Hele året
Rejseperiode
Bali
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Surf camp | Bali

Rejs med til vores surf camp Bali, hvis du gerne vil lære at surfe eller ønsker at blive bedre til at surfe i de bedst tænkelige forhold. Bali er efter manges opfattelse en af verdens absolut bedste surf destinationer. Øen byder desuden på meget mere end blot surf. På Bali kan du opleve en spændende og anderledes kultur, hvor der gemmer sig oplevelse bag hvert et hjørne. Lækre sandstrande, palmer, god mad og fantastiske bølger er kun et lille udsnit af, hvad Bali byder på. Turen er derfor ikke kun forbeholdt surfere. Nedenfor kan du se lidt af det, der er inkluderet på Bali surfcamp. En gang om året arrangerer vi en luksus tur til Bali, tjek den ud her.

Vores lille camp ligger i et område nær Canggu som er et fantastisk surfer paradis med masser af liv, restauranter og perfekte bølger. Der er både pool, yoga og god stemning på campen og ikke mindst fantastisk lokalt mad. Ikke langt fra campen har de også en skaterrampe som er designet af de danske Le Fix..

Surfpakker

Vi har sammensat to forskellige surfpakker, “begynderpakken” og “advanced pakken” på Bali surf camp. Begynderpakken er for dig, der kun har lille eller ingen erfaring med surf. Denne pakke hjælper dig i gang med surf og her er fokus på de basale teknikker. “Advanced pakken” er for dig, der tidligere har prøvet at surfe, du skal selv være i stand til at krydse brændingen og fange den “grønne bølge”. I denne pakke er fokus på at hjælpe dig videre med surf på den bedst tænkelige måde. Vores dygtige Camp Managers har mange års erfaring, hvorfor de kan give dig vejledning med alt fra at dreje på bølgen, top- og bottom-turns til cutbacks. De vil også være behjælpelige hvor der er bedst at surfe i forhold til høj/lavvande, vind og bølge størrelse. “Advanced pakken” er derfor for alle lige fra den let øvede til eksperten. Der forventes at man kan klare sig selv i vandet, da pakken ikke inkluderer decideret undervisning men mere surfguiding. Skulle du være i tvivl om, hvilken pakke, der passer bedst til dig, så kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning.

Da vi efterhånden har sendt mange til Bali, har vi også hjulpet jer videre på rundtur rundt i området. Vi kender Bali ret godt og derfor har det været helt naturligt… Hvis du også gerne vil en uge eller to på rundrejse før et besøg på vores surf camp, så tag fat på os. Vi har et ret sejt program klar der inkluderer overnatning på båd og tur ud til de bedste steder på Bali (hvis vi selv skal sige det)
Skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Rejsen til Surf Camp | Bali

Flybilletten er ikke inkluderet i prisen. Det er heldigvis meget let at komme til Bali. Man flyver til Denpasar, hvorfra man bliver hentet med en taxi og kørt ud til hotellet. Det er inkluderet i prisen. Links til flyselskaber og søgeportaler:

Hvornår du ankommer på døgnet har ikke nogen betydning. Du vil altid blive hentet af en chauffør i lufthavnen. Ankommer du et par dage før, så kan vi hente dig efter aftale, så længe det er på sydkysten af øen.

Har du spørgsmål kan du altid se vores FAQ eller skriv til os på rejsmed@debredeplanker.dk

Flyv til Denpasar
Flyv fra  Denpasar
Inkluderet
Morgenmad Aftensmad
Logi Mulighed for surfundervisning
Velkomstdrink WiFi
Leje af surfboard Transfer t/r fra lufthavnen
Surfguiding Mobiltelefon under opholdet
1 x massage om ugen Scooter med surfrack til rådighed
Transfer til diverse surfspots samt snacks til turen
Ikke inkluderet Flybillet
Frokost
1

Dag 1: Ankomstdag

Du ankommer til Denpasar, hvor en repræsentant fra De Brede Planker vil tage imod dig. Han vil køre dig til campen, hvor du kan falde til rette. Hvis du har mod på det, så kan du allerede kommet på vandet første dag. Hvis ikke, så er der et hav af muligheder på både campen og i nærområdet.

2

Dag 2

Turen er i gang, dagen går med det du gerne vil. Bølge er som altid fantastiske og du bliver en bedre surfer for hver gang du rammer vandet.

3

Dag 3

Turen er i gang, dagen går med det du gerne vil. Bølge er som altid fantastiske og du bliver en bedre surfer for hver gang du rammer vandet.

4

Dag 4

Turen er i gang, dagen går med det du gerne vil. Bølge er som altid fantastiske og du bliver en bedre surfer for hver gang du rammer vandet.

5

Dag 5

Turen er i gang, dagen går med det du gerne vil. Bølge er som altid fantastiske og du bliver en bedre surfer for hver gang du rammer vandet.

6

Dag 6

Turen er i gang, dagen går med det du gerne vil. Bølge er som altid fantastiske og du bliver en bedre surfer for hver gang du rammer vandet.

7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning. Vi takker for en forrygende tur og håber at se dig igen på en af vores aktive rejser.

Bali er en del af Indonesien. Balis geografiske placering lige under ækvator sikre et perfekt klima til surf. Bali har en lufttemperatur på ca. 32 grader året rundt, og havtemperatur på 28 grader. Det betyder, at man kan surfe i badeshorts/bikini og evt. en t-shirt for at beskytte sig mod solen.

Lokalbefolkningen på Bali er hinduer, de er utroligt flinke og servicemindede.

Bali er en ø med mange aktivitetsmuligheder såsom: Dykning, fiskeri, yoga, rafting, hikking, vulkanbestigning og meget mere.

Dobbeltværelse 

Disse værelser ligger på øverste etage af vores surf lodge. Hvert værelse har et stort og lækkert badeværelse, balkan, skab, king-size seng, Air Con, Wifi og TV.

Disse værelser er det perfekte valg til par eller venner, der rejser sammen.

Delt værelse

Værelserne er i stueetagen med direkte adgang til lounge området, køkkenet og pool området. Der er tre senge på hver værelse. Disse værelser er det perfekte valg til dig, der rejse alene og ikke ønsker ekstraudgiften ved at tage et dobbeltværelse alene. Et delt værelse er desuden velegnet for vennegrupper, der rejser sammen.

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 3 anmeldelser
5. februar 2017

Vildt god ferie. Surfcampen og servicen er helt i top. Kan klart anbefales

21. november 2017

Fantastisk camp og super søde mennesker. Kan klart anbefales 🙂

18. januar 2018

Dejlig ferie, med en lærerig Surfcamp gode instruktører og Christoffer som en super rejseleder.
Kan klart anbefales også for begyndere, og dem der har rundet de 40 😉

Bøje Hansen

Anmeld os!

Rating