Aktiviteter og adventure

Adventure rejser går hånd i hånd med teambuilding og aktive firmarejser. Vi bruger naturen og den friske luft, til at bringe jeres team endnu tættere sammen. Dette gavner både kommunikation og samarbejde, samt jeres team får nogle helt unikke rejseoplevelser de deler sammen.

Sammenhold og arbejdsglæde

Vores adventure og teambuilding rejser skaber minder og tættere relationer i dit team. Giv dine kollegaer en firmarejse der vil styrke teamets sammenhold, kommunikation og arbejdsglæde, som i sidste ende vil skabe resultater.

Aktive firmarejser De Brede Planker

Aktive firmarejser

Vi har mange års erfaring inden for rejsebranchen og gør meget for, at vi sammen skaber præcis den firmarejse, der passer bedst til jeres ønsker og behov. I bestemmer derfor fuldstændig selv om jeres tur skal indeholde flest aktiviteter, mest teambuilding, mest afslapning – eller lidt af det hele.

Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan man kan sammensætte sin firmarejse.

Forlænget weekend - Havkajak

Tag dit team med på en aktiv forlænget weekend, hvor i skal sejle havkajak. I ankommer torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter i har resten af aftenen til at slappe af, eller starte de første teambuilding aktiviteter. Fredag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter der er introduktion til kajakudstyret på land. Alle kommer i vandet, og får lov at blive trygge ved kajakken, inden vi sejler af sted.

Mange af havkajakkerne har plads til 2 personer. Derfor er det en ideel aktivitet i sig selv når det kommer til teambuilding. Her handler det om kommunikation, præcision og til tider en smule tålmodighed og tolerance. Dertil medfølger en masse grin og smil.

Vi anbefaler at bestille turen med helpension, så du og dit team ikke skal tænke på andet, end at have en god og sjov weekend sammen.

Vi anbefaler: Norge, Danmark, Kroatien

Havkajakkursus EPP2 Kroatien

Forlænget weekend - Overlevelsestur

Tag med tidligere Sirius patruljefolk i Norges vildmark, på en helt unik overlevelsestur, der med garanti kommer til at udfordre alle i dit team. Turen handler fra start til slut om samarbejde og kommunikation.

I ankommer torsdag, hvor der vil være en velkomst på hotellet. Fredagen starter tidligt med introduktion til jeres udstyr og fjeldski. Herefter vandre i af sted for at bygge jeres egen snehule, som i skal overnatte i de næste to nætter. Lørdag morgen vandrer i på fjeldski ud for at opleve Norges natur på tæt hold. Om eftermiddagen når i en klippevæg, hvor i rappeller ned af, for at komme tilbage til campen. Om aftenen skal i have lavet et bål, for at kunne tilberede jeres mad.

Søndag har i en helt unik mulighed for at komme på hundeslædetur.

Sirius folkene kommer til at følge jer hele turen igennem, og er altid god for en spændende historie omkring bålet om aftenen.

Vi anbefaler: Norge

Hel uge - Mountainbike

Tag dit team med på en aktiv mountainbike firmarejse i Makedonien. I ankommer mandag eftermiddag/aften, hvor i vil blive budt velkommen på hotellet. Tirsdag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter i vil blive introduceret og få udleveret udstyr.

Igennem ugen tager mountainbiketuren jer igennem forskellige slags terræn, hvor i både har tid til at nyde cykelturen, samt bliver lidt udfordret. I løbet af ugen skiftes i til at sove på hotel og udendørs i shelters. Teambuilding aktiviteter er integreret hele ugen.

Vi anbefaler: Makedonien

Kontakt

Vi ved hvordan vi kan gøre en forskel for jer, og sammen skræddersyr vi jeres tur ud fra vores professionelle rådgivning og jeres ønsker.

Vi er vant til at håndtere både små og store grupper, så vi tager os af alt det praktiske før, under og efter jeres rejse.

Kontakt os med dine tanker og ønsker, så tager vi en snak om, hvordan vi kan gøre en forskel for jeres virksomhed.