Generelt

Du tilmelder dig via af vores bookingsystem på hjemmesiden, under den specifikke tur du er interesseret i. Hvis du har nogle forbehold vi skal være opmærksomme på ved din tilmelding, eller hvis du er i tvivl om noget, så hjælper vi selvfølgelig gerne til. Du skal blot skrive til rejsmed@debredeplanker.dk eller ringe på +45 31600407.

Der er ikke en tidsfrist på vores rejser når du skal tilmelde dig. Der er til gengæld begrænset pladser på langt de fleste af vores ture.

Derfor anbefaler vi, at du skal tilmelde dig din rejse så snart du er 100% sikker på, at du gerne vil af sted. Flybilletterne er i langt de fleste tilfælde også billigere, hvis du booker i god tid.

Du kan finde priser på flybilletter her: momondo.dk

Ja, du skal betale et depositum når du tilmelder dig en rejse med De Brede Planker.

Et depositum svarer til cirka 20% af rejsens samlede pris. Når du tilmelder dig en rejse, fremsender vi dig den faktura med prisen på dit depositum. Herfra har du 3 dage til at betale.

Tilmelder du dig under 6 uger før afrejse, vil du som oftest blive opkrævet hele rejsens pris med det samme.

Vi anbefaler til hver en tid, at du booker turen hos De Brede Planker før du bestiller din flybillet.

Grunden hertil er, at vi ikke kan garantere dig plads på en tur, før du har været i kontakt med os. Du kan bestille din flybillet på eksempelvis momondo.dk

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Forsikring?

Mange rejseforsikringer inkluderer ikke ski- og/eller adventure aktiviteter, da det er noget man, som oftest skal tegne ekstra. Vi anbefaler derfor altid, at du ringer til dit forsikringsselskab og sikre dig, at din forsikring er dækket ved surfing, ski mm.
Hvis du ikke har en forsikring anbefaler vi, at tegne en rejseforsikring igennem Gouda Rejseforsikring, som vi har haft et samarbejde med igennem en længere årrække.

Du kan se din forsikringspris her: www.gouda.dk

Visum?

Du er selv ansvarlig for at anskaffe dig visum til de lande der måtte kræve dette. Du kan finde nærmere information på udenrigsministeriets hjemmeside: www.um.dk

Vaccinationer?

Flere lande kræver vaccinationer, specielt hvis du skal rejse rundt i længere tid. Det ændre sig over tid, hvilke vaccinationer man skal have, hvor til, så sørg selv for at holde dig opdateret på seruminstituttets hjemmeside: www.ssi.dk

Sikkerhed?

Hvis du er i tvivl om sikkerheden til nogle af vores destinationer, anbefaler vi at du selv tjekker, hvilke forbehold man bør tage på udenrigsministeriets hjemmeside: www.um.dk

Hvis du stadig er tvivl, kan du altid kontakte os.

Det er svært at forudse hvor mange lommepenge man skal have med på turene. Dette afhænger meget af den individuelle person, samt hvor og hvor længe man rejser.

Det er også meget forskelligt fra tur til tur, hvad der præcist er inkluderet af ekskursioner og måltider. Derfor vil vi altid anbefale, at du sætter dig godt ind i, hvad der er inkluderet på din tur, inden du rejser.

Vi vil altid forsøge at vejlede dig yderligere, hvis du fortsat skulle være i tvivl.

Vil du gerne være opdateret og følge med i de seneste nyheder på De Brede Planker? På vores Facebook og Instagram kan du jævnligt se billeder, få nyheder og deltage i konkurrencer.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være blandt de første til at modtage uforpligtende tilbud.

Havkajak

Nej det behøver du ikke.

Vi har oprettet nogle kursusuger, hvor du får et EPP2 kursus med i prisen på vores kajakrejser til Kroatien. Dette er for dem der gerne vil have mere erfaring med havkajak.

Læs mere om kursusugerne her: EPP2 Kroatien

Kitesurfing

Nej, du behøver ikke at have kitesurfet før.

Vi har på alle destinationer dygtige instruktører, der er vant til at undervise nybegyndere. I kan også sagtens rejse på den samme tur, selvom du og din rejsekammerat er på to forskellige niveauer.

Kitesurfing er til at starte med en del mere omstændeligt end bølgesurf, derfor kræver det at man gennemfører et kursus de første dage, hvis man er nybegynder.

