Hele året
Rejseperiode
Marokko
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Surf camp i Marokko

Tag med os til Marokko på vores surf camp og kombinér kultur, surf og varme, hele året. Nordafrikas lille perle, Marokko, byder på virkelig gode forhold til den erfarne såvel som den nye surfer og en surf camp der er lidt udover det sædvanlige. På vores surf camp i Marokko gør vi alt hvad vi kan, så din tur bliver helt unik.

Vores Surf Camp ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout og selv om det er en lille by, er der både supermarked, caféer og restauranter og ikke mindst en super hyggelig lokal marokkansk stemning. Om aftenen hygger gæsterne på den mest fantastiske tagterasse på hotellet med udsigt ud over vandet og dagens legeplads. Sammenholdet er unikt på Campen, det er som én stor familie – derfor kan man sagtens rejse alene afsted, da der altid vil være ligesindede surf “tosser” som dig selv.

På campen kan du hver dag vælge, om du ønsker surfsafari eller undervisning. Surfsafari er for surferen, der ikke har brug for undervisning – en lille gruppe tager med en surfguide rundt til særlige spots, hvor han vejleder dig om forholdende og hjælper dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Undervisningen derimod foregår sådan at instruktørerne fortæller dig præcist hvad du skal arbejde på, så du kan udvikle dit surfniveau mest muligt. Efter dagens undervisning vil der være foto/videoevaluering, hvor du vil kunne se, hvor dine svagheder og styrker er. Det er en kæmpe hjælp, hvis du gerne vil udvikle dig og finde ud af hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Vi er ret vilde med Marokko og har nu fået endnu en camp dernede. se den her… Se også vores to camps i Portugal, den ene i nærheden af Peniche og den andes ved Algarve kysten.
 

Rejsen til Marokko Surf Camp

Flybilletter er ikke inkluderet i pakkeprisen, men det er heldigvis let og ofte ganske billigt at flyve til Marokko. Flytiden fra Danmark er faktisk kun ca. 4½ time og flybilletter kan fås helt ned til 750 DKK tur/retur.

Selvom prisen kun inkluderer transfer til og fra Agadir, er det selvfølgelig også muligt at flyve til en af Marokkos andre byer og tage en bus til Agadir busstation, hvor man i stedet kan blive hentet og kørt til vores Surf Camp. Man kan enten flyve til Agadir eller til Marrakesh, som hhv. har 40 min. og 3½ times transfer tid til vores Surf Camp. Hvis man flyver til Agadir, er transfer inkluderet i prisen. Flyver man til Marrakesh kan man tage en bus til Agadir busstation, hvor man vil blive hentet. Det koster ca. 70 kr. og tager 3,5 timer. Info omkring bussen fra Marrakesh til Agadir kan fås her.

Norwegian Airlines flyver direkte til Marrakesh hele året og til Agadir i vinterhalvåret. Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Marokko:

Ankomstdagen har ingen betydning, derfor skal du blot finde den afgang, der passer ind i dine ferieplaner.

OBS! Ved rejser under 5 nætter er transfer ikke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes for 300 dkk. tur/retur.

Har du spørgsmål til rejsen, så har vi udarbejdet en FAQ med de mest gængse spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive til os på rejsmed@debredeplanker.dk

Overblik over din ferie på vores surf camp i Marokko

Flyv til Agadair/Marrakesh
Flyv fra Agadair/Marrakesh
Inkluderet
Alle måltider (minus et aftensmåltid) Overnatning
Transport til diverse surfspots Leje af surfboards
TV Surfguiding
Wifi Daglig surfundervisning
Transfer til Agadir lufthavn/station
Ikke inkluderet
Flybillet
Tilvalg  Yoga: 75,- pr. dag
 Eget værelse: 150,- pr. nat
Vidste du? Vi giver 10 % rabat til alle gæster, der tidligere har rejst med os til Marokko!

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan en uge på surf camp Marokko kunne se ud. Turen er helt fleksibel, så du kan selv vælge længde, ankomst- og afrejsedag.

