Hele året
Rejseperiode
Senegal
Lokation
7 eller 14 dage
Varighed

Senegal surfcamp er omringet af smuk natur, hvor gode bølger og en spændende kultur giver anledning til en fantastisk ferie i eksotiske omgivelser.

Campen er for dig, der gerne vil lære at surfe i smukke omgivelser. Campen ligger isoleret på en lille paradisø, men stadig kun 5 minutter i båd ind til hovedstaden Dakar. Alle kan være med uanset niveau. En af fordelene ved surfcampen i Senegal er, at der meget få i vandet, så man ikke skal “kæmpe” med andre for at fange bølger. En af grundende til dette er, at Senegal stadig er en relativt uopdaget destination.

Rejsen kan tilpasses efter dine ønsker og behov både i forhold til længde, ankomst, afrejse og undervisning.

Flyv til  Dakar
Flyv fra Dakar
Inkluderet
7 nætter på Senegal surfcamp(dorm) 6 x 2 timers surflektioner
Transport til diverse surfspots Halvpension (morgenmad + aftensmad)
Transfer til Dakar lufthavn Leje af surfboards
Ikke inkluderet
Frokost
Flybillet
Tilvalg  Dobbeltværelse (+750 pr. person for 2 pr. uge)

 Enkeltværelser (+1.720,- pr. uge for eget værelse)

Fravalg  Undervisning (spar 700,- pr. uge)

Rejsen til Senegal surfcamp:

Flyrejsen er ikke inkluderet i pakkeprisen, men det er heldigvis meget let at komme ned til Dakar i Senegal. Flytiden fra Danmark er ca. 10 timer og flybilletter kan fås helt ned til 3.500 dkr. retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Dakar i Senegal:

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uge på Senegal surfcamp kunne se ud. Det er selvfølgelig kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne for kreativiteten på din tur.

1

Dag 1: Ankomstdag


Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du nå en omgang aftensurf.
2

Dag 2


Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange nærliggende strande og den første surfundervisning afholdes.
3

Dag 3


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
4

Dag 4


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
5

Dag 5


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
6

Dag 6


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en surfsession.

Surfcampen ligger på en lille paradisø kaldet Ngor, kun 800 meter fra fastlandet og Vestafrikas hovedstaden Dakar i vestafrikanske Senegal. Øen er 800 meter lang. Dette lille sted er et paradis for enhver surfer, stadig ukendt og øen er ikke alt for overrendt. Øen huser Senegals mest berømte bølgespot “NGor right”, dette spot er også kendt fra den klassiske surffilm “The Endless Summer” fra 1968.

Øen er meget idyllisk og afslappet. Båden, der bringer dig over til øen, er en “Pirogue” (traditionel senegalesisk fiskerbåd). Så snart du træder af båden, vil du kunne mærke den eksotiske atmosfære. På øen kan du finde små gallerier, som tilbyder afrikansk kunst og musik. På den stille side af øen er der smukke hvide sandstrande, hvor du kan svømme, slappe af eller spise frokost. På små strandrestauranter serveres der fisk, kæmpe rejer og hummer fanget af de lokale NGor fiskere. Der er også to små butikker, som sælger drinks, snacks og hvad du ellers måtte ønske.
Nattelivet på øen er meget stille og roligt. På vores surf camp organiseres der grillaftener med musik. Hvis man har lyst til at få drinks, så kan man besøge en af de små strandbarer, hvor de byder på eksotiske drinks.
Såfremt man ønsker at opleve mere af den afrikanske kultur, så kan man tage en båd til fastlandet. Dakar er ikke mere end fem minutters sejllads fra NGor. Her er et stort udbud af  barer, diskoteker og restauranter.

NGor befinder sig i Atlanterhavet. Bølgerne kommer hele året rundt, dog er bølger kraftigst i vinterhalvåret. For den almene surfer er surfforholdende gode uanset årstid. Temperaturen varierer fra ca. 25 grader om vinteren til 33 grader om sommeren. Vandtemperaturen varierer ligeledes fra 18 til 28 grader efter årstiden. På trods af øens størrelse, så er der mange spots. Alle fra begynderen til eksperten kan udvikle sig, da der er spots for enhver.

Surfing

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 2 anmeldelser
6. februar 2017

Havde en super god tur. Alt var trygt og dejligt. God og afslappet stemning. Kan klar anbefales.

7. september 2018

Fantastisk og super billig tur. De er så søde på surfcampen. Kan anbefales

Anmeld os!

Rating