September – april
Rejseperiode
Sri Lanka
Lokation
Begynder – øvet
Niveau
Søndag – Søndag, 7 nætter
Varighed

Surf camp | Sri Lanka

Vi har længe ledt efter den perfekte surf camp på Sri Lanka og har endelig fundet den. Vores Surf Camp ligger på den sydlige spids trukket lidt ind i junglen. Den geografiske placering lige midt i det Indiske Ocean gør Sri Lanka til et sandt bølgeparadis på højde med Bali, Hawaii og andre kendte surf lokationer. Sri Lanka har med sin kombination af fantastisk natur og smukke kulturarv også meget mere at byde på, end “bare” verdens klasse surf. Tag f.eks. en eftermiddag til en af de 15 national parker og oplev vilde elefanter og leoparder på helt tæt hold. Eller book en sejltur, hvor du kan opleve grupper af blåhvaler, verdens største pattedyr.

I løbet af ugen vil instruktørerne lave en fotoanalyse af dig, så du får en bedre forståelse af, hvordan du kan læse bølgerne og positionere dig  i vandet. Hertil kan du vælge at tilkøbe en fotograf for hele ugen, som tager billeder af dig, der surfer.

Transfer fra lufthavnen til hotellet er sammen med de andre rejsende fra De Brede Planker. Transferen koster 80 dollars per vej, som splittes mellem jer. Derfor afhænger din pris på transfer af, hvor mange I er til at dele beløbet.

Turen er for alle, som gerne vil kombinere surf med smuk natur og fantastisk dyreliv.

Er din tid mere til en forlænget weekend, så kan vi anbefale vores surf camp i Portugal og Marokko.

Flyv til Colombo
Flyv fra Colombo
Inkluderet
7 overnatninger 10 * yoga
Morgenmad alle dage 1 fotoanalyse
5 * eftermiddags te/kaffe med frugt 1 times massage
6 * aftensmad Guided meditation
5 * surflektioner Fri benyttelse af surf- og yogaudstyr
Transfer til surf
Ikke inkluderet
Flybillet
Transfer t/r lufthavn

Flyrejsen til surf camp | Sri Lanka

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let at finde flyrejser til Sri Lanka, og billetten kan ofte fås helt ned til 4.000 dkk. tur/retur med blot en enkelt mellemlanding. Når man flyver til Sri Lanka, skal man flyve til Colombo lufthavn, hvorfra du kan bestille transfer.
Da rejsen er fra søndag til søndag, skal du være opmærksom på tidsforskellen når du bestiller flybilletter og sikre at ankomst og afrejse er den korrekte dato.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Colombo, Sri Lanka:

Vi hjælper gerne til med at finde flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

1

Dag 1: Ankomstdag

Søndag er ankomstdag. Hvis du har bestilt transfer fra lufthavnen, bliver du kørt til hotellet. Søndag bruges på at komme på plads og spise fælles aftensmad.

2-3

Dag 2-3

Efter morgenmad begynder dagen med surfing.

4

Dag 4

Onsdag er ugens fridag, hvor du har rig mulighed for at udforske Sri Lanka.

5-7

Dag 5-7

Efter morgenmad begynder dagen med surfing.

8

Dag 8: Afrejsedag

Søndag er afrejse dag. Efter morgenmad går turen mod lufthavnen, alt efter om du har bestilt transfer eller tager toget.

Man bliver indlogeret på et dobbeltværelse, med henholdsvis én dobbeltseng eller to enkeltsenge alt efter hvad man ønsker.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating