November – Marts
Rejseperiode
Siargao
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Tag med os på kitesurfferie til Siargao på Filippinerne, hvis du gerne vil lære eller blive bedre til at kitesurfe i en af verdens bedste kitesurf destinationer. Turene er både for begynder, såvel som øvede kitesurfere.

Siargao på Filippinerne er en forholdsvist ny kitesurfing destination. Med dens afslappede atmosfære, venlige mennesker og utroligt smukke omgivelser gør Siargao perfekt ligemeget om du rejser alene, med venner eller som en familie. Kitesurfcampen ligger perfekt placeret tæt på en stor lagune hvor man kitesurfer. Kitesurfing i lagunen med fladt vand og overvejende sandbund, gør det til den perfekte kitesurf destination for begyndere såvel som for den mere rutinerede kitesufer, der øver hop og ticks.

De meget erfarne kitesurfere vil også kunne nyde godt af forskellige bølgespots, tage på div. downwinder ture, eller kitesurfe ud til øen Daku, der ligger inde midt i lagunen.

Kitesurfing er for alle aldersgrupper da styrke og køn ikke har nogen betydning. Den yngste vi har haft på kursus er 12 år og den ældste var lidt over 70 år.

Vindsæsonen i Siargao er fra november og frem til marts, hvor det dagligt blæser mellem 12 – 20 knob.

Turene er helt fleksible. Det betyder at ankomstdag og hvor mange dage man har lyst til at blive kan tilpasses så det passer 100% ind i dine rejseplaner.  Der kan altid tilkøbes fravælges flere kitesurflektioner.

Flyv til Sayak Airport (Siargao Airport)
Flyv fra Sayak Airport (Siargao Airport)
Inkluderet
Morgenmad Logi
12 timers kitesurfundervisning Instruktion af certificerede instruktører
Leje af kitesurfudstyr til undervisning Transfer
Ikke inkluderet Flybillet
 Resterende måltider

Rejsen til Filippinerne

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog forholdsvis nemt at finde billetter til Siargao på Filippinerne. Vi anbefaler at du flyver til Sayak Airport, hvorfra du bliver hentet og bragt. Flybilletterne kan fås til omkring 7.000 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Siargao, Filippinerne:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

 

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uges kitesurferie i Siargao kunne se ud. Det er selvfølgelig kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne for kreativiteten på din tur.

1

Dag 1: Ankomstdag


Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du evt. nå en kitesurftur i lagunen.
2

Dag 2


Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til  af de mange nærliggende strande og den første kiteundervisning afholdes.
3

Dag 3


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden.
4

Dag 4


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
5

Dag 5


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
6

Dag 6


Mulighed for kitesurf, surf, kulturelle oplevelser og/eller afslapning på stranden..
7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan du måske nå en surfsession inden afrejse.

Siargao er en af de over 7.500 Filippinske ø’er, og ligger ca. 800 km fra hovedstaden Manila. Øen består af hvide sandstrande, enestående laguner, koralrev, fantastiske klippeformationer, vandfald, rismarker eksotiske dyreliv. Eller beskrevet på en anden måde, en ægte paradis destination som vi forestiller os det.

Kitesurf sæsonen er fra november og helt frem til marts. Både luft og og havtemperaturen er på behagelige 27 grader, som betyder at man surfer uden våddragt.

Ud over kitesurfing, er Siargao også kendt for bølgesurfing og bliver ofte kaldt “surfing capital of the Philipines” og har bl.a. det verdenskendte surfspot Cloud 9.

Når man tager afsted på kitesurfferie til Siargao på Filippinerne kan man vælge imellem flere forskellige indkvarteringsmuligheder. Priserne starter fra ca. 500 dkk for et dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Nedenfor et par eksempler på de muligheder vi kan tilbyde.

  • Paradis kitesurfferei
Kitesurf - Kitesurfing Siargao, Filippinerne
Kitesurfing
Kitesurfing Siargao, Filippinerne
Kitesurf - Kitesurfing Siargao, Filippinerne
Kitesurfing med De Brede Planker
Tag med på kitesurfferie
Bliv bedre til at kitesurfe
Kitesurfing i Filippinerne
Rutineret kitesurfer, rejse med De Brede Planker
Begynder kitesurfer med De Brede Planker
Meget dygtig kitesurfer - De Brede Planker
Paradis kitesurfferei
De Brede Planker
Pool på hotellet eller campen
Bedste resort - rejse med DBP
Lækker lokation, rejs med De Brede Planker
Kitesurferie med De Brede Planker
Dejligt hotel i Filipinerne
Paradis kitesurf med De Brede Planker
Sted man kan bo
Kitesurf camp
Kitesurferie med De Brede Planker