ANKOMSTDAG:
Vores personale henter dig ved enten Agadir busstation eller Agadir lufthavn. Du bliver modtaget på vores Surf Camp og kan finde dig til rette på campen. Alt efter hvornår du ankommer, kan du kommer på vandet, hvis du ønsker det.

SURF UGEN:
Dagen starter med morgenmad, hvorefter man pakker sin frokost og turen går til stranden. På stranden står den på surf, afslapning og hvad du ellers bedst kunne tænke dig. I ugens løb har vi små udflugter. Vi tager blandt andet til Agadir og spiser aftensmad (typisk fredag). En anden dag tager vi til Paradise Valley, der er en oase midt i ørkenen, hvor man kan bade, springe fra klipper og meget mere.

TID TIL AFGANG:
Vores personale sørger for at transportere dig til Agadir lufthavn. Det vil være muligt at komme på vandet inden afrejse hvis din flytid tillader det.

Vores Surf Camp ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout. Tamraght ligger lige ud til Atlanterhavet og gør det til en optimal lokation for surfing. Området kan bryste sig med hele 17 tilgængelige surfspots. Der er både begynder og intermediate spots, der ligger i gåafstand fra hotellet.

På trods af at Tamraght er en lille by, ligger det mest nødvendige stadig i gåafstand. Byen har både supermarked, caféer og restauranter.

Når man er afsted går dagene med surf og diverse aktiviteter på en af de mange fantastiske strande. Om aftenen hygger man sig på hotellets tagterrasse sammen med de andre gæster. Ønsker man at komme lidt væk fra havet, så er der ikke mere end en times kørsel til eksempelvis Agadir, Banana Village eller Paradise Valley. Agadir er en noget større by med et større udvalg af restauranter, butikker, cafeer og barer. Banana Village er en lokal by med traditionelt Marokkansk marked. Paradise Valley ligger i de smukke Berber bjerge, hvor man kan hoppe fra klipper og nyde den fantastiske natur.

Marrakech ligger kun nogle timer væk og er perfekt til en to dages tur. I Marrakesh kan man opleve det fantastiske marked (Souk), se slangetæmmere og nyde den spændende marokkanske kultur.

Surfsæsonen i Marokko er opdelt i to; en sommer- og en vintersæson. Om sommeren, fra april til september, er der som udgangspunkt mindre og færre bølger. Dog passer det stadig fint til nybegyndere og typisk også intermediate. I vintersæsonen, oktober til marts, kommer bølgerne hyppigere. De er desuden større og mere kraftfulde. Dette er perfekt for de mere rutinerede surfere. Vintersæsonen passer dog også rigtigt godt til nybegyndere, da der findes mange surfspots, som er mere isolerede og altid har mindre og begyndervenlige bølger.

Overordnet set har vi to typer værelser på vores surf camp i Marokko. Vi har værelser med enkelt eller dobbeltseng. Hvert værelse ligger inde i en afdeling for sig selv med et andet værelse, et køkken og et badeværelse. Dvs. at badeværelserne deles af to værelser.

  • Delt værelse

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 10 anmeldelser
15. august 2016

Har to gange været afsted til Marokko. Begge ture har levet op til forventningerne. Virkelig mange forskellige surf spots og noget til alle niveauer, samt et virkelig højt service niveau fra meget venlige lokale instruktører.

15. august 2016

De Brede Planker’s surfcamp i Marokko kan varmt anbefales. Utrolig gode og dejlige faciliteter, samt utrolig søde folk alle sammen. Man bliver hentet i lufthavnen og bliver kørt direkte til campen, så det er virkelig nemt at komme derned.
Hver dag får man serveret en morgenmads buffet og aftensmad. Lige efter morgenmaden laver man også en madpakke som man medbringer til dagens surf tur.
Den første dag bliver man inddelt i en gruppe alt efter hvor erfaren man er til surf. Der er et begynder hold og et mere avanceret hold.
Jeg har selv surfet en del år nu og har besøgt De Brede Plankers surf camp i Marokko 2 gange nu. Jeg har været på det mere avancerede hold hver gang – og guiderne har kørt os til mange fede spots i området. Det er fedt, da guiderne virkelig har lokalerfaring og ved hvornår det er bedst at ramme et spot på dagen alt efter hvordan tide- og vinden er. Dette ville man aldrig kunne finde ud af, hvis man bare kørte rundt alene.
En anden fed ting er at man møder en interessante folk fra hele verden – som man kan spille spil med om aftenen, hvis man da ikke er for træt efter dagens surf.

