April – oktober
Rejseperiode
Klitmøller
Lokation
Begynder – øvet
Niveau
Fredag – søndag
Varighed

Surf Camp | Klitmøller | Weekend

Klitmøller Surf Camp er for alle, der gerne vil opleve det omtalte Cold Hawaii. Klitmøller har fået dette tilnavn pga. sine glimrende surf forhold og den relativt kolde temperatur, ihvertfald sammenlignet med Hawaii.

Vores ture kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Vores mest almindelige ture er på to eller fire overnatninger, hvor det hhv. er en weekend og en hverdagsuge. Weekendenturen strækker sig fra fredag – søndag. Hverdagsugen strækker sig fra mandag – fredag.

Weekendturen: 1.798,-
Se også programmet for Surf Campen i hverdagsugen her.

Nedenfor kan du se nogle de faciliteter vi har på Klitmøller Surf Camp.

Ankomst Klitmøller
Afgang Klitmøller
INDKLUDERET
Sauna Logi
Køkken 3*2 timers surfundervisning
Surfboard Skateboards
Våddragt Sup
Skimboards Wifi
IKKE INDKLUDERET
Transport
Kost

Kontakt os for mere information eller for et uforpligtende tilbud til Klitmøller surfcamp! Vi står altid til rådighed, hvis der skulle opstå de mindste spørgsmål.

1

Fredag: Ankomstdag


Du ankommer til Klitmøller surf camp og kan med det samme fornemme Klitmøllers afslappede stemning. Du har mulighed for første surflektion og nyde surfcampens mange faciliteter.
2

Lørdag


Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte surfcamp Klitmøllers mange faciliteter til alt fra sjov til madlavning.
3

Søndag: Afrejsedag

Dagen står på surf og der mulighed for at gå på opdagelse i det hyggelige område. Du kan benytte Klitmøller surf camps mange faciliteter. Afslutningsvis siger vi farvel og ønsker dig god tur hjem.

Klitmøller aka Cold Hawaii er et sandt bølgeparadis, endda i Danmark! Det er de færreste, der rent faktisk ved, at man kan surfe i Danmark og endda i glimrende forhold. Klitmøller ligger kun en halvdags køretur fra København, hvorfor det er den perfekte weekend destination. Klitmøller er en lille hyggelig fiskerby og byens afslappede stemning falder lige i surfånden. Fælles for byens beboere er det, at havet en helt central rolle. Det betyder også at fiskere såvel som surfere gør en dyd ud af, at værne om stranden. Når man bevæger sig i vandkanten er det da også tydeligt, hvordan fiskere og surfere sammen gør en stor indsats ud af at begrænse skovsvineri. De rene omgivelserne er med til at gøre oplevelsen lidt federe.

Vores surfcamp ligger bare 150 meter fra stranden i Klitmøller. Campen omgives af smuk natur, hvis lige kun ses få andre steder. Klitterne og stranden giver et væld af muligheder for aktiviteter, når der ikke lige surfes.

Anmeldelser af denne rejse

Der er endnu ingen anmeldelser.

Anmeld os!

Rating