Marts – november
Rejseperiode
Portugal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Surf camp | Algarve Kysten | Portugal | Lagos | 

Vores surf  camp i Algarve er for dig, der drømmer om både en tur, hvor du kan surfe og slappe af. Her kan alle være med – begynder som ekspert. Algarve er stedet med gode bølger og en afslappet feriestemning. På en uge i Algarve vil du få afprøvet en masse fede surfspots og lære andre surfere fra hele verden at kende.

Faciliteterne på vores surf camp og den fede atmosfære er ikke til at tage fejl af. Vores Surf camp ligger midt i Lagos, en by i Algarve. I Lagos findes et hav af muligheder, hvis du trænger til andet end bare surf. Her kan du finde lækre spisesteder, gå i byen steder, hyggelige barer og lækre strande. Man skal være +18 for at kunne bo på campen, dvs. det er ikke et familie sted. Gæsterne er alt imellem 25-50 år.

Hver dag kører vi sammen ud og finder de perfekte surfspots. Frokosten spiser vi sammen på stranden. Vores surf camp i Algarve er meget social og man føler sig hurtig som en del af en lille familie allerede ved ankomsten.

I området omkring Lagos er der desuden mulighed for klatring, kitesurfing og meget andet. Det her er en ferie for alle, selv hvis en eller flere i gruppen ikke er til surf.

Vil du hellere lidt længere nordpå, så har vi også en surf camp i nærheden af Peniche.

 

Flyv til Faro
Flyv fra Faro
Inkluderet
Morgenmad Logi
5 x 3 timers surfundervisning Transfer til surfspot
Leje af våddragt Leje af surfboards
Picnic frokost (på surfdage)
Ikke inkluderet
Flybillet
Transfer

Aftensmad

Rejsen til Algarve

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog nemt og billigt at komme til Algarve i Portugal.
Vi anbefaler at du flyver til Faro. Flybilletterne kan fås helt ned til 1000 dkk retur.
Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Faro i Portugal:

Vi hjælper gerne med flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

1

Dag 1: Ankomstdag

Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du tage en tur i området, gå på stranden eller bare nyde eftermiddagen i surfcampens fede atmosfære.

2-7

Dag 2-7

Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange strande i området. På en typisk dag tager vi afsted imellem klokken 9 og 10 til en af de mange strande i området. Når vi er ankommet til stranden, så vil der være surfinstruktion i ca. 3 timer. Vi er på stranden frem til ca. klokken 16 og vender snuden hjem. Skulle du trænge til en dag med andre aktiviteter, så arrangere vi gerne det for dig.

8

Dag 8: Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en surfsession.

Lagos ligger i Algarve, der er en region ved Portugals sydkyst. Algarve har i mange år været kendt for middelhavsklimaet, de rene strande, den flotte natur og de gode bølger. Området er desuden kendt for en særlig  vind, ”Nortada”. Det er en termisk vind, der typisk tager til i de tidlige eftermiddagstimer og blæser frem til solnedgang. Vinden giver et dejligt frisk pust på en ellers varm dag. Lagos er en hyggelig by, hvor der er mange restauranter og flotte sandstrande.

Algarves smukke natur tiltrækker desuden hvert år mange tusindevis vandreglade turister. Der er ruter for både den meget erfarne hiker og dem, der hellere vil på en mere afslappet tur. Foruden vandring er der også rig mulighed for klatring på de mange klippeformationer.

  • Indenfor på Campen

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 1 anmeldelse
26. juni 2017

Var afsted på surftur og bookede mig ind hos De Brede Planker på deres surfcamp i Lagos. Det kan klart anbefales. Vildeste mennesker, og god undervisning. Vi prøvede 4 forskellige surfspots på de fem surfdage jeg havde dernede.

Anmeld os!

Rating