6. februar 2017

Rejsen til Marokko kan varmt anbefales.
Jeg var ny til surfing, hvilket ikke var noget problem. Virkelig gode instruktører der kørte os til et af flere nærliggende spots med de bølger der passede bedste til dagens forhold.
Instruktørerne er lokale og snakker letforståeligt engelsk. Om aftenen viser de billeder fra dagen og fejlretter ud fra hvad billederne.

Hotellets mad var lokalt og virkelig lækkert. Man sad ved langbord med resten af surferne hvilket kun var en god ting. De andre surfere kom fra hele verden og alle havde noget interessant at snakke om. Om aftenen blev der tænkt bål på tagterrassen.

Bølger 5/5
Mad 5/5
Surfhotellet 5/5
Kommunikationen med De Brede Planker 5/5

12. februar 2017

Jeg nåede knap hjem fra min første tur, før jeg havde skrevet frem og anmodet om en tur mere en måned senere! Nu går jeg med hænderne over hovedet, og venter på næste tur. ALT lever op til over forventningerne. Et fantastisk crew, som virkelig sætter sociale relationer og self surf i højsæde!.
Tak.

20. marts 2017

Helt fantastisk surf-tur til Morokko!
Hotellet er vildt hyggeligt, flinkeste personale og maden de laver er helt i top – ingen gik sultne i seng på noget tidspunkt. Det er godt socialt samvær mellem alle gæster og man kan snildt komme alene som vel i flok. Alle instruktørene var nede på jorden og fandt nogle super spots alle dage og man rykkede virkeligt sit niveau på blot en uge. Man skal hverken som helt grøn eller erfaren være bange for, at man ikke får det fantastisk på vandet. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi tager på denne tur. Summa summarum: alt var ovenud positivt og over al forventning.

18. juli 2017

Jeg har haft 12 helt fantastiske dage i Marokko. Selvom jeg var den eneste øvet surfer derude på det tidspunkt gav de sig stadig rigtig god tid til at hjælpe mig med at udvikle mig. Super dygtige instruktører og jeg har virkelig lært meget, samt jeg kunne se hvor hurtigt nybegynderne udviklede sig! Kan varmt anbefale surfcampen til alle!
Tusind tak til alle dernede og til DBP for at gøre min tur helt uforglemmelig. 🙂

21. december 2017

Vedens billigste surfrejse!!!!
Fandt billige flybilletter igennem Norwegian. Det betyder at jeg har fået en surfrejse for totalt 5.000 dkk inkl. alt dernede. Kæmpe oplevelse, super lækkert og bedst af alt dejligt billigt.

3. april 2018

Jeg havde en fantastisk uge i Marokko! Hyggelig indkvartering med det sødeste personale, og både yoga- og surfundervisningen var helt i top hele ugen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

22. juli 2018

Supergod ferie for familie på fem. Maden var god, hotellet var godt med utroligt venligt personale, instruktørerne var tålmodige over for alle (Aldersspredning fra 10 til 50 år). Det kan bedst beskrives som alt det gode ved en skiferie bare i vand og med masser af sol. Vi skal helt sikkert af sted igen!

28. marts 2019

Jeg var sammen med min søn på en 4 dags tur, kan klart anbefale
Campen.
Det spillede bare hele vejen rundt, var på 3 forskellige spot for at finde de bedste forhold at surfe i, super dygtige instruktører samt staff på Campen

Anmeld os!

Rating