine toppe og fastland europas største gletscher, Jostedalsbreen, ligger lige i baghaven. Sogndal er et Norges mest snesikre områder og ”Norges frikjøringshovedstad”. Med andre ord har det alt, hvad man som skiløber kan ønske sig. Og så kan du godt glemme alt om alpernes stress og jag. I de norske fjelde er der rigeligt med plads.

Her er mulighed for at afprøve Ski Touring, som er hiking på ski. På fjeldet er der mulighed for teambuilding øvelser og der er plads til seminar mv. på hotellet i byen.

Vi har udregnet en ca. pris for turen, der kan altid tilvælges aktiviteter, instruktør, måltider mv.:
– Fly
– Transfer t/r til hotellet
– 3 nætters ophold på delt værelse
– Morgenmad
– 3 dages liftkort

Fra 4.995 per person afhængig af antal og afrejse tidspunkt

KOM AFSTED MED KOLLEGAERNE:

Igennem årene har vi opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som gør at vi kan sende jer trygt afsted på en adventure oplevelse, hvor i kan være sammen som firma, styrke jeres sammenhold, motivere, inspirere og finde fornyet energi. Vi gør meget ud af at sammensætte en unik firmarejse med vores brede palette af aktiviteter og oplevelser, så vi sammen får arrangeret præcis den tur i ønsker og sørger for at tage os godt af jer både før, under og efter rejsen.

Udover vores destinationer tæt på, så har vi også en roadtrip langs Canadas Powder Highway og offpiste til både det centrale og nordlige Japan, heliski i Italien, offpiste i La Grave og ikke mindst vores Catskiing tur til Georgien.

Tag kontakt til os med jeres tanker og ønsker, så sammensætter vi en rejse til jer.