Juni – september, december – marts
Rejseperiode
Zanzibar
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Kitesurfing | Zanzibar

Tag med os til Zanzibar på vores Kitesurf camp, hvis du ønsker at lære at Kitesurfe eller blot ønsker at forbedre dine evner indenfor Kitesurfing. Kitesurfing på Zanzibar er noget helt særligt. Deres varme klima gør, at du typisk kan lade våddragten ligge hjemme og kun behøver at surfe i dit badetøj. Derudover er Zanzibar et af de mest vindsikre steder i verden!

Zanzibar er en ø der ligger udenfor Tanzania i det indiske ocean. Vores Surf Camp ligger på den østlige side af øen Zanzibar på Paje Beach der har kridhvide strande, turkisvand og er et hyggeligt sted med masser af restauranter og cafeer og et fedt surfer og kitesurf miljø. Zanzibar er blevet meget populært de senere år, men Paje Beach er stadig kun for kendere… Når man ankommer til Paje Beach står der “welcome to Paradise” og det føles sådan;) Zanzibar er et fantastisk sted at snorkle og dykke og det må du ikke gå glip af. Havet er fyldt med smukke koraller, farverige fisk og kæmpe søstjerner. Udover snorklingen, så har Zanzibar en helt fantastisk smuk natur og en helt unik kultur som er en sammensætning af de mange forskellige nationaliteter der har været forbi øen igennem historien.

Zanzibar har også god bølgesurfing, derfor kan du med fordel kombinere din tur med begge aktiviteter, hvis du er interesseret i det.

Du skal tage med til Zanzibar, hvis du gerne vil lære at Kitesurfe i varme og utroligt flotte omgivelser. Alle ture kan tilpasses efter dit ønske, både mht. længden af rejsen, samt antal undervisningstimer.

Flyv til Zanzibar International Airport (ZNZ)
Flyv fra Zanzibar International Airport (ZNZ)
Inkluderet
Morgenmad Indkvartering
Kiteaktiviteter efter valg Transfer til kitespots
Leje af udstyr under undervisning Alternative aktiviteter, hvis vinden skulle udeblive
Instruktion af certificerede instruktører Transfer t/r lufthavn
Ikke inkluderet Flybillet

Resterende måltider

 

Rejsen til Zanzibar

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog forholdsvis nemt og billigt at komme til Zanzibar.
Vi anbefaler at du flyver til Zanzibar (ZNZ) i Tanzania, hvorfra du bliver hentet og bragt. Flybilletterne kan fås helt ned til 3000 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Zanzibar, Tanzania:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uges kitecamp i Zanzibar kunne se ud. Det er selvfølgelig kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne for kreativiteten på din tur.

1

Dag 1: Ankomstdag


Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du evt. nå en tur på SUP.
2

Dag 2


Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange nærliggende strande og den første kiteundervisning afholdes.
3

Dag 3


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden.
4

Dag 4


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
5

Dag 5


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
6

Dag 6


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan du måske nå en surfsession inden afrejse.

Zanzibar er en øgruppe, der ligger i Tanzania i Østafrika. Fra midt december til midt marts, og igen fra midt juni til november blæser en termisk vind ind fra havet stort set hver dag. Den termiske vind kombineret med det tropiske klima, klare vand og utroligt venlige befolkning gør kitesurfing på Zanzibar til noget helt særligt. På Zanzibar er der desuden mulighed for meget mere end kitesurfing, såsom dykning, surfing og en række andre aktiviteter. Den afslappede stemning på ø’en gør det til et sandt paradis for alle der trænger til at komme ned i gear. Zanzibars fantastiske natur sætter prikken over i’et og gør det til en ferieoplevelse for livet.

Zanzibar kitecamp. Rejs med De Brede Planker
Kitecamp på Zanzibar - lær at kitesurfe
Lær at kitesurfe

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating