Ekspeditionsture til Norge i 2015

Ekspeditionsture til Norge i 2015
Prøv hundeslæde kørsel

Ski, hundeslæde, rappelling og overnatning i snehuler giver en ekstra dimension til Norges imponerende natur. I vinters arrangerede rejsebureauet De Brede Planker, for første gang en ekspeditionstur til området Rondane i Norge, hvor netop disse oplevelser var en del af programmet. Foruden nogle fantastiske naturoplevelser, kom deltagerne hjem med rykkede grænser og mod på nye eventyr. De Brede Planker har valgt at gentage succesen med en tur igen i 2015, hvor der bliver arrangeret to ekspeditionsture, så endnu flere har muligheden for at komme af sted og prøve kræfter med sig selv og Norges smukke natur.

Guiderne på turen er to rutinerede herrer med baggrund som patruljefører i slædepatruljen Sirius. De har været igennem en to år lang uddannelse på Grønland, hvor de har levet i midten af .. ingenting! Det er derfor et par hårdføre drenge, der har prøvet lidt af hvert og som har stor erfaring inden for vinteraktiviteter og ikke mindst overlevelse i den, til tider, barske natur.

Turene er af en uges varighed, hvor vi starter med oplæring i at begå sig og lærer ens udstyr at kende. Her får vi også de første skiturer i benene, mens vi sover i trygge rammer på hotel. Herefter pakker vi grejet og bevæger os ud i den storslåede natur, hvor vores lille gruppe skal have styr på det hele i samarbejde. Her kommer vi frem på fjellski og hundeslæder som vi selv kører to og to. Vi rappeller og bygger snehuler til overnatning. Der overnattes enten i snehuler eller i medbragte telte, hvor vi kryber i thulesoveposer for at holde varmen og hvor kun næsen tør at stikke frem. Mad og vand er medbragt og tilberedning sker over bål eller kogekar om aftenen mens de mange nye indtryk og oplevelser bliver vendt.

Alt specialudstyr er inkluderet i rejsen, så du skal kun medbringe en rygsæk , lidt tøj og gaiters. Turene er for alle med en nogenlunde grundform, men vigtigst er lysten til at opleve en masse smuk natur mens du udfordrer dig selv med vinteraktiviteter.

De Brede Planker – Oplevelser du ikke glemmer

Nedenfor lidt billeder af De Brede Plankers ekspeditionstur fra i vinters.

ekspeditionsture ekspeditionsture ekspeditionsture ekspeditionsture Debredeplanker ekspeditionsture ekspeditionsture ekspeditionsture ekspeditionsture ekspeditionsture ski

 

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.