Marts – november
Rejseperiode
Portugal
Lokation
Begynder – ekspert
Niveau
Fleksibel
Varighed
Tag med os til Portugal surfcamp, hvis du ønsker at lære at surfe eller blot ønske at forbedre dine evner inden for denne fantastiske sport.

Vores surfcamp ligger tæt på Peniche nord for Lissabon, der er verdenskendt for deres fantastiske forhold. Det er blandt andet så anderkendt af den profesionelle surfer elite, at der er et stop på den årlige surf tour i Peniche. Dette skal dog ikke skræmme dig væk som begynder, da forholdene er meget alsidige.

Prisen er med 5 surflektioner. Ønsker du færre, er prisen lavere. Se under ‘book’.

Flyv til  Lissabon
Flyv fra Lissabon
INDKLUDERET
Morgenmad Logi
Transport til diverse surfspots* 5 x 2 timers surfundervisning
Leje af våddragt* Leje af surfboards*
IKKE INDKLUDERET
Transfer
Flybillet
FRAVALG  Undervisning (900,- pr. uge)

*Gælder kun ved surfundervisning


Rejsen til Peniche

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Det er dog nemt og billigt at komme til Peniche i Portugal.
Vi anbefaler at du flyver til Lissabon, hvorfra du kan bestille transfer til surfcampen. Flybilletterne kan fås helt ned til 900 dkk retur.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Lissabon i Portugal:

 

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk

Nedenfor ses et eksempel på, hvordan en uges surfcamp i Portugal kunne se ud. Det er selvfølgelig kun din fantasi og dine lyster, der sætter grænserne for kreativiteten på din tur.

1

Dag 1: Ankomstdag


Du ankommer til campen og finder dig selv til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du nå en omgang aftensurf.
2

Dag 2


Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange nærtliggende strande og den første surfundervisning afholdes.
3

Dag 3


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
4

Dag 4


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
5

Dag 5


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
6

Dag 6


Mulighed for surf, undervisning, kulturelle oplevelser og afslapning på stranden.
7

Dag 7: Afrejsedag

Turen nærmer sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en surfsession.

Surfcampen ligger med udsigt til den kendte strand Supertubes, i den lille Portugisiske by Consolação. Byen er lille og hyggelig, men den har stadig restauranter, barer, butikker og cafeer som man kan besøge. Den lidt større by Peniche ligger kun 10 km væk, som har lidt mere liv og bl.a. er kendt for at afholde verdensmesterskabet i surf.

Campen er omgivet af enestående natur med høje klipper og flotte sandstrande. Området har flere verdensklasse surfstrande, som er optimale for både begynderen og den meget rutinerede surfer.

Lissabon ligger kun 80 km væk fra vores camp. Ved ankomst kan man enten vælge at tage bussen eller bestille en transfer op til surfcampen. Læs mere under punktet rejsen.

  • Udsigt

Cutback på en af De Brede Plankers mange surfdestinationer.

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 4 anmeldelser
26. juni 2017

Vi havde en fantastisk tur på surfcampen ved Peniche. Godt vejr, god surfinstruktion, og helt fantastisk personale. Alt sammen til en dejlig billig pris.

Det er ikke sidste gang vi tager afsted til den Surfcamp

29. november 2017

Super billigt og rigtigt godt. Vi var to afsted som aldrig havde surfet før. Vi tog 5*2 timers surfundervisning og havde den bedste tur. Kan anbefales. Desuden er manageren Luis fantastisk.

25. juni 2018

Dejlig og super billig surfferie. Stedet og manageren Luis er helt fantastisk. Bestemt ikke sidste gang vi skal på en surfrejse med DBP.

20. august 2018

Helt igennem fantastisk. 5 dages surf. Bedste sted at tage til for at lærer at surfe. Juli- august måned absolut bedste periode for begyndere.

Anmeld os!

Rating