11/1/20 – 21/1/20 & 22/1/20 – 1/2/20
Rejseperiode
Canada
Lokation
Øvet – med offpiste erfaring
Niveau
11 dage
Varighed

Canada OFFPISTE Roadtrip

Powder HighwayNu har du muligheden for at opleve nogle af Canadas fantastiske skisportsområder, mens du står OFFPISTE i Canadas verdenskendte “champagne sne”. For tredje år arrangerer De Brede Planker en OFFPISTE roadtrip langs Canadas såkaldte “Powder Highway”Tag med til 4 OFFPISTE områder i Canada:Du bliver hentet i Calgary lufthavn.

I 11 dage kører vi i minivan rundt langs den kendte powder highway. På turen besøger vi 4 af de canadiske absolut bedste OFFPISTE skiområder. Vi starter i Fernie der med fem verdensklasse bowls, naturlige hot springs, og endeløst fascinerende bjergnatur, er ved at blive et af Nordamerikas mest populære skisportsområder. WhiteWater ved Nelson er næste stop. Det er en stille og mennesketom bjergby, der er kendt som et “Nirvana” for alle OFFPISTE fanatikere, og et “must do” skiområde. WhiteWater er kendt for ikke at have nogle gæster, så man har alt OFFPISTE for sig selv. Derefter tager vi til Revelstoke. Det ligger i 512 meters højde, men har højeste punkt i hele 2.225 meter. Revelstoke er kendt for sine ikke præparerede “bowls”, som er optimale for OFFPISTE hungrende skiløbere & snowboardere. I både whitewater og i Revelstoke er der mulighed for både Heliski og catskiing.

Sidste stop er Kicking Horse – Golden, som er kendt for sin flotte natur. Området er bl.a. blevet nomineret for “bedste sne” i skimagasinet Powder. Efter Kicking Horse tager vi tilbage til Calgary og hjem til Danmark.OFFPISTEN i CanadaCanada er en lille smule anderledes end f.eks. Alperne når det gælder OFFPISTE. I Canada differentierer man mellem in-bounds og out-bounds. In-bounds dækker et helt område, piste såvel som OFFPISTE, som bjergguider sikrer for laviner hver dag. Out-bounds er uden for det område hvor bjergguiderne sikrer. Vi vil hovedsageligt stå på OFFPISTE nedfarter indenfor in-bounds områderne.

Jeres danske guide er højtuddannet igennem den danske skiskole og har mange skisæsoner bag sig. Denne guide vil fungere som chauffør på turen. BEMÆRK: Da sikkerhed er første prioritet skal man forvente at guiden kun deltager begrænset eller slet ikke på skidag nummer to i hvert af de fire områder.” Dette skyldes udelukkende at han skal være frisk til at kunne køre gruppen sikkert hen til næste område. Hvis der er mere end +7 tilmeldte, vil der være en ekstra guide med på turen.

Vores OFFPISTE roadtrip i Canada er for dig, der gerne vil stå i den kendte canadiske champagne sne. Derudover opleve nogle af Canadas sjove og lidt anderledes skisportssteder.Vi arrangerer kun to OFFPISTE roadtrips i løbet af den kommende vinter.

Hvis du gerne vil med på en helt unik OFFPISTE roadtrip, skal du ikke vente længe med at booke.

Se også vores ture til Japan, både Central Japan og Nord Japan – og hvis du vil lidt tættere på, men stadig få en kæmpe oplevelse – så se vores Makedonske catski paradis.

Rejsen til Canada

Flyrejsen til Canada er ikke inkluderet i prisen. Heldigvis er det forholdsvis let at komme derover, og man kan finde flybilletter helt ned til 4.000 dkk for en returbillet.Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Calgary i Canada:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk.

Ankomst Calgary – Canada
Afgang Calgary – Canada
Inkluderet
8 skidage med dansk guide 8 gange liftkort
10 nætter på motel Ski guiding i OFFPISTEN
Transport fra start til slut i mini van.
Ikke inkluderet
Flybillet
Alle måltider
1

Dag 1: Ankomstdag


1: Ankomst til Calgary Canada – OFFPISTE roadtrip i Canada er skudt igang 🙂
2: Bliver hentet af den danske guide og kører til Fernie.
3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 2


1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Fernie som muligt.
3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 3


1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Fernie som muligt.

3: Kører mod Whitewater / Nelson om eftermiddagen.

4: Aftensmad hygge

Dag 4


1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Whitewater som muligt – mulighed for heliski eller catski
3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 5


1: Morgenmad
2:Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Whitewater som muligt – mulighed for heliski eller catski

3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 6

1: Morgenmad
2:Pause dag. Vi hygger i Nelson og viler benene. Hvis man ikke behøver en pause, så er det selvfølgelig muligt at stå på ski den dag for sig selv.

3: Kører mod Revelstoke om eftermiddagen.

4: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 7


1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Revelstoke som muligt.
3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 8

1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Revelstoke som muligt.

3: Kører mod Kicking Horse – Golden om eftermiddagen.

4: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 9


1: Morgenmad
2: Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Kicking Horse som muligt.

3: Aftensmad, hygge, afslapning

Dag 10

1: Morgenmad
2:Vi står så meget OFFPISTE skiløb i Kicking Horse som muligt

3: Kører mod Calgary om eftermiddagen

3: Aftensmad, hygge, afslapning

11

Dag 11 - Afrejsedag


1: Vi går rundt i Calgary, hvis der er tid
2: Hjemrejse – til Danmark
3: Tak for en god tur

Det er ikke for sjovt at det bliver kaldt for “Powder Highway” Hvert år for områderne langs powder highway over 10 meter sne. Sneen er typisk tørrere og mere luftig end den vi kender fra Alperne. Det bliver også kaldt for champagne powdersnow.

På turen kommer vi til at stå i skisportsstederne: Fernie, WhiteWater, Revelstoke og Kicking Horse.

På vores OFFPISTE roadtrip kommer I til at bo på forskellige moteller. De er blevet udvalgt på baggrund af beliggenhed til skisportsdestinationerne.

Alle overnatninger er i 2 mands værelser, med twin bed (2 separate senge).

Nedenstående er eks. på standarden på de hoteller i kan bo på.

  • Offpiste road trip

Offpiste road trip
Snowboard i Canada
Smuk natur i Canada
Offpiste skiferie til Canada
Offpiste skiløb i Canada
Powder Canada

Anmeldelser af denne rejse

5.00 baseret på 2 anmeldelser
1. april 2018

Roadtrip i Canada/British Columbia er uden sammenligning på to fem over mine bedste og sjoveste skirejser. Sneen er super god, og alle de skiområder vi besøgte er super fede. De er bygget sådan op at man få massere højdemeter ved en lille indsats – helt fantastisk. På de gode pudder-dagen kan Canada uden tvivl, byde på sne, der måler sig med det man typisk finder i Japan. Rejsen var generelt super godt og struktureret planlagt, og det gjorde at vi fik mest mulig ud af alle rejsedagene. Fem store fede planker herfra!

5. april 2018

Vanvittig lækker tur med fantastiske mennesker!!

Uden sammenligning den vildeste skioplevelse jeg nogensinde har haft. I tillæg til fantastiske og varierende skiforhold, var naturoplevelsen helt uovertrukken. Alle 4 områder, som vi besøgte, ligger i hjertet af Rocky Mountains, så selv transporten er en fornøjelse – det vilde og barske Canadiske landskab og dyreliv danner en perfekt kulisse til skiløb såvel som transport.

Dette er absolut ikke sidste gang jeg stifter bekendtskab med den Canadiske natur og skiløb.

Anmeld os!

Rating