Aktiviteter og adventure

Vi bruger naturen og den friske luft, til at bringe jeres team endnu tættere sammen. Styrk kommunikationen og samarbejdet og tag med os på en unik rejseoplevelse. Vi arrangerer alt fra Mountainbike ture i bjergene til havkajak tur i Kroatien, overlevelsestur med Sirius Patruljen, klatring, gletsjervandring, surf, OFFPISTE ski og meget mere…

Sammenhold og arbejdsglæde

Vi sammensætter et program der passer til jer med de antal dage i ønsker at rejse ud. Vi sørger for alt før, under og efter rejsen og skaber sammen præcis den firmarejse, der passer bedst til jeres ønsker og behov. I bestemmer derfor fuldstændig selv om jeres tur skal indeholde flest aktiviteter, mest teambuilding, mest afslapning – eller lidt af det hele.

chamzer-6_big
photo-1486037242572-f25faf7505e3
Screen Shot 2019-03-18 at 12.11.04
kameron-kincade-1331641-unsplash

Hermed lidt foreslag samt inspiration til en firmarejse:

Forlænget weekend - Havkajak

Tag dine kollegaer med på en aktiv forlænget weekend, hvor i skal sejle havkajak. I ankommer torsdag eftermiddag/aften. Ved ankomst bliver i indlogeret på vores hotel, hvorefter i har resten af aftenen til at slappe af, eller starte de første teambuilding aktiviteter. Fredag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter der er introduktion til kajak udstyret på land. Alle kommer i vandet og får lov at blive trygge ved kajakken, inden vi sejler af sted.

Mange af havkajakkerne har plads til 2 personer. Derfor er det en ideel aktivitet, når det kommer til teambuilding. Her handler det om kommunikation, præcision og til tider en smule tålmodighed og tolerance. Dertil medfølger en masse grin og smil.

Vi anbefaler at bestille turen med helpension, så du og dit team ikke skal tænke på andet, end at have en god og sjov weekend sammen.

Vi anbefaler: Norge, Danmark eller Kroatien

Forlænget weekend - Overlevelsestur

Tag med tidligere Sirius patruljefolk til Norges vildmark, på en helt unik overlevelsestur, der med garanti kommer til at udfordre alle i dit team. Turen handler fra start til slut om samarbejde og kommunikation.

I ankommer torsdag, hvor der vil være en velkomst på hotellet. Fredagen starter tidligt med introduktion til jeres udstyr og fjeldski. Herefter vandre i af sted for at bygge jeres egen snehule, som i skal overnatte i de næste to nætter. Lørdag morgen vandrer i på fjeldski, ud for at opleve Norges natur på tæt hold. Om eftermiddagen når i en klippevæg, hvor i rappeller ned af, for at komme tilbage til vores Camp. Om aftenen skal i have lavet et bål, for at kunne tilberede jeres mad.

Søndag har i en helt unik mulighed for at komme på hundeslædetur.

Sirius folkene kommer til at følge jer hele turen igennem, og er altid god for en spændende historie omkring bålet om aftenen.

Hel uge - Mountainbike

Tag dine kollegaer med på en aktiv firmarejse i Frankrig og afprøv Mountainbike eller e-Mountanbike. I ankommer mandag eftermiddag/aften, hvor i vil blive budt velkommen på hotellet. Tirsdag morgen mødes vi til morgenmad, hvorefter i vil blive introduceret og få udleveret udstyr.

Igennem ugen tager mountainbiketuren jer igennem forskellige slags terræn, hvor i både har tid til at nyde cykelturen og blive lidt udfordret. I løbet af ugen skiftes i til at sove på hotel og udendørs i shelters eller bjerghytter. Teambuilding aktiviteter er integreret hele ugen.

Vi anbefaler: Frankrig (Chamonix eller Morzine)

VI GLÆDER OS TIL AT SENDE JER AFSTED

Igennem årene har vi opbygget et stærkt og solidt netværk over hele verden, som gør at vi kan sende jer trygt afsted på en adventure oplevelse, hvor i kan være sammen som firma, styrke jeres sammenhold, motivere, inspirere og finde fornyet energi. Vi gør meget ud af at sammensætte en unik firmarejse med vores brede palette af aktiviteter og oplevelser, så vi sammen får arrangeret præcis den tur i ønsker og sørger for at tage os godt af jer både før, under og efter rejsen.

Tag kontakt til os, så skræddersyr vi jeres næste firmatur: