Lad firmarejsen styrke arbejdsglæden

Vores ski og teambuildingsrejser skaber minder og tættere relationer i dit team. Giv dine kollegaer en firmarejse der vil styrke teamets sammenhold, kommunikation og arbejdsglæde, som i sidste ende vil skabe resultater.

Puddersne og sammenhold

På en aktiv firmarejse med ski og teambuilding er rammerne sat for nogle unikke oplevelser med dine kollegaer. I lære at samarbejde og kommunikere i nogle andre situationer og omgivelser end i plejer, hvilket forbedrer sammenholdet i teamet.

Aktive firmarejser

Vi har siden 2010, arrangeret aktive rejser for både private og virksomheder. Vi er specialister indenfor rejsebranchen, og har med årene opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som vi er meget stolte af. Vi er vant til at sætte os ind i vores kunders ønsker og vi gør meget ud af, at sammensætte en unik rejse der matcher jeres specifikke ønsker og behov.

Vi finder sammen den rette kombination af aktiviteter, oplevelser og teambuilding, som passer til jer. Derfor er to ture aldrig ens. Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan jeres firmarejse kan se ud.

Forlænget weekend - torsdag til søndag

På vores forlænget weekend, rejser i f.eks. torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter i har resten af aftenen til at slappe af i hyttens hyggelige omgivelser. Alt efter tidspunkt i ankommer, er der mulighed for at arrangere aftensmad.

Fredag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter vi tager ud i og står på ski. Vores lokale guider og den danske skiinstruktør, giver instruktion i hvordan man bliver bedre på ski. Til de erfarne skiløbere bliver taget med ud i i den dybe sne hvor offpiste teknikken bliver indøvet. I står på ski hele fredag og lørdag, samt evt. søndag.

Alle dage er der arrangeret frokost og aftensmad, så i kan bruge tiden hvor i ikke står på ski, på at hygge jer og lære hinanden bedre at kende.

Vi anbefaler: Østrig, Frankrig, Norge, Sverige.

Hverdagsuge - mandag til fredag

I rejser mandag morgen/formiddag. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter der vil være frokost. Vi tager ud på ski om eftermiddagen, og er tilbage på hotellet i tide til aftensmad.

Resten af ugen er der ski hver eneste dag. Vores lokale guider og den danske skiinstruktør sørger for, at finde de bedste nedfarter.

Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk er på ski i 6-8 timer, hvor de lokale guider har snacks med. Alle dage spiser man aftensmad på hotellet eller på nogle af de mange lækre restauranter.

Vi anbefaler: Østrig, Makedonien, Frankrig, Norge.

Hel uge - lørdag til lørdag

På en hel uge, har i rigtig god tid til at lære at hinanden at kende. I rejser lørdag morgen/formiddag og ved ankomst til hotellet vil i blive indlogeret, og herefter budt velkommen med en frokost. Alle dage er der morgenmad på hotellet, hvorefter man typisk er ude på ski i 6-8 timer, hvor de lokale guider har snacks med. Alle dage spiser man aftensmad på hotellet eller på restauranter i nærområdet.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med, at vi tager nogle lidt kortere dage på ski og i stedet arrangerer teambuildings øvelser og/eller ekskursioner i nærområdet, såsom overnatninger ude i naturen eller natskiløb.

Vi anbefaler: Østrig, Makedonien, Frankrig, Italien, Norge.

Kontakt

Vi ved hvordan vi kan gøre en forskel for jer, og sammen skræddersyr vi jeres tur ud fra vores professionelle rådgivning og jeres ønsker.

Vi er vant til at håndtere både små og store grupper, så vi tager os af alt det praktiske før, under og efter jeres rejse.

Kontakt os med dine tanker og ønsker, så tager vi en snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for jeres virksomhed.