Hele året
Rejseperiode
Senegal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed

Surf camp | Senegal | Ngor

Rejs med til vores surf camp på den lille paradisø Ngor, kun 800 meter fra fastlandet og Vestafrikas hovedstad Dakar i Vestafrikanske Senegal. Dette lille sted er et paradis for enhver surfer, stadig ukendt og øen er ikke alt for overrendt. Øen huser Senegals mest berømte bølgespot “NGor right” som også er kendt fra den klassiske surffilm “The Endless Summer” fra 1968.

Øen er meget idyllisk og afslappet, hvor det daglige liv er meget simpelt. Båden, der bringer dig over til øen, er en “Pirogue” (traditionel senegalesisk fiskerbåd). Så snart du træder af båden, vil du kunne mærke den eksotiske atmosfære og nyde de smukke hvide sandstrande.

Bølgerne kommer hele året rundt, dog er bølgerne kraftigst i vinterhalvåret. Temperaturen varierer fra omkring 25 grader om vinteren til 33 grader om sommeren. På trods af øens størrelse, er der mange surfspots til både begynderen og eksperten der gerne vil udvikle sig. Campen er for dig, der gerne vil lære eller blive bedre til at surfe, samtidig med at du får en anderledes og oplevelsesrig ferie. Alle kan være med uanset niveau. En af fordelene ved surf campen i Senegal er, at der er meget få i vandet, så man ikke skal “kæmpe” med andre for at fange bølger. En af grundende til dette er, at Senegal stadig er en relativt uopdaget destination.

Rejsen kan tilpasses efter dine ønsker og behov både i forhold til længde, ankomst, afrejse og undervisning.

OBS: Se vores FAQ video’er under video sektionen.

Er du tidsmæssigt udfordret, men stadig gerne vil have gode surfforhold og en anderledes kultur, så prøv vores surf camp i Marokko.

Rejsen til Surf Camp | Senegal:

Flyrejsen er ikke inkluderet i pakkeprisen, men det er heldigvis meget let at komme ned til Dakar i Senegal. Flytiden fra Danmark er ca. 10 timer og flybilletter kan fås helt ned til 3.500 dkk retur. Flyselskaber og søgeportaler der flyver fra Danmark til Dakar i Senegal:

Vi vil gerne hjælpe med at finde flybilletter – skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Flyv til Dakar
Flyv fra Dakar
Inkluderet
7 nætter på dorm 6 x 2 timers surflektioner
Transport til div. surfspots Halvpension (morgenmad + aftensmad)
Transfer til/fra Dakar busterminal Leje af surfboards, ved booking af surfundervisning
Ikke inkluderet
Frokost
Flybillet
Tilvalg  Dobbeltværelse (+750 pr. person for 2 pr. uge)

 Enkeltværelser (+1.720,- pr. uge for eget værelse)

Transfer direkte til lufthavnen (+375,- pr. vej)

Fravalg  Undervisning (spar 700,- pr. uge)

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uge på Senegal Surf Camp kunne se ud. Det er selvfølgelig op til dig hvordan din tur skal være, mulighederne er mange.

1

Dag 1: Ankomstdag

Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du nå en omgang aftensurf.

2

Dag 2

Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange nærliggende strande og den første surfundervisning afholdes.

3

Dag 3

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

4

Dag 4

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

5

Dag 5

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

6

Dag 6

Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.

7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en surfsession.

Vores Surf Camp ligger på en lille paradisø kaldet Ngor, kun 800 meter fra fastlandet og Vestafrikas hovedstad Dakar i vestafrikanske Senegal. Øen er 800 meter lang. Dette lille sted er et paradis for enhver surfer, stadig ukendt og øen er ikke alt for overrendt. Øen huser Senegals mest berømte bølgespot “NGor right”, dette spot er også kendt fra den klassiske surffilm “The Endless Summer” fra 1968.

Øen er meget idyllisk og afslappet, hvor det daglige liv er meget simpelt. Båden, der bringer dig over til øen, er en “Pirogue” (traditionel senegalesisk fiskerbåd). Så snart du træder af båden, vil du kunne mærke den eksotiske atmosfære. På øen kan du finde små gallerier, som tilbyder afrikansk kunst og musik. På den stille side af øen er der smukke hvide sandstrande, hvor du kan svømme, slappe af eller spise frokost. På små strandrestauranter serveres der fisk, kæmpe rejer og hummer fanget af de lokale NGor fiskere. Der er også to små butikker, som sælger drinks, snacks og hvad du ellers måtte ønske.
Nattelivet på øen er meget stille og roligt. På vores surf camp organiseres der grillaftener med musik. Hvis man har lyst til at få drinks, så kan man besøge en af de små strandbarer, hvor de byder på eksotiske drinks.
Såfremt man ønsker at opleve mere af den afrikanske kultur, så kan man tage en båd til fastlandet. Dakar er ikke mere end fem minutters sejllads fra NGor. Her er et stort udbud af  barer, diskoteker og restauranter.

NGor befinder sig i Atlanterhavet. Bølgerne kommer hele året rundt, dog er bølger kraftigst i vinterhalvåret. For den almene surfer er surfforholdende gode uanset årstid. Temperaturen varierer fra ca. 25 grader om vinteren til 33 grader om sommeren. Vandtemperaturen varierer ligeledes fra 18 til 28 grader efter årstiden. På trods af øens størrelse, så er der mange spots. Alle fra begynderen til eksperten kan udvikle sig, da der er spots for enhver.

Lidt inspirations og FAQ videoer fra vores Surf Camp i Senegal:

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 2 anmeldelser
6. februar 2017

Havde en super god tur. Alt var trygt og dejligt. God og afslappet stemning. Kan klar anbefales.

7. september 2018

Fantastisk og super billig tur. De er så søde på surfcampen. Kan anbefales

Anmeld os!

Rating