Juli – august
Rejseperiode
Maldiverne
Lokation
Let øvet – professionel
Niveau
8 dage
Varighed

Maldiverne

I år lancerer De Brede Planker en ny, luksuriøs og uforglemmelig rejse til Maldiverne.

Hvem vil ikke gerne opleve paradiset med det turkisblå vand og hvidt sand mellem tæerne? Maldiverne er en række øer, som udgør landet, der ligger i det Indiske Ocean, sydvest for Indien. Dit ophold er på øen Guraidhoo. Bølgerne er lige ude foran øen, og flere bølger kan fanges ved blot en bådtur væk, hvor du bliver transporteret i en privat båd.

Du bliver indlogeret på et lækkert hotel, hvor der er mulighed for privat værelse eller dobbeltværelse med henholdsvis én dobbeltseng eller to enkeltsenge, alt efter dit ønske.

Maldiverne har en masse at byde på. Der er rig mulighed for snorkling i smukke omgivelser, hvor havskildpadder og andre fisk er lidt for næsen af dig. Hvis der ønskes andre aktiviteter i form af nattefiskeri med mere, så er det muligt at få arrangeret.

For at få det mest optimale ud af denne rejse, så forventes det, at du har prøvet kræfter med surfing før, og kan fange den grønne bølge, idet der er surfguiding, og ikke surfleksioner.

Transferen fra lufthavnen til øen foregår i en speedbåd sammen med de andre rejsende med De Brede Planker. Båden koster 250 dollars per vej, som splittes mellem jer i båden. Derfor afhænger din pris for transferen af, hvor mange I er til at dele beløbet.

Hvis du ønsker andre ankomst og afrejsedage end en søndag, så kan vi sagtens være fleksible og skræddersy en tur til dig. Du skal blot være opmærksom på, at transferen fra lufthavn til ø kan være dyrere.

 

Ankomst Malé International Lufthavn
Afgang Malé International Lufthavn
Inkluderet
7 nætters indkvartering Privat båd til surfing
Morgenmad, frokost og aftensmad
Vand, kaffe/te
Surfing 2 gange dagligt med guide
Ikke inkluderet
Flybillet
Transfer (speedbåd) til hotellet, på øen Guraidhoo

Rejsen til Maldiverne

Flyrejsen er ikke inkluderet i prisen. Dog er det meget let at finde flyrejser til Maldiverne, som kan fås til omkring 5.000 dkr. tur/retur. Når man flyver til Maldiverne, skal man flyve ned til Malé lufthavn, hvorfra du skal til øen Guraidhoo. Da rejsen er fra søndag til søndag, skal du være opmærksom på tidsforskellen når du bestiller flybilletter, så det er rette ankomst- og afrejsedag.

Flyselskaber og søgeportaler som flyver fra Danmark til Malé i Maldiverne:

Vi vil selvfølgelig meget gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. Måtte dette ønskes, så skriv til rejsmed@debredeplanker.dk.

1

Dag 1: Ankomstdag


Søndag er ankomstdag. Du ankommer i Malé lufthavn, hvorefter du vil blive transporteret med speedbåd til øen Guraidhoo sammen med de eventuelle andre gæster. I bliver indlogeret på hotellet, og der vil være information omkring den følgende uge.

2-7

Dag 2-7


Disse dage er surfing-dage, hvor du blot skal nyde de fantastiske omgivelser. Efter morgenmaden bliver du sejlet med en privat båd til de forskellige surfspots. Der er guide til surfing undervejs.

8

Dag 8: Afrejsedag


Søndag er afrejsedag. Efter morgenmad tager vi tilbage mod lufthavnen.
Tak for en god tur!

Du bliver indlogeret på enten et privat værelse eller dobbeltværelse, hvor der er én dobbeltseng eller to enkeltsenge, alt efter dit ønske