De Brede Planker bruger kun lokale kitesurf instruktører. De kender surf området, havet, bølgerne og ikke mindst bunden under dig. Derfor anbefaler vi altid, at du lytter til dine instruktører når du er ude på vandet.

Det er ikke farligt at surfe, men som alt andet kan man være uheldig og komme galt af sted.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt, at du inden din surfrejse får styr på din forsikring. De Brede Planker er ikke ansvarlig for din sikkerhed. Derfor er vigtigt, at du tjekker ved din rejsforsikring, at de dækker de aktiviteter du skal ud og lave, samt at de dækker de lande du rejser til.

Hvis du skal ud og tegne en ny rejseforsikring, kan vi anbefale Gouda Rejseforsikring. Du kan læse mere og beregne din forsikringspris her: Gouda.dk

På alle vores ture er der arrangeret kitesurfing i nogle timer hver dag. Herudover bestemmer du selv, hvordan du vil arrangere din fritid på rejsen.

Nogle udforsker området og de nærliggende byer. Andre solbader og slapper af. Mange bruger også deres fritid på rejsen til, at booke ekstra timer og forsætter surfingen.

 

På alle destinationer er der mulighed for at bestille et enkelt værelse, 2-personersværelser eller flersengsværelser.

Vi vil altid forsøge at imødekomme dit ønske om værelse. Uanset om du har ønske om, at bo alene, eller ønsker at bo flere sammen. Vi skal dog gøre opmærksom på, at prisen kan variere alt efter hvilket værelse man ønsker.

Hvis du er erfaren og vant til dit eget udstyr, kan vi anbefale du tager dit eget med. Men det er absolut ikke nødvendigt.

Er det første gang du skal prøve kitesurfing, er der ingen grundt til at du går ud og køber alt udstyr. Du kan leje det hele igennem kitesurf skolen.

Har du spørgsmål til leje af udstyr, kan du skrive eller ringe til os på:  rejsmed@debredeplanker.dk eller på tlf. +45 31600407

Du behøver ikke meget andet end badetøj, før du er klar til bølgerne. Surfcampen har våddragter og boards til dig.

Hvis du har dit eget udstyr, er du mere end velkommen til at tage det med.

Ja, det kan i sagtens. Kitesurfing er for alle aldre. Vi har erfaring med både ældre og børn, der har fået en masse ud af det. Dog skal vi gøre opmærksom på, at børn ca. skal være 12-14 år før de kan få det maksimale ud af kitesurfing.

Derudover skal man kunne svømme og have en masse gåpåmod.

Vi kan desværre ikke love vindgaranti hver eneste dag, selvom vi gerne ville.

Dog har vi nøje udvalgt vores destinationer, som er kendte kitesurf spots, generelt med god vind. Vi har rigtig dygtige kitesurf instruktører, der ved alt om vind og vejr. De vil altid arrangere kitesurf timerne ud fra, hvor og hvornår vinden er bedst.

På flere af vores surf destinationer kan man arrangere, at surf instruktørerne tager lidt billeder og videoer. Dem kan man oftest enten få eller købe, under/efter opholdet.

Hvis du selv har et GoPro kamera, anbefaler vi helt klart at tage det med. Mange surfcamps tilbyder boards, hvor surf mounts allerede er monteret. Man skal bare spørge efter det.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt, at du inden din rejse får styr på din forsikring. De Brede Planker er ikke ansvarlig for din sikkerhed. Derfor er vigtigt, at du tjekker ved din rejsforsikring, at de dækker de aktiviteter du skal ud og lave, samt at de dækker de lande du rejser til.

Hvis du skal ud og tegne en ny rejseforsikring, kan vi anbefale Gouda Rejseforsikring. Du kan læse mere og beregne din forsikringspris her: Gouda.dk

Hvis du ikke har prøvet havkajak før, kan vi anbefale at tage med på vores kursusuger. Her får du et EPP2 kursus med i prisen. Læs mere om kursusugerne her: EPP2 Kroatien

Det er ikke et krav, at du skal have erfaring med havkajak eller have taget et kursus, det er blot en fordel for dig, der ønsker at blive bedre.

 

På alle destinationer er der mulighed for at bestille et enkelt værelse, 2-personersværelser eller flersengsværelser.

Vi vil altid forsøge at imødekomme dit ønske om værelse. Uanset om du har ønske om, at bo alene, eller ønsker at bo flere sammen. Vi skal dog gøre opmærksom på, at prisen kan variere alt efter hvilket værelse man ønsker.

Du får udleveret alt nødvendig udstyr på rejsen.

Har du dit eget udstyr, kan du selvfølgelig sagtens have det med.

Ja, det kan i sagtens.

Havkajak er en god aktivitet for alle aldre og vi har haft erfaring med både ældre og børn, der har fået en masse ud af det.

De eneste krav til havkajak er blot, at man skal kunne svømme samt have opbygget en grund form.

På turen kan man ofte arrangere, at instruktørerne tager lidt billeder og videoer. Dem kan man oftest enten få eller købe, under/efter opholdet.

Hvis du selv har et GoPro kamera, anbefaler vi helt klart at tage det med.

Ski og board

Ja og nej. Du behøver ikke at have stået offpiste særlig meget, før du er klar til, at rejse med De Brede Planker.

Dog ser vi gerne, at du skal kunne komme ned af alle pister, samt have prøvet offpiste før et par gange. Evt. lige ved siden af pisterne.

Ellers skal du bare have gåpåmod og besidde en almindelig grundform.

Ja, på stort set alle vores ture kan du selv vælge om du vil stå på ski eller snowboard.

La Grave er dog nok, den eneste undtagelse, hvor vi anbefaler at du helst står på ski.

Meget groft kan man inddele vores ture efter følgende:

 

Makedonien Catski

Er for dig der er øvet og ønsker at prøve at komme derud, hvor der ikke er andre i offpisten.

Læs mere om turen til Makedonien her: Makedonien

 

Udviklingsugerne i Makedonien

Er for dig der ikke har den store erfaring med offpisten eller ønsker at blive endnu bedre. Her er der instruktører med hele turen, der sørger for at give dig råd og vejledning til hvordan du bliver bedre til at stå i offpisten.

Læs mere om udviklingsugerne her: Udviklingsugen Makedonien

 

St. Anton

Kendt som en af de bedste offpiste steder i Europa. Her er der eb by tilknyttet og mulighed for afterski, restaurant besøg, shopping osv. hvis man ønsker det.

Læs mere om St. Anton her: St. Anton

 

Island heliski

For den øvede offpiste skiløber, der ønsker at prøve det mest ultimative indenfor offpisteskiløb – HELISKI 🙂

Læs mere om heliski her: Island

 

Japan

For alle som med garanti vil stå offpiste i super dybt puder. Du skal tage til Japan, hvis du ønsker et Winter-wonderland. Japan er kendt for de store mængder sne der falder hele året rundt.

Læs mere om turen til Japan her: Japan

 

La Grave

Hvis du vil prøve et unikt sted i Europa, hvor alle offpiste ruter stort set er tilgængelige fra en lift. Her finder selv de erfarende også store udfordringer grundet de mange stejle og udfordrende nedfarter.

Læs mere om turen til La Grave her: La Grave

Det er vigtigt at man tjekker ved sit forsikringsselskab, at de dækker de aktiviteter du skal ud og lave, samt om de dækker de lande du rejser til.

Hvis du skal ud og tegne en ny rejseforsikring, kan vi anbefale Gouda Rejseforsikring. Du kan læse mere og beregne din forsikringspris her: Gouda.dk 

Læs evt. følgende blogindlæg omkring sikkerhed i offpisten.

 

Ja, der er fritid på rejsen, men vær opmærksom på, at vores ture generelt er arrangeret for de seriøst skiinteresserede.

Med det menes, at der på de fleste destinationer ikke er nogle byer tilknyttet skisportsstedet. Det vil sige, at der ikke er det store udvalg af restauranter og heller ikke muligheder for afterski. Derfor er det offpiste skiløb der 100% er i fokus og det der bliver brugt allermest tid på.

Når det så er sagt, er der stadig rig mulighed for, at hygge sig med nogle øl, en god bog og noget lækkert mad om aftenen på hotellet.

Du kan sagtens have dit eget udstyr med. Op til 85% af vores rejsende foretrækker, at have deres egne ski eller snowboard med.

Man kan også sagtens leje udstyr på destinationerne. Vi rejser dog nogle unikke steder og derfor kan udvalget af offpiste udstyr være begrænset.

