Vi har nye datoer klar til vores Canada ROADTRIP

Vi har nye datoer klar til vores Canada ROADTRIP

Powder Highway

Vi har nu datoerne klar til vores populære OFFPISTE tur til Canada, hvor du igen i år får muligheden for at opleve nogle af Canadas fantastiske skisportsområder, mens du står OFFPISTE i Canadas verdenskendte “champagne sne”. For tredje år i streg arrangerer vi en OFFPISTE roadtrip langs Canadas såkaldte “Powder Highway”

Tag med til 4 OFFPISTE områder i Canada:

Du bliver hentet i Calgary lufthavn. I 11 dage kører vi i minivan rundt langs den kendte powder highway. På turen besøger vi 4 af de canadiske absolut bedste OFFPISTE skiområder. Vi starter i Fernie der med fem verdensklasse bowls, naturlige hot springs, og endeløst fascinerende bjergnatur, er ved at blive et af Nordamerikas mest populære skisportsområder. WhiteWater ved Nelson er næste stop. Det er en stille og mennesketom bjergby, der er kendt som et “Nirvana” for alle OFFPISTE fanatikere, og et “must do” skiområde. WhiteWater er kendt for ikke at have nogle gæster, så man har alt OFFPISTE for sig selv. Derefter tager vi til Revelstoke. Det ligger i 512 meters højde, men har højeste punkt i hele 2.225 meter. Revelstoke er kendt for sine ikke præparerede “bowls”, som er optimale for OFFPISTE hungrende skiløbere & snowboardere. I både whitewater og i Revelstoke er der mulighed for både Heliski og catskiing. Sidste stop er Kicking Horse – Golden, som er kendt for sin flotte natur. Området er bl.a. blevet nomineret for “bedste sne” i skimagasinet Powder. Efter Kicking Horse tager vi tilbage til Calgary og hjem til Danmark.

OFFPISTEN i Canada

Canada er en lille smule anderledes end f.eks. Alperne når det gælder OFFPISTE. I Canada differentierer man mellem in-bounds og out-bounds. In-bounds dækker et helt område, piste såvel som OFFPISTE, som bjergguider sikrer for laviner hver dag. Out-bounds er uden for det område hvor bjergguiderne sikrer. Vi vil hovedsageligt stå på OFFPISTE nedfarter indenfor in-bounds områderne.

Jeres danske guide er højtuddannet igennem den danske skiskole og har mange skisæsoner bag sig. Denne guide vil fungere som chauffør på turen. BEMÆRK: Da sikkerhed er første prioritet skal man forvente at guiden kun deltager begrænset eller slet ikke på skidag nummer to i hvert af de fire områder.” Dette skyldes udelukkende at han skal være frisk til at kunne køre gruppen sikkert hen til næste område. Hvis der er mere end +7 tilmeldte, vil der være en ekstra guide med på turen.

Vores OFFPISTE roadtrip i Canada er for dig, der gerne vil stå i den kendte canadiske champagne sne. Derudover opleve nogle af Canadas sjove og lidt anderledes skisportssteder.

Vi arrangerer kun to OFFPISTE roadtrips i løbet af den kommende vinter. Hvis du gerne vil med på en helt unik OFFPISTE roadtrip, skal du ikke vente længe med at booke.

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.