Marts – november
Rejseperiode
Portugal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Surf camp | Peniche | Portugal

Tag med os til vores surf camp i Portugal, hvis du gerne vil lære at surfe eller gerne vil forbedre dine evner inden for surfing.  Vi bor lige ved en af de berømte strande Consolaçã og Supertubos, der har gode spots og fantastiske bølger. Vi ligger 10 minutter fra byen Peniche som kun er 80 km. fra Lissabon. Mange af vores gæster kombinerer en surf ferie med en storby tur.

Peniche område er verdenskendt for deres fantastiske forhold. Området er blevet så anerkendt af den profesionelle surf elite, at der nu er et stop i Peniche på deres årlige surf tour. Det skal ikke skræmme dig væk som begynder,  forholdene er nemlig meget alsidige. Vores camp ligger tæt på stranden med 10+ surfspots inden for 10 minutter. Der er en afslappet stemning på campen og det er for alle aldre… De fleste gæster er mellem 25-50 og mange tager børn med på denne camp… Der er også mange der vælger at rejse alene, da man hurtig kommer i snak med andre “surf tosser”. på campen.

I nærheden af campen kan man finde nogle gode restauranter og cafeer i området. Se video fra campen her.

Der vil være 5 surflektioner på turen, ønsker du færre så bliver prisen også lavere. Du kan se mere i booking formularen.

Vi har også en Surf Camp i Algarve, hvis du vil længere sydpå.

Flyv til  Lissabon
Flyv fra Lissabon
INDKLUDERET
Morgenmad Logi
Transport til diverse surfspots* 5 x 2 timers surfundervisning
Leje af våddragt* Leje af surfboards*
IKKE INDKLUDERET
Transfer
Flybillet
FRAVALG  Undervisning (1140,- pr. uge)

*Gælder kun ved surfundervisning


Rejsen til Surf Camp | Peniche | Portugal

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog nemt og billigt at komme til Peniche i Portugal.
Vi anbefaler at du flyver til Lissabon, hvorfra du kan bestille transfer til vores Surf Camp. Flybilletterne kan fås helt ned til 900 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Lissabon i Portugal:

 

Vi vil gerne hjælpe dig med flybilleterne, skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uges Surf Camp i Portugal kunne se ud. Det er selvfølgelig kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne for kreativiteten på din tur.

1

Dag 1: Ankomstdag

Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du nå en omgang aften surf.

2

Dag 2

Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange nærtliggende strande og den første surfundervisning afholdes.

3

Dag 3

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

4

Dag 4

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

5

Dag 5

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

6

Dag 6

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en surf session.

Surf Campen ligger med udsigt til den kendte strand Supertubes, i den lille Portugisiske by Consolação. Byen er lille og hyggelig med restauranter, barer, butikker og cafeer som man kan besøge. Den lidt større by Peniche ligger kun 10 km væk, som har lidt mere liv og bl.a. er kendt for at afholde verdensmesterskabet i surf.

Campen er omgivet af enestående natur med høje klipper og flotte sandstrande. Området har flere verdensklasse surfstrande, som er optimale for både begynderen og den meget rutinerede surfer.

Lissabon ligger kun 80 km væk fra vores camp. Ved ankomst kan man enten vælge at tage bussen eller bestille en transfer op til Surf Campen. Læs mere her.

  • Udsigt

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 4 anmeldelser
26. juni 2017

Vi havde en fantastisk tur på surfcampen ved Peniche. Godt vejr, god surfinstruktion, og helt fantastisk personale. Alt sammen til en dejlig billig pris.

Det er ikke sidste gang vi tager afsted til den Surfcamp

29. november 2017

Super billigt og rigtigt godt. Vi var to afsted som aldrig havde surfet før. Vi tog 5*2 timers surfundervisning og havde den bedste tur. Kan anbefales. Desuden er manageren Luis fantastisk.

25. juni 2018

Dejlig og super billig surfferie. Stedet og manageren Luis er helt fantastisk. Bestemt ikke sidste gang vi skal på en surfrejse med DBP.

20. august 2018

Helt igennem fantastisk. 5 dages surf. Bedste sted at tage til for at lærer at surfe. Juli- august måned absolut bedste periode for begyndere.

Anmeld os!

Rating