Er du i tvivl om du skal leje eller have dit eget udstyr med et specifikt sted, så send os gerne en mail. Så undersøger vi lejemulighederne for dig. Rejsmed@debredeplanker.dk

Vi har lavet en række film på vores blog, hvor en af vores skiinstruktører forklarer, hvad vi anbefaler man husker i offpisten.
Se dem herunder:

Påklædning i offpisten

Ski og støvler i offpisten

Pak rygsækken til offpisten

Ja det kan i selvfølgelig, såfremt eventuelle børn har erfaring med offpisten.

Hvis du ønsker, at der skal være lidt mere opsyn med dine børn, har vi arrangeret en Junior Offpistetur til Makedonien.

Læs mere om Junior offpistetur her: Junior offpistetur

Vi kan desværre ikke garantere, at der er god sne alle dage. Uanset, hvor meget vi gerne ville.

Vi har på alle ture dygtige bjergguider med. De vil gøre alt i deres magt for, at finde den bedste sne, hver eneste dag.

Surfing

Nej du behøver ikke at have surfet før.

Vi har på alle destinationer dygtige surf instruktører, der er vant til at undervise nybegyndere. I kan også sagtens rejse på den samme tur, selvom du og din rejsekammerat er på to forskellige niveauer.

De Brede Planker bruger kun lokale surf instruktører. De kender surf området, havet, bølgerne og ikke mindst bunden under dig. Derfor anbefaler vi altid, at du lytter til dine instruktører når du er ude på vandet.

Det er ikke farligt at surfe, men som alt andet kan man være uheldig og komme galt af sted.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt, at du inden din surfrejse får styr på din forsikring. De Brede Planker er ikke ansvarlig for din sikkerhed. Derfor er vigtigt, at du tjekker ved din rejsforsikring, at de dækker de aktiviteter du skal ud og lave, samt at de dækker de lande du rejser til.

Hvis du skal ud og tegne en ny rejseforsikring, kan vi anbefale Gouda Rejseforsikring. Du kan læse mere og beregne din forsikringspris her: Gouda.dk

På alle vores ture er der arrangeret surfing i nogle timer hver dag. Herudover bestemmer du selv, hvordan du vil arrangere din fritid på rejsen.

Nogle udforsker området og de nærliggende byer. Andre solbader og slapper af. Mange bruger også deres fritid på rejsen til, at booke ekstra timer og forsætter surfingen.

Vi kan på det varmeste anbefale at forlænge din surfrejse med en uge eller to. F.eks. har vi flere rejsende der har fløjet til Marrakech i Marokko 1 uge før, og efterfølgende taget bus ud til surfcampen.

Det samme kan abefales på Sri Lanka, Bali og Costa Rica. Når man alligevel skal den lange tur, kan vi kun anbefale at få nogle flere rejseoplevelser med fra disse fantastiske lande.

På alle destinationer er der mulighed for at bestille et enkelt værelse, 2-personersværelser eller flersengsværelser.

Vi vil altid forsøge at imødekomme dit ønske om værelse. Uanset om du har ønske om, at bo alene, eller ønsker at bo flere sammen. Vi skal dog gøre opmærksom på, at prisen kan variere alt efter hvilket værelse man ønsker.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du blot låner de surfboards der er tilknyttet surfcampen. Hvis du har din egen våddragt, kan det være meget rart at have den med. Men det er absolut ikke nødvendigt.

Du skal selvfølgelig være mere end velkommen til, at tage dit eget surfboard med, hvis du er den erfarende surfer der har dit eget board.

Du behøver ikke meget andet end badetøj, før du er klar til bølgerne. Surfcampen har våddragter og boards til dig.

Hvis du har dit eget udstyr, er du mere end velkommen til at tage det med.

Ja, det kan i sagtens. Surfing er for alle aldre. Vi har erfaring med både ældre og børn, der har fået en masse ud af det.

Det eneste krav inden for surfing er blot, at man skal kunne svømme og have en masse gåpåmod.

Vi kan desværre ikke love en bølgegaranti, hver eneste dag. Selvom vi gerne ville.

Dog har vi nøje udvalgt vores destinationer, som er kendte surf spots, generelt med gode bølger. På alle destinationer er der dygtige surf instruktører, der ved alt om vind og vejr. De vil altid arrangere surftimerne ud fra, hvor og hvornår bølgerne er bedst.