Billeder fra offpiste skiferie

Billeder fra offpiste skiferie
Lær offpiste

Offpiste skiferie med undervisning.

De Brede Planker har for femte gange arrangeret en såkaldt udviklingstur, hvor man kan tage på offpiste skiferie og samtidigt få undervisning i at stå i offpisten. Med på turen er en dansk skilærer som er uddannet igennem Den Danske Skiskole.

Området man står i hedder Popova Sapka som ligger i Makedonien. Det unikke ved området er at man har hele skiområdet for sig selv, da der ikke er andre turister overhoved.

I stedet for lifter anvender man en “Snowcat” som er et  ombygget bæltekøretøj, for at komme rundt i området. Det betyder at man aldrig behøver at gå, og at man kan komme “dybt” ind i den Makedonske offpiste.

Skilærer og stifter af Boneless Snow Michael Kokborg, var med på denne tur,  og underviste de 13 deltagere. Turen var en stor kæmpe succes og alle 13 deltagere udviklede deres offpiste skiløb markant.

Se de mange fantastiske billeder fra turen nedenfor:

Udvikling af skiløb Catski ferie Catskiing Drop i offpsiten Anderledes skiferie snowboard ferie Rasmus skihop Altid first tracks. offpiste skiferie Makedonien Udviklingstur i uge 12 Sol i Makedonien. Vi var på vej ned. Meget sne. Smuk bjerg natur Dejlig offpiste off-pisten Masser af sne Ned igennem offpisten. Bjergferie Bjerge Dybsne Mad tid i bjergene Skiferie Offpiste og sammenhold Go Pro i offpisten Ski instruktør Høj fart i offpisten Smuk udsigt over bjergene Ski i dybsne Skiløber Dybsne Lær at stå offpiste Freerider Snow-board Freerider Mads snowboard riding ski i off-pisten Ned til solen action skiløber off pisten er cool Andrian laver et lækkert skihop Vi står freeride Nyder udsigten Vi står ned til catten Perfekt dag Michael Kokborg I dyb sne Cat power Snowboard freeride Marcedonia offpiste Der er ingen andre. offpiste ski i Makedonien Tag fatten op til toppen Lær offpiste Offpiste skiferie til Makedonien Tag med på en offpiste skiferie Skiferien i offpisten smukt snelandskab på din offpiste rejse snowboarder i offpisten Perfekt vejr Ofpiste skiferie snowboardere kan også være med 5-DSC_0199 Catten kører i alt slags vejr Offpiste skiferie til Makedonien Sikkerhed fremt for alt offpiste med snowboard off-piste skiferie Lækker offpiste i Makedonien

 

Om forfatter

client-photo-1
DBP

Kommentarer

Skriv et svar

Kontakt
close slider

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.