April – oktober
Rejseperiode
Klitmøller
Lokation
Begynder – øvet
Niveau
Fredag – søndag
Varighed

Klitmøller Surf Camp

Klitmøller Surf Camp er for alle, der gerne vil opleve det omtalte Cold Hawaii. Klitmøller har fået dette tilnavn pga. sine glimrende surf forhold og den relativt kolde temperatur, ihvertfald sammenlignet med Hawaii.

Vores surf rejser til klitmøller kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Vores mest almindelige ture er på to eller fire overnatninger, hvor det hhv. er en weekendtur eller en hverdagsuge.

Weekendturen strækker sig fra fredag – søndag. Hverdags ugen strækker sig fra mandag – fredag.

Weekendturen (2 nætter og 3 x 2 timers surfundervisning): 1.798,-

Hverdagsugen (4 nætter og 5 x 2 timers surfundervisning): 3.199,-

Nedenfor kan du se nogle de faciliteter vi har på Klitmøller Surf Camp.

Ankomst Klitmøller
Afgang Klitmøller
INDKLUDERET
Sauna Logi
Køkken 3*2 timers surfundervisning
Surfboard Skateboards
Våddragt Sup
Skimboards Wifi
IKKE INDKLUDERET
Transport
Kost

Kontakt os for mere information eller for et uforpligtende tilbud til Klitmøller surfcamp! Vi står altid til rådighed, hvis der skulle opstå de mindste spørgsmål.

Overvejer du at booke en tur til Klitmøller? Hold dig opdateret på vejrudsigten her.

Er du mere til surf under varmere himmelstrøg end hvad Danmark kan præstere, så tag et kig på vores ture til Marokko eller Portugal

Nedenfor ses eksempler på, hvordan hhv. en hverdagsuge og weekendtur kunne se ud på Klitmøller Surf Camp. Det er selvfølgelig kun din fantasi og kreativitet, der sætter grænserne for din tur!

Hverdags Program

1

Mandag: Ankomstdag

Du ankommer til Klitmøller Surf Camp og kan med det samme fornemme Klitmøllers afslappede stemning. Du har mulighed for første surflektion og nyde Surf Campens mange faciliteter.

2

tirsdag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte Surf Campens mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning.

3

onsdag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytteSurf Campens mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning.
4

torsdag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte Surf Campens mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning.

5

Fredag: Afrejsedag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte Surf Campens mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning. Afslutningsvis siger vi farvel og ønsker dig god tur hjem.

Weekend Program

1

Fredag: Ankomstdag

Du ankommer til Klitmøller surf camp og kan med det samme fornemme Klitmøllers afslappede stemning. Du har mulighed for første surflektion og nyde surfcampens mange faciliteter.

2

Lørdag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte surfcamp Klitmøllers mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning.

3

Søndag: Afrejsedag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte Klitmøller surf camps mange faciliteter. Afslutningsvis siger vi farvel og ønsker dig god tur hjem.

Klitmøller aka Cold Hawaii er et sandt bølgeparadis, endda i Danmark! Det er de færreste, der rent faktisk ved, at man kan surfe i Danmark og endda i glimrende forhold. Klitmøller ligger kun en halvdags køretur fra København, hvorfor det er den perfekte weekend destination. Klitmøller er en lille hyggelig fiskerby og byens afslappede stemning falder lige i surfånden. Fælles for byens beboere er det, at havet en helt central rolle. Det betyder også at fiskere såvel som surfere gør en dyd ud af, at værne om stranden. Når man bevæger sig i vandkanten er det da også tydeligt, hvordan fiskere og surfere sammen gør en stor indsats ud af at begrænse skovsvineri. De rene omgivelserne er med til at gøre oplevelsen lidt federe.

Surf campen ligger blot 150 meter fra stranden i Klitmøller. Campen er omgivet af smuk natur, som kun er at finde få andre steder. Klitterne og stranden giver et væld af muligheder for aktiviteter, når en pause fra surfing er tiltrængt.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating