18/10 – 25/10
Rejseperiode
Portugal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
7 dage / lørdag-lørdag
Varighed

Efterårs surf get-away til Portugal

Tag med på en surf get-away til det hyggelige område ved Ericeira i Portugal sammen med en af Danmarks bedste surfere, Emilie Uttrup. Emilie er bosat i området og viser os det Portugal som hun kender, hun viser os de bedste surf locations og giver også gerne nogle gode råd med på vejen. Vi skal drikke gode vine fra vingårdene i nabolaget og nyde lokal dyrket råvarer. Derudover er der swimmingpool og skaterampe på campen, som har  6 dobbeltværelser.

Vores lille get-away camp ligger  imellem fyrreskov, palmer og frugtplantager og der er 100% landlig idyl. Vi har dog ikke langt til stranden og nogle af de bedste surf spots, der ligger langs kystlinjen og selvfølgelig den hyggelige landsby Ericeira. Ericeira er en charmerende portugisisk fiskerby, der med sine fantastiske surfstrande, er blevet  omdannet til et surfingmekka. Ericeira er en perfekt blanding af portugisisk arv med en ultra-cool surferstemning, hvor traditionelle fiskerhytter ligger blandt hyggelige  loungebarer og caféer og så er byen kendt for deres  lækker fisk og skaldyr. Ericeira ligger kun 50 km. nord fra Lissabon.

Vores lille efterårs surf get-away er primært for surfere, men tag endelig kæresten eller vennen under armen som ikke gider at surfe, der er masser af andre muligheder på vores lille get-away. Der vil være yoga/meditation hver dag og mulighed for massage og så har området en masse aktiviteter at byde på – prøv eksempelvis mountainbike i bjergene eller afprøv SUP (Stand Up Paddeling)

Vi tager afsted i oktober – men har du lyst til at besøge Portugal på et andet tidspunkt, så har vi vores to faste surf camps. Den ene i nærhededen af byen Peniche og den andes i Lagos ved Algarve kysten.

 

Rejsen til vores lille surf get-away | Ericeira | Portugal

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog nemt og billigt at komme til Ericeira i Portugal.
Vi anbefaler at du flyver til Lissabon, hvorfra du kan bestille transfer til vores Ericeira. Flybilletterne kan fås helt ned til 900 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Lissabon i Portugal:

Har du spørgsmål til rejsen, så har vi udarbejdet en FAQ med de mest gængse spørgsmål. Du er også velkommen til at skrive til os på rejsmed@debredeplanker.dk

Overblik over din get-away i Portugal.

Flyv til Lissabon
Flyv fra Lissabon
Inkluderet
Morgenmad Overnatning på dobbeltværelser / 2 personer værelser
3 * aftensmad Surfundervisning 6 gange inkl. alt udstyr + transport
Videoanalyse

 

Ikke inkluderet
Flybillet
Øvrige måltider + drikkervarer
Andre aktiviteter
Transfer t/r lufthavnen
Yoga
Tilvalg   Privat værelse + 300 dkk pr. nat

Nedenfor kan du se hvordan ugen kommer til at forløbe.

ANKOMSTDAG:
I ankommer til campen i Ericeira, hvor I får tid til at kigge jer lidt omkring. Om aftenen er der velkomstmiddag med resten af holdet.

SURF UGEN:
Dagen starter med yoga til dem der vil, derefter er der morgenmad, hvorefter man pakker surfudstyr og turen går til stranden. På stranden står den på surfundervisning, afslapning og hvad du ellers bedst kunne tænke dig. Er du ikke til surfing, er det muligt at dase den ved poolen, øve dig lidt på skaterrampen. Derudover er det også muligt at komme ud og hike, klatre, køre mountainbike eller prøve SUP.

3 aftener er der middag og hygge på terrassen

TID TIL AFGANG:
Efter morgenmaden er der lidt tid til at nyde det sidste af området, inden vi siger på gensyn og tak for en god tur.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating