En hilsen fra offpisten

En hilsen fra offpisten
Styrt i offpisten.

En hilsen fra offpisten

De Brede Planker takker for en god udviklingsuge i offpisten. Det var en uge med fantastiske forhold, god stemning og dygtige skiløbere. Det hele spillede, vejret og forholdende var i top. Dette var lidt en overraskelse, da udsigten så noget tvivlsom ud blot få dage inden afrejse. Nedenfor kan kan du læse mere om tiden op til turen og selve turen.

 

Gruppen bevæger sig samlet ned af offpisten smukke terræn.
Gruppen bevæger sig samlet ned af offpistens smukke terræn.

 

Blot få dage inden afrejse, så forholdene noget lunkne ud, en meget begrænset snemængde opkørte nedfarter og en sløj udsigt. Med stor ærgrelse kunne vi på webkameraret se grønne pister og nøgne stier. Det var en stor skuffelse og lidt af en mavepuster. Fredag morgen, to dage inden afrejse, skulle det dog vise sig, at det makedonske landskab var totalt forandret. De grønne pister og nøgne stier var nu dækket af den fineste hvide sne. En mail fra vores samarbejdspartner var samme morgen tjekket ind, en opdatering, hvor han beskrev sneens kvalitet. På grund af de lave temperaturer og det store snefald, forklarede han, at sneen var helt fantastisk. Der var tale om en meget let og luftig sne, hvilket jo netop er det alle skiløbere drømmer om.

 

Offpiste i solskin.
Offpisten nydes i klart og solrigt vejr.

 

Med den melding var det svært ikke at smile. Alle forudsætningerne for en fantastisk udviklingsuge var til stede. Forholdene skuffede da bestemt heller ikke. Den første dag måtte vi dog ty til det varme tøj, med varsel om temperaturer helt ned til minus 20 grader celsius, var det svært ikke at rynke brynene en smule. Det viste sig heldigvis hurtigt, at vi havde taget sorgerne på forskud. De fantastiske sneforhold, det klare vejr og stemningen bidrog alle til, at temperaturen røg i glemmebogen. De resterende dage skulle vise sig at blive de bedste skidage i De Brede Plankers historie. Sne til hofterne, solskin og temperaturer fra minus 5 til minus 10 grader celcius, så vi kunne ikke bede om meget mere. Oplevelsen i offpisten kunne ikke have været bedre.

Vi takker endnu en gang for en helt igennem forrygende offpisterejse. Nedenfor kan i se billeder fra en uge i Makedonien, hvor alle nød de gode forhold og fik løftet niveauet i offpisten!

 

Offpistens terræn forceres af den effektive cat.
Catten bestiger bjerget og spændingen til den kommende nedfart begynder at melde sig.

 

Offpisten skal forceres
Skiene er spændt og nu er der kun en vej – ned.

 

Makedoniens bjergsider er perfekte til offpiste skiløb
Instruktøren tordner ned af offpisten i god stil.

 

Styrt i offpisten.
En overmodig gæst må smage på sneen.

 

Dyb sne i offpisten.
De Brede Planker ved godt, hvordan sneen smager. Her har DBP’s Christoffer nemlig forvildet sig ud i sne til hofterne – han nyder vist smagen af frisk puddersne.

 

Catski er et glimerende hjælpemiddel til at udforske offpisten.
Catten ruller i forvejen, så den kan tage imod os ved foden af bjerget.

 

Hvis du drømmer om en lærerig uge i offpisten, så kan det være, at vores udviklingsuger er noget for dig! Læs mere om vores næste udviklingsuge her